julio500 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Παιδια Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με το PSP 6.60 PRO B 10.Ενω ο εεγονο ς μου ειχε μεσα στην καρτα μνημης παιχνιδια μου ζητησε να του περασω εγω μερικα Εσβησα ολα απο την καρτα μνημης χωρις να θελω Περασα το pro cirl flasher το pro fast Recovery και το pro update χωρις να γνωριζω αν εκανα το σωστο,και τωρα δεν μπορω να περασω τιποτα στην καρτα μνημης.Μονο στο εικονειδιο music δεχετε αρχειο.Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕΜΕ.ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΔΕΥΟΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
kajwbtfe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Αν και πάνε χρόνια που άνοιξα το psp θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ.Οταν βάζεις την κάρτα το psp σε card reader στο pc τι φακέλους βλέπεις?Αν θυμάμαι καλά τα iso μπαίνουν στο φάκελο iso που βρίσκεται σλμεσα στο φάκελο Game.
julio500 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλημέρα. Φίλε μου. Τους βλέπω ολουε τους φακέλους. Υπάρχει φάκελος ISO Όλοι οι φάκελοι που υπάρχουν μέσα στηνSD κάρτα δεν έχουν τίποτα. Μόνο στον φάκελο musiic υπάρχει ένα mp3 τραγούδι που το πέρασα εγώ για να δοκιμάσω αν το παίζει τοpsp. Τα παιχνίδια που έβαλα στον φάκελο ISO ήτανε μορφή δισκάκι. Όπως εμφανίζετε όταν θέλει να το κάψεις σε dvd
julio500 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Και κατι ακομα.....Στο PSP στο μενου αυτοι οι φακελοι ειναι κενοι:COMMON ISO RSSCH SAVEDATA SYSTEM THEME δΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Μονο στο φακελο υπαρχουν αυτα τα αρχεια:pro cirl flasher το pro fast Recovery και το pro update .ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΟΥ Θελει format και πως το κανω;
kajwbtfe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ωραία.Αν πετάξεις τα iso μέσα στο φάκελο iso δεν στα εμφανίζει στο μενου?Δοκιμασε να βρεις το αντίστοιχο iso σε pbp μορφή το οποίο το βάζεις στο φάκελο Game.Φορματ δε χρειάζεται να κάνεις.
julio500 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΩΣ Φιλαράκι το έκανα και αυτό αλλά τιποτααα. Δεν ξέρω τι έκανα και έχω απελπιστεί Τι άλλο να κάνω για ησυχάσω; Περιμένει και ο ΕΓΓΟΝΌΣ να παίξει κανένα παιχνίδι. Βλεπω διαφορά video στον υπολογιστή μπας και κάνω τίποτα αλλά αν δεν ξέρει αγγλικά τι πω και τι να κάνω. Σε κου κουράζω λίγο ως πολύ Φίλε μου Αλλά είσαι ο Μόνος που μου συμβουλεύει Και κάτι πού ξέχασα να σου γραψω Όταν μπαίνω στο μενού του psp και στην memory stick εκεί που έχει το fastfactory το proupdate και το uptate pro δεν υπάρχει το αρχείο που μετέτρεψα από iso σε PBP.
julio500 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Και στο system software version 6.60 και Nickname psp τίποτα αλλο
kajwbtfe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφού δε βγάζεις άκρη έτσι θα σε συμβουλευα να κάνεις τη διαδικασία όλη από την αρχή έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι σωστοί φακελοι και εσύ απλά να βάλεις τα iso σου στους συγκεκριμένους φακέλους για να μπορέσει επιτέλους το εγγόνι να παίξει.5 λεπτά υπόθεση είναι. και ενα βίντεο στα ελληνικά. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από kajwbtfe
julio500 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 ΣΕ ΥΠΈΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΊΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΦΙΛΟΣ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΔΑ Το VIDEO γιατη θέλω να πάω στο σχολείο να πάρω τα δύο μου εγγόνια Μόλις κάνω ότι μου λες στο video θα σου στείλω μνμ για το αποτελεσμα Γράψε μου λίγο την συγκεκριμένη σελίδα που κατεβάζεις γιατη εκεί που την λεει βάζεις τον κενσορα και δεν την βλέπω. Περιμένω. Κατέβασα το αρχείο BOOT από άλλη σελίδα το πέρασα στο psp Game πήγα στο System Information να δω αν το πήρε και δεν έγινε τίποτα. Μου γράφει version 6.60 Nickname psp. Το αρχείο που έβαλα δεν έκανε τίποτα γιατη;
kajwbtfe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Για να σου γράφει μόνο 6.60 σημαίνει ότι το hack δεν έχει γίνει..Κάνε ακριβώς τα βήματα που λέει το βίντεο (έχει και λινκ για τα προγράμματα που πρέπει να κατεβάσεις)και θα είσαι κομπλέ.
julio500 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Τα έκανα αλλά πάλι στο System Information γράφει πάλι τα ίδια. Δεν έγινε καμμια αλλαγή. Τα αρχεία κατέβασα τα ίδια που έβαζε και αυτός. ΤΙΠΟΤΑ Απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να έκανα format την κάρτα μνήμης τα έσβησα όλα χωρίς να αντιγράψω όλα τα παιχνίδια που είχε μέσα. Δαδη ότι υπήρχε. Και γιαυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έτσι λεω
julio500 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να έκανα format την κάρτα μνήμης τα έσβησα όλα χωρίς να αντιγράψω όλα τα παιχνίδια που είχε μέσα. Δαδη ότι υπήρχε. Και γιαυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έτσι λεω Οκ τα κατάφερα πέρασα ένα παιχνίδι στη sd karta το παίζει κανονικά αλλά όταν βάζω και άλλο παιχνίδι ενώ το αποθηκεύει δεν μου το βγάζει στην sd κάρτα μνήμης. Μόνο το ένα γιατη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα