panoschr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στις 17/6/2020 στις 6:51 ΜΜ, camel555 είπε Όχι φίλε μου, δεν έφταιγες εσύ ούτε το χαλαρό ντύσιμό σου για την εξυπηρέτηση που έλαβες (ή δεν έλαβες) αλλά το attitude που έχουν μερικοί. Προσωπικά θεωρώ τα προιόντα του δρομέα υπερεκτιμημένα, το δε aftersales ανύπαρκτο. Στο θέμα μας, μεταξύ Iliac και Lumbar, ποιά θεωρείτε ότι θα ταιριάζει περισσότερο σε μεγαλύτερο σωματότυπο? Μεταξύ Iliac και Lumbar από κάθε άποψη θα επέλεγα και πάλι την Lumbar. Είναι ίδιες μεν, αλλά το μαξιλαράκι κάτω στο κάθισμα αντί για mesh είναι πλεονέκτημα για μένα. Ειδικά αν πρόκειται για μεγαλύτερο και πιο βαρή άνθρωπο θα έλεγα το μαξιλαράκι της Lumbar θα βοηθήσει στο πέρασμα του χρόνου, γιατί το mesh θα κάνει κούρμπα (λογικά). 1
anergos13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Επειδη ψαχνω και εγω μια καρεκλα πηγα και ειδα την Action D στο Δρομεα της Πατρας... Τελικα τπτ δεν ειναι τυχαιο, ειχα την ιδια εμπειρια εξυπηρέτησης... Ο πωλητης εβαζε στην τελικη τιμη και τα μεταφορικα που βαζει το eshop του Δρομεα ... Την επομενη μερα εκανα την σχετικη ερευνα με τηλ σε αλλα μαγαζια του Δρομεα και ειδα φυσικα οτι δεν βαζουν αντιστοιχο "καπελο"... Οταν τον πηρα τηλ ...και του το ειπα...αλλαξε τροπαριο ...και ανεφερε οτι ειναι εξοδα για να μου την φερει στο χωρο μου .... Γενικα για τον Δρομεα εχω καλη εικονα ,σε καταστημα καρεκλα γραφειου με καθημερινη πολυωρη χρηση αλλαξα μηχανισμο μετα απο 7 χρονια. Βασικο οτι υπηρχε ο μηχανισμος και μαλιστα σε βελτιωμενη εκδοση και η καρεκλα θα συνεχισει να ειναι λειτουργικη για αρκετα χρονια ακομα.... Σε καρεκλα απ το Πλαισιο υπαρχει περιπτωση να βρω ανταλλακτικο μετα απο 7 χρονια...? Ενδεικτικα 5 χρονια εγγυηση Δρομεας 2 χρονια Πλαισιο.... Σημαντικο επισης το κατω μερος (μπρατσα ,εδρα,μηχανισμος,βαση,ροδακια)στις περισσοτερες καρεκλες ειναι ο ιδιος .... Απ οσο εχω δει στις περισσοτερες αντιστοιχης λογικης καρεκλες το πλαισιο της πλατη ειναι πλαστικο και σιγουρα δειχνει (ελαφρυ)...προσωπικα θα αποφυγω το mesh και θα παω σε πλατη με επενδυση.... 1
panoschr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, anergos13 είπε Επειδη ψαχνω και εγω μια καρεκλα πηγα και ειδα την Action D στο Δρομεα της Πατρας... Τελικα τπτ δεν ειναι τυχαιο, ειχα την ιδια εμπειρια εξυπηρέτησης... Ο πωλητης εβαζε στην τελικη τιμη και τα μεταφορικα που βαζει το eshop του Δρομεα ... Την επομενη μερα εκανα την σχετικη ερευνα με τηλ σε αλλα μαγαζια του Δρομεα και ειδα φυσικα οτι δεν βαζουν αντιστοιχο "καπελο"... Οταν τον πηρα τηλ ...και του το ειπα...αλλαξε τροπαριο ...και ανεφερε οτι ειναι εξοδα για να μου την φερει στο χωρο μου .... Γενικα για τον Δρομεα εχω καλη εικονα ,σε καταστημα καρεκλα γραφειου με καθημερινη πολυωρη χρηση αλλαξα μηχανισμο μετα απο 7 χρονια. Βασικο οτι υπηρχε ο μηχανισμος και μαλιστα σε βελτιωμενη εκδοση και η καρεκλα θα συνεχισει να ειναι λειτουργικη για αρκετα χρονια ακομα.... Σε καρεκλα απ το Πλαισιο υπαρχει περιπτωση να βρω ανταλλακτικο μετα απο 7 χρονια...? Ενδεικτικα 5 χρονια εγγυηση Δρομεας 2 χρονια Πλαισιο.... Σημαντικο επισης το κατω μερος (μπρατσα ,εδρα,μηχανισμος,βαση,ροδακια)στις περισσοτερες καρεκλες ειναι ο ιδιος .... Απ οσο εχω δει στις περισσοτερες αντιστοιχης λογικης καρεκλες το πλαισιο της πλατη ειναι πλαστικο και σιγουρα δειχνει (ελαφρυ)...προσωπικα θα αποφυγω το mesh και θα παω σε πλατη με επενδυση.... Από Δρομέα πήγα και είδα την Action D και εγώ η οποία είχε σίγουρα πολύ καλή ποιότητα υλικών. Απλά η Lumbar του Πλαισίου είναι εν μέρη αντίστοιχη με την Reflex D (https://eshop.dromeas.gr/dieythintikes-karekles-grafeiou/138-reflex-d.html) του Δρομέα. Η Reflex D κάνει 340 και την Lumbar είχε σε προσφορά 250 και έχουν πάνω κάτω τις ίδιες λειτουργίες νομίζω🤣. Πάντως ο σκελετός της πλάτης της Lumbar δεν είναι πλαστικό σίγουρα. Και σαν καρέκλα στην συναρμολόγηση που την σήκωσα ήταν σίγουρα καμια 15αρα κιλά. Όσον αναφορά τις εγγυήσεις να σου πω την αλήθεια δεν ήμουν διατιθημένος να δώσω εξτρά 100 στον Δρομέα για την Reflex D για να έχω τα 5 χρόνια εγγύηση. Τα ανταλλακτικά όπως είπες για τα βασικά μέρη είναι πάνω κάτω τα ίδια, αν χρειαστώ κάτι θα το βρώ πιστευω. Το mesh στην πλάτη νομίζω είναι στα extra. Είχα πάντα καρέκλες με επένδυση πλάτης. Το ότι περνάει δροσιά -ειδικά τώρα το καλοκαίρι- είναι θετικό για μένα. Άλλο mesh στο κάθισμα που παίρνει μεγάλο βάρος και άλλο στην πλάτη. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από panoschr
anergos13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Reflex D σίγουρα είναι ακριβή και με την λογική ότι η Μισή είναι στην ουσία η Action D (έδρα, μηχανισμός,μπαρτσα, βάση, ροδακια) κάνει πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή την Action D στα 200€ και η οποία έχει σταθερή τιμή όλο το χρόνο ( εν μέρη καλό,γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις την BF). Τώρα για την εγγύηση... Τα ποιο επιβαρυμενα τμήματα της καρέκλας είναι ο μηχανισμός και το αμορτισερ.... στον μηχανισμό ξερω από 1ο χέρι (από την εμπειρία που είχα) ότι θα έχω υποστήριξη για αρκετά χρόνια ότι κι αν τύχει... Και για το αμορτισερ το κόστος είναι γύρω στα 20€ και η διαθεσιμότητα είναι εγγυημένη επίσης. Οι καρεκλες του Πλαίσιο είναι στην ουσία Φασον από διάφορους κατασκευαστες που αλλάζουν κατά καιρούς... Ένα."δύσκολο" ανταλλακτικό όπως είναι ο μηχανισμός το βλέπω δύσκολο να μπορεί να το υποστήριξει μετά πχ απο 5 χρόνια... γιατί Λογικά δεν θα έχει στοκ ανταλλακτικων και ίσως δεν θα φέρνει την συγκεκριμένη καρέκλα.... Για το Mesh που αναφέρεις σίγουρα είναι θέμα γούστου και επιλογής...προσωπικά θεωρώ ότι βουλιάζεις εύκολα και δεν μπορεί να προσφέρει την στήριξη μιας πλάτης με επένδυση.... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από anergos13
panoschr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, anergos13 είπε Η Reflex D σίγουρα είναι ακριβή και με την λογική ότι η Μισή είναι στην ουσία η Action D (έδρα, μηχανισμός,μπαρτσα, βάση, ροδακια) κάνει πολύ πιο συμφέρουσα επιλογή την Action D στα 200€ και η οποία έχει σταθερή τιμή όλο το χρόνο ( εν μέρη καλό,γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις την BF). Τώρα για την εγγύηση... Τα ποιο επιβαρυμενα τμήματα της καρέκλας είναι ο μηχανισμός και το αμορτισερ.... στον μηχανισμό ξερω από 1ο χέρι (από την εμπειρία που είχα) ότι θα έχω υποστήριξη για αρκετά χρόνια ότι κι αν τύχει... Και για το αμορτισερ το κόστος είναι γύρω στα 20€ και η διαθεσιμότητα είναι εγγυημένη επίσης. Οι καρεκλες του Πλαίσιο είναι στην ουσία είναι Φασον από διάφορους κατασκευαστες που αλλάζουν κατά καιρούς... Ένα."δύσκολο" ανταλλακτικό όπως είναι ο μηχανισμός το βλέπω δύσκολο να μπορεί να το υποστήριξει μετά πχ απο 5 χρόνια... γιατί Λογικά δεν θα έχει στοκ ανταλλακτικων και ίσως δεν θα φέρνει την συγκεκριμένη καρέκλα.... Για το Mesh που αναφέρεις σίγουρα είναι θέμα γούστου και επιλογής...προσωπικά θεωρώ ότι βουλιάζεις εύκολα και δεν μπορεί να προσφέρει την στήριξη μιας πλάτης με επένδυση.... Θα σε γελάσω, ο χρόνος θα δείξει αν θα υπάρχει η καρέκλα και τα ανταλλακτικά τα επόμενα χρόνια. Πάντως την έχει σίγουρα 3 χρόνια οπότε είμαι αισιόδοξος 1
npil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 να πω και γω την αποψη μου , γιατι εψαχνα πολυ καιρο για καρεκλα μεχρι 200 ευρω . η ποιο οικονομικη και ανετη ηταν του πλαισιου η lumbar και αυτη πηρα.ειναι πολυ αναπαυτικη για τη μεση ,δεν τριζει με τιποτα και το μαξιλαρακι ειναι καλης ποιοτητας για να βουλιαξει. Το μονο μειον για μερικους ειναι το υψος της διοτι το καθισμα φτανει 47 εκατοστα που σημαινει οτι αν εχει ψηλο γραφειο δεν βολευει. Γενικα ομως για στα 200 δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο ,αν την βρεις βεβαια και αυτη σε προσφορα.εγω απ black friday την ειχα παρει 199ευρω. 1
panoschr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, npil είπε να πω και γω την αποψη μου , γιατι εψαχνα πολυ καιρο για καρεκλα μεχρι 200 ευρω . η ποιο οικονομικη και ανετη ηταν του πλαισιου η lumbar και αυτη πηρα.ειναι πολυ αναπαυτικη για τη μεση ,δεν τριζει με τιποτα και το μαξιλαρακι ειναι καλης ποιοτητας για να βουλιαξει. Το μονο μειον για μερικους ειναι το υψος της διοτι το καθισμα φτανει 47 εκατοστα που σημαινει οτι αν εχει ψηλο γραφειο δεν βολευει. Γενικα ομως για στα 200 δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο ,αν την βρεις βεβαια και αυτη σε προσφορα.εγω απ black friday την ειχα παρει 199ευρω. Συμφωνώ με όσα είπες. Δεν είναι μια καρέκλα που θα φτάσει στα ύψη μεν αλλά για νορμάλ γραφεία ~75 εκατοστά είναι πολύ κομπλέ. 1
camel555 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Στις 22/6/2020 στις 2:00 ΜΜ, panoschr είπε Συμφωνώ με όσα είπες. Δεν είναι μια καρέκλα που θα φτάσει στα ύψη μεν αλλά για νορμάλ γραφεία ~75 εκατοστά είναι πολύ κομπλέ. Το 47 εκατοστά είναι από το πάτωμα έως το από κάτω μέρος του καθίσματος ή με το πάχος του καθίσματος μέσα (8-10 πόντοι πχ), δηλαδή την πάνω επιφάνεια, εκεί που καθόμαστε? Γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλή άν ισχύει το πρώτο (πάτωμα - κάτω μέρος)...
panoschr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, camel555 είπε Το 47 εκατοστά είναι από το πάτωμα έως το από κάτω μέρος του καθίσματος ή με το πάχος του καθίσματος μέσα (8-10 πόντοι πχ), δηλαδή την πάνω επιφάνεια, εκεί που καθόμαστε? Γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλή άν ισχύει το πρώτο (πάτωμα - κάτω μέρος)... Τα 47 εκατοστά είναι από το πάτωμα έως το μπροστινό μέρος του καθίσματος εκεί που γίνεται το waterfall για να μην ακουμπάνε τα πόδια. Από τα πλάγια μαζί με το πάχος του καθίσματος είναι 51 εκατοστά. 1
Lfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Τι δουλειά έχει η καρέκλα στα hardware δεν μπορώ να καταλάβω... Το επόμενο που μένει να δούμε ο καναπές...
panoschr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Lfc είπε Τι δουλειά έχει η καρέκλα στα hardware δεν μπορώ να καταλάβω... Το επόμενο που μένει να δούμε ο καναπές... Αρχικά δημοσιεύτηκε στο Μπλα-Μπλα δε ξέρω πως κατέληξε εδώ. 1
malelis1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Στις 16/6/2020 στις 6:51 ΜΜ, panoschr είπε Δοκίμασα τις καρέκλες από Πλαίσιο, Δρομέα και την επόμενη μέρα βγήκαν οι προσφορές στο Πλαίσιο. Η εξυπηρέτηση στον δρομέα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης δεν μου άρεσε οπότε και το απέρριψα σαν επιλογή (και λόγω τιμής σε σχέση με του Πλαισίου). Οπότε κατέληξα στην Lumbar στα 249€. (https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-dieuthintiki-lumbar-gkri_2484943) Θα δείξει κατά πόσο ήταν η καλύτερη επιλογή. late at the party, αλλά επειδή ψάχνω τώρα για καρέκλες, σκέφτομαι να πάρω ή τη lumbar ή την iliac απ το πλαισιο. Το θέμα είναι ότι αυτές τώρα παίζουν στα 370 και 420 αντίστοιχα, αλλά δεν έχω θέμα να τα δώσω γιατί τόσο καλή υποστήριξη για τη μέση δε βρήκα σε άλλες καρέκλες. Την έχεις ακόμα εσύ? Αξίζει?
panoschr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, malelis1 είπε late at the party, αλλά επειδή ψάχνω τώρα για καρέκλες, σκέφτομαι να πάρω ή τη lumbar ή την iliac απ το πλαισιο. Το θέμα είναι ότι αυτές τώρα παίζουν στα 370 και 420 αντίστοιχα, αλλά δεν έχω θέμα να τα δώσω γιατί τόσο καλή υποστήριξη για τη μέση δε βρήκα σε άλλες καρέκλες. Την έχεις ακόμα εσύ? Αξίζει? Καλησπέρα! Ναι, έχω ακόμα την Lumbar. Την Iliac δεν την είχα πάρει γιατί φοβήθηκα το mesh στο κάθισμα μην "χαλαρώσει" από την χρήση στο πέρασμα του χρόνου, γιαυτό και το κλασικό ύφασμα-μαξιλαράκι μου φάνηκε καλύτερη επιλογή. Όπως να'χει τις είχα δοκιμάσει σε ένα κατάστημα και τις δύο πριν αγοράσω εννοείται. Όσον αφορά την Lumbar, απο άποψη κατασκευής είναι πολύ όμορφη και απο κοντά και τα υλικά μπορείς να τα πεις κομπλέ. Δεν είναι πλαστικούρα που σε 2-3 χρόνια θα τρίζει. Ένα θεματάκι μου είχε προκύψει όσο είχα ακόμα εγγύηση, δεν "κλείδωνε" το αριστερό μπράτσο σε κανένα ύψος, αλλά το πήγα στο κατάστημα και το έφτιαξαν. Τώρα προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για Κινέζικη κατακευή οπότε τα μέτρα της είναι περισσότερο προσαρμοσμένα για τον ασιατικό πληθυσμό; Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά θεωρώ ότι το μέγιστο ύψος της είναι σχετικά χαμηλό για τα στάνταρ ενός ανθρώπου γύρω στο 1.75-1.80. Για παράδειγμα εγώ κόντινα το γραφείο μου ώστε να φτάνουν στο ύψος του τα μπράτσα της καρέκλας. Κατά τα άλλα τα χαρακτηριστικά αυτής της καρέκλας θα τα πλήρωνες πολύ ακριβότερα σε άλλες εταιρείες (απ' όσο είχα ψάξει τότε δηλαδή, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα στην αγορά 😋) Το θέμα υποστήριξης μέσης είναι επίσης υποκειμενικό πιστεύω. Τον πρώτο χρόνο που την χρησιμοποιούσα δεν καθόμουν και αρκετές ώρες οπότε μου φαινόταν κουλ! Τον δεύτερο χρόνο καθόμουν υπερβολικά πολλές ώρες λόγω μεταπτυχιακού και άρχισα να έχω πόνους στη μέση, πήγα σε γιατρό κλπ. Φέτος που δουλεύω εξ' αποστάσεως έχω βάλει ενα μικρό μαξιλαράκι να "ομαλύνει " λιγάκι το απότομο κόψιμο για τη θέση της μέσης (επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες με το color blocking χριστουγεννιάτικο μαξιλαράκι μου για να καταλάβεις😂). Υποθέτω στον επόμενο χρόνο θα πάρω μια καινούρια η οποία θα έχει και προσαρμοσμένο βάθος καθίσματος και πιο ήπια καμπύλη για τη μέση. Ότι άλλο χρειαστείς.
malelis1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, panoschr είπε Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά θεωρώ ότι το μέγιστο ύψος της είναι σχετικά χαμηλό για τα στάνταρ ενός ανθρώπου γύρω στο 1.75-1.80. Ισχύει. Πήγα στο κατάστημα και το είπα στην πωλήτρια πριν καν διαβάσω τις κριτικές στο ίντερνετ που το λέγανε. 1 ώρα πριν, panoschr είπε Τον δεύτερο χρόνο καθόμουν υπερβολικά πολλές ώρες λόγω μεταπτυχιακού και άρχισα να έχω πόνους στη μέση, πήγα σε γιατρό κλπ Αυτό τώρα είναι μεγάλη κουβέντα καθώς μπορεί να είχες πόνους με οποιαδήποτε καρέκλα λόγω της καθιστικής ζωής. Ενιγουει, ειπες πιο πάνω την πήρες 249 νμζω. Αυτό ήταν black Friday ή κανονικά?
panoschr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, malelis1 είπε Ισχύει. Πήγα στο κατάστημα και το είπα στην πωλήτρια πριν καν διαβάσω τις κριτικές στο ίντερνετ που το λέγανε. Αυτό τώρα είναι μεγάλη κουβέντα καθώς μπορεί να είχες πόνους με οποιαδήποτε καρέκλα λόγω της καθιστικής ζωής. Ενιγουει, ειπες πιο πάνω την πήρες 249 νμζω. Αυτό ήταν black Friday ή κανονικά? Ιούνιος ήταν, οπότε σίγουρα δεν την πήρα σε Black Friday.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα