panoschr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω μια οικονομική εργονομική καρέκλα περίπου στα 200€. Θεωρώ απαραίτητο να δοκιμάσω και να δω την καρέκλα πριν την αγοράσω. Μένω Θεσσαλονίκη. Έχω βρει δύο καρέκλες, μία από IKEA και μία από PLAISIO. Χρειάζομαι κάποια γνώμη ή εμπειρία με μία απο τις δύο καρέκλες. JARVFJALLET από IKEA (219€ + Εγγύηση 10 χρόνια). Έχει ρυθμιζόμενο βάθος καθίσματος, lumbar-support, ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι για κεφάλι, λειτουργία ανάκλισης που κλειδώνει. Τα μπράτσα δεν ρυθμίζονται. Ο σκελετός πλάτης/ Μπάρα πλάτης είναι από ατσάλι. Τέλος αναφέρεται ότι φέρει πιστοποιήσεις EN 1335 και ANSI/BIFMA x5.1. ~~ https://www.ikea.gr/proioda/karekles-skabo-pagoi/karekles-grafeiou/karekles-me-rodakia/jarvfjallet-peristrefomeni-karekla-me-mpratsa/89275623/ ~~ Tailor καρέκλα από PLAISIO (199€ + Εγγύηση 2 χρόνια). Σε αυτή την καρέκλα όλα τα μέρη προσαρμόζονται, αλλά η βασική διαφορά είναι ότι ο σκελετός πλάτης/ Μπάρα πλάτης είναι από πλαστικό (στο site αναφέρει Sea Wood-Plastic - δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι αυτό). Επίσης, δεν αναφέρεται τίποτα για πιστοποιήσεις από το PLAISIO. ~~ https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-tailor_3023966 ~~ Και Βίντεο ~~ https://www.youtube.com/watch?v=FRMR299BPyM ~~ Νομίζω ότι η 2η επιλογή είναι καλύτερη αν λάβουμε υπόψη την προσαρμοστικότητα της καρέκλας. Πιστέυετε ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα με τον σκελετό της καρέκλας που είναι από πλαστικό, όπως να κάνει περίεργους θορύβους-τριξήματα ή ακόμα και να σπάσει πιο εύκολα αν είναι κακής ποιότητας; Οι πιστοποιήσεις που αναφέρει το IKEA είναι τόσο σημαντικές; Ευχαριστω εκ των προτέρων! ΥΓ: Κατέβασα το manual της συναρμολόγησης της καρέκλας από το PLAISIO και ενώ είναι No-Name η καρέκλα στο site, βρήκα κάποια άλλα καταστήματα στο εξωτερικό που την πουλάνε ώς κινεζιά, 70-110€. Λέτε να είναι τελείως μούφα; https://shop.az/en/126087-chair-for-manager-rif-ktm383 https://owinfurniture.en.made-in-china.com/product/tvgQyDlAazpj/China-Top-Fashion-Office-Furniture-Colorful-Mesh-Office-Chair-KTM-383-.html Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από panoschr
devanir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τυχαίνει να έχω προσφάτως αναλύσει το θέμα καρέκλας μέχρι θανάτου μιας και το καθισιό της καραντίνας μου διέλυσε την πλάτη. Οι no-name καρέκλες που έχει το πλαίσιο είναι σε μεγάλο βαθμό αντιγραφές των σχεδίων του Δρομέα αλλά με σαφώς πιο περιορισμένες λειτουργίες και χαμηλότερη ποιότητα. Η επιλογή νούμερο δύο στην οποία φαίνεται να κλίνεις είναι αξιοπρεπής αλλά θα νοιώθεις την πλαστικούρα σε κάθε της τρίξιμο. Αν την πάρεις τελικώς, ρώτα αν στο δικό σου κατάστημα υπάρχει κανένα εκθεσιακό κομμάτι που είναι διατεθειμένοι να σου δώσουν φθηνότερα. Γλυτώνεις και την ταλαιπωρία την συναρμολόγησης. Επίσης φαίνεται πως το κάθε κατάστημα κάνει διαφορετικές τιμές, στο πλαίσιο στην Στουρνάρη αυτή μου την έδιναν σίγουρα για λιγότερο από διακόσια, αν και δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς. Επίσης από πλαίσιο σου επισημαίνω και αυτή. Αν μπορείς να αντέξεις την καγκουριά του gamer που αποπνέει, εγώ την βρήκα πιο βολική και με σημαντικά λιγότερη αντίσταση όταν κάνει relaxing. Μειονέκτημα το ότι δεν κλειδώνει στην θέση που σε βολεύει. Αν και για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα σκάσεις στον Δρομέα και να πάρεις μια καρέκλα της προκοπής. Παζάρεψε τους όμως λίγο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από devanir
panoschr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, devanir είπε Αν και για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα σκάσεις στον Δρομέα και να πάρεις μια καρέκλα της προκοπής. Παζάρεψε τους όμως λίγο. Μπήκα στον Δρομέα έριξα μια ματιά, για το μπάτζετ μου, η μόνη επιλογή είναι αυτή: https://eshop.dromeas.gr/dieythintikes-karekles-grafeiou/208-action-d.html η οποία τα έχει όλα παρόμοια με αυτή του PLAISIO απλά χωρίς ρυθμιζόμενο προσκέφαλο. Γενικά απ' ότι βλέπω είναι και αυτή πλαστική κατασκευή (λογικό σε αυτή την τιμή), αλλά λες να έχει διαφορά ποιότητας πλαστικού PLAISIO με δρομέα; Γιατί έχει κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ο Δρομέας, μπας και την παρω έστω λίγο φθηνότερα απο 200.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μια απλή ερώτηση, δεν κράζω ούτε κοροϊδεύω, ειλικρινά: Αντί να ψάχνεις μια εργονομική καρέκλα για να μειώσει τους πόνους πλάτης γιατί δεν δοκιμἀζεις να αρχίσεις γυμναστική και να κάνεις ασκήσεις πλάτης για να σφίξει και να μπορεί να σε συγκρατήσει καλύτερα; Επαναλαμβάνω, δεν κράζω απλά διαβάζω ότι έχετε πόνους λόγω καθισιού. Η πλάτη είναι από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος και αξίζει να την προσέχετε. Μπορεί να δώσετε 200€ για μια καρέκλα αλλά αν δεν φτιάξετε το πρόβλημα, θα δίνετε 200€ για φυσιοθεραπεία καλά και για κοίλες δεν μιλάω καν (ούτε στον χειρότερο μου εχθρό). Οπότε απλά θα πω αυτό ξεκάθαρα επειδή νοιάζομαι: Καλές οι καρέκλες, πάρτε και 10 αν μπορείτε, αλλά αν δεν φτιαχτεί το πρόβλημα κάτω από την λαμαρίνα η ίδια η λαμαρίνα θα τα παίξει αργά ή γρήγορα. Ο κολλητός μου είχε θέματα με μέση για πέντε χρόνια, έδωσε κοντά 1000€ για καρέκλες, εργονομικά κλπ. και το μόνο που κατάφερε είναι να ζήσει την ψευδαίσθηση ότι το πρόβλημα του λύθηκε. Την εγχείρηση δεν την γλίτωσε. Με λίγη προπόνηση στοχευμένα, όλα κομπλέ θα είναι και θα βολεύεστε ακόμη και σε ξύλο απελέκητο που λέει ο λογος. Φιλικά πάντα.
panoschr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε Μια απλή ερώτηση, δεν κράζω ούτε κοροϊδεύω, ειλικρινά: Αντί να ψάχνεις μια εργονομική καρέκλα για να μειώσει τους πόνους πλάτης γιατί δεν δοκιμἀζεις να αρχίσεις γυμναστική και να κάνεις ασκήσεις πλάτης για να σφίξει και να μπορεί να σε συγκρατήσει καλύτερα; Επαναλαμβάνω, δεν κράζω απλά διαβάζω ότι έχετε πόνους λόγω καθισιού. Η πλάτη είναι από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος και αξίζει να την προσέχετε. Μπορεί να δώσετε 200€ για μια καρέκλα αλλά αν δεν φτιάξετε το πρόβλημα, θα δίνετε 200€ για φυσιοθεραπεία καλά και για κοίλες δεν μιλάω καν (ούτε στον χειρότερο μου εχθρό). Οπότε απλά θα πω αυτό ξεκάθαρα επειδή νοιάζομαι: Καλές οι καρέκλες, πάρτε και 10 αν μπορείτε, αλλά αν δεν φτιαχτεί το πρόβλημα κάτω από την λαμαρίνα η ίδια η λαμαρίνα θα τα παίξει αργά ή γρήγορα. Ο κολλητός μου είχε θέματα με μέση για πέντε χρόνια, έδωσε κοντά 1000€ για καρέκλες, εργονομικά κλπ. και το μόνο που κατάφερε είναι να ζήσει την ψευδαίσθηση ότι το πρόβλημα του λύθηκε. Την εγχείρηση δεν την γλίτωσε. Με λίγη προπόνηση στοχευμένα, όλα κομπλέ θα είναι και θα βολεύεστε ακόμη και σε ξύλο απελέκητο που λέει ο λογος. Φιλικά πάντα. Φιλαράκι μην αγχώνεσαι δεν παρεξηγώ καμία απάντηση. Καταλαβαίνω και είναι απολύτως σωστό αυτό που λες, ασχολούμαι με γυμναστική και κάνω ότι μπορώ για να προστατέυσω την πλάτη μου. Το πρόβλημα σε εισαγωγικά είναι ότι είμαι φοιτητής πληροφορικής και περνάω εδώ και χρόνια θέλωντας και μη πολλές ώρες στο γραφείο μου. Οπότε προσπαθώ να βελτιώσω όσο γίνεται την στάση μου με μια σωστή καρέκλα.
devanir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, panoschr είπε Μπήκα στον Δρομέα έριξα μια ματιά, για το μπάτζετ μου, η μόνη επιλογή είναι αυτή: https://eshop.dromeas.gr/dieythintikes-karekles-grafeiou/208-action-d.html η οποία τα έχει όλα παρόμοια με αυτή του PLAISIO απλά χωρίς ρυθμιζόμενο προσκέφαλο. Γενικά απ' ότι βλέπω είναι και αυτή πλαστική κατασκευή (λογικό σε αυτή την τιμή), αλλά λες να έχει διαφορά ποιότητας πλαστικού PLAISIO με δρομέα; Γιατί έχει κατάστημα στην Θεσσαλονίκη ο Δρομέας, μπας και την παρω έστω λίγο φθηνότερα απο 200. Είχα κάτσει σε αυτή που παραθέτεις. Στο κατάστημα της Πάτρας όπου και την είδα ήταν διατεθειμένοι να μου κάνουν καλύτερη τιμή. Νομίζω είχε και κάτι έξτρα κόλπα από κείνες του πλαισίου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με λεπτομέρειες την παρουσίαση που μου είχε κάνει ο πωλητής. Κατά τη γνώμη μου πάντως πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς το τοπικό σου κατάστημα, έστω και μόνο για να τις δοκιμάσεις. Όσον αφορά την ποιότητα του πλαστικού, δεν μπορώ να κρίνω την διαφορά. Προσωπικά είχα αγοράσει μία που μοιάζει πολύ με αυτήν από τον Δρομέα πριν δέκα χρόνια περίπου. Μεταλλική κατασκευή αλλά δυστυχώς δεν έχει υποστήριξη για τον αυχένα. Μακάρι να την είχα πάντως στην Αθήνα όταν ξεκίνησε η καραντίνα, θα με είχε σώσει πιστεύω. Εξαιρετική υποστήριξη στην μέση.
panoschr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, devanir είπε Είχα κάτσει σε αυτή που παραθέτεις. Στο κατάστημα της Πάτρας όπου και την είδα ήταν διατεθειμένοι να μου κάνουν καλύτερη τιμή. Νομίζω είχε και κάτι έξτρα κόλπα από κείνες του πλαισίου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με λεπτομέρειες την παρουσίαση που μου είχε κάνει ο πωλητής. Κατά τη γνώμη μου πάντως πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς το τοπικό σου κατάστημα, έστω και μόνο για να τις δοκιμάσεις. Όσον αφορά την ποιότητα του πλαστικού, δεν μπορώ να κρίνω την διαφορά Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, σίγουρα θα περάσω και από ΠΛΑΙΣΙΟ και απο Δρομέα να συγκρίνω τις επιλογές μου.
Babis_allos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, panoschr είπε Καλησπέρα, ψάχνω μια οικονομική εργονομική καρέκλα περίπου στα 200€. Θεωρώ απαραίτητο να δοκιμάσω και να δω την καρέκλα πριν την αγοράσω. Μένω Θεσσαλονίκη. Έχω βρει δύο καρέκλες, μία από IKEA και μία από PLAISIO. Χρειάζομαι κάποια γνώμη ή εμπειρία με μία απο τις δύο καρέκλες. JARVFJALLET από IKEA (219€ + Εγγύηση 10 χρόνια). Έχει ρυθμιζόμενο βάθος καθίσματος, lumbar-support, ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι για κεφάλι, λειτουργία ανάκλισης που κλειδώνει. Τα μπράτσα δεν ρυθμίζονται. Ο σκελετός πλάτης/ Μπάρα πλάτης είναι από ατσάλι. Τέλος αναφέρεται ότι φέρει πιστοποιήσεις EN 1335 και ANSI/BIFMA x5.1. ~~ https://www.ikea.gr/proioda/karekles-skabo-pagoi/karekles-grafeiou/karekles-me-rodakia/jarvfjallet-peristrefomeni-karekla-me-mpratsa/89275623/ ~~ Tailor καρέκλα από PLAISIO (199€ + Εγγύηση 2 χρόνια). Σε αυτή την καρέκλα όλα τα μέρη προσαρμόζονται, αλλά η βασική διαφορά είναι ότι ο σκελετός πλάτης/ Μπάρα πλάτης είναι από πλαστικό (στο site αναφέρει Sea Wood-Plastic - δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι αυτό). Επίσης, δεν αναφέρεται τίποτα για πιστοποιήσεις από το PLAISIO. ~~ https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-tailor_3023966 ~~ Και Βίντεο ~~ https://www.youtube.com/watch?v=FRMR299BPyM ~~ Νομίζω ότι η 2η επιλογή είναι καλύτερη αν λάβουμε υπόψη την προσαρμοστικότητα της καρέκλας. Πιστέυετε ότι θα αντιμετωπίσω προβλήματα με τον σκελετό της καρέκλας που είναι από πλαστικό, όπως να κάνει περίεργους θορύβους-τριξήματα ή ακόμα και να σπάσει πιο εύκολα αν είναι κακής ποιότητας; Οι πιστοποιήσεις που αναφέρει το IKEA είναι τόσο σημαντικές; Ευχαριστω εκ των προτέρων! ΥΓ: Κατέβασα το manual της συναρμολόγησης της καρέκλας από το PLAISIO και ενώ είναι No-Name η καρέκλα στο site, βρήκα κάποια άλλα καταστήματα στο εξωτερικό που την πουλάνε ώς κινεζιά, 70-110€. Λέτε να είναι τελείως μούφα; https://shop.az/en/126087-chair-for-manager-rif-ktm383 https://owinfurniture.en.made-in-china.com/product/tvgQyDlAazpj/China-Top-Fashion-Office-Furniture-Colorful-Mesh-Office-Chair-KTM-383-.html Εχω αποψη μονο για την 1η επιλογη και νομιζω τα καλυπτεις οποτε δεν ξερω τι να σου πω. Βασικό θεμα τα μπρατσα τα οποια αν παιζεις πχ παιχνιδια σε χειριστιριο μπορει να ειναι προβλημα. Αν καθεσαι σε mouse πληκτρολογιο και τα χερια σου ακουμπανε στο γραφειο τοτε ειναι λιγοτερο προβλημα. Εγω εχω αναγκαστει να βγαλω τα μπρατσα τελειως ωστε να μπορω να εχω την καρεκλα στο υψος που θελω και να εξακολουθω να μπορω να ερθω κοντα στο γραφειο (αλλιως τα χερουλια με μπλοκαρουν και δεν μπορω να χωθω οσο μεσα θελω και η μονη λυση ειναι να χαμηλωσω την καρεκλα αρκετα ωστε να χωρανε τα μπρατσα να μπουν κατω απ το γραφειο (αλλα τοτε δν ειναι αναπαυτικο το υψος της καρεκλας). Για τις ρυθμισεις θα σου πω οτι ενω ολα τ αλλα ρυθμιζονται οπως ειπες ειναι σε σκαλες οι ρυθμισεις, δεν μπορεις να σταματησεις οπου θες το υψος, θα υπαρχει παντα μια αποκλιση. Αλλα αυτο φανταζομαι ειναι σε ολες τις καρεκλες. Κατα τ αλλα ειναι στιβαρη κατασκευη.
devanir Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δεν ξέρω αν πήρες τελικά αλλά έχε υπόψιν σου πως το πλαίσιο έχει έκπτωση σε όλες τις καρέκλες. Ενδεικτικά αυτή που λέγαμε είναι στα 89 στο κατάστημα της Στουρνάρη. Τίμια για τα λεφτά της. Για μένα όμως η καλύτερη είναι η Lumbar διευθυντική στα 219. Φοβερή υποστήριξη στη μέση και πολύ αναπαυτικό μαξιλάρι.
panoschr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 4:02 ΜΜ, devanir είπε Δεν ξέρω αν πήρες τελικά αλλά έχε υπόψιν σου πως το πλαίσιο έχει έκπτωση σε όλες τις καρέκλες. Ενδεικτικά αυτή που λέγαμε είναι στα 89 στο κατάστημα της Στουρνάρη. Τίμια για τα λεφτά της. Για μένα όμως η καλύτερη είναι η Lumbar διευθυντική στα 219. Φοβερή υποστήριξη στη μέση και πολύ αναπαυτικό μαξιλάρι. Δοκίμασα τις καρέκλες από Πλαίσιο, Δρομέα και την επόμενη μέρα βγήκαν οι προσφορές στο Πλαίσιο. Η εξυπηρέτηση στον δρομέα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης δεν μου άρεσε οπότε και το απέρριψα σαν επιλογή (και λόγω τιμής σε σχέση με του Πλαισίου). Οπότε κατέληξα στην Lumbar στα 249€. (https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-dieuthintiki-lumbar-gkri_2484943) Θα δείξει κατά πόσο ήταν η καλύτερη επιλογή. 1
devanir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 37 λεπτά πριν, panoschr είπε Οπότε κατέληξα στην Lumbar στα 249€. Έλα ρε φίλε, στο δικό μου την είχε 219. Δεν πρόλαβες την προσφορά ή παίζουν διαφορετικές τιμές εκεί πάνω;
camel555 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, panoschr είπε Δοκίμασα τις καρέκλες από Πλαίσιο, Δρομέα και την επόμενη μέρα βγήκαν οι προσφορές στο Πλαίσιο. Η εξυπηρέτηση στον δρομέα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης δεν μου άρεσε οπότε και το απέρριψα σαν επιλογή (και λόγω τιμής σε σχέση με του Πλαισίου). Οπότε κατέληξα στην Lumbar στα 249€. (https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-dieuthintiki-lumbar-gkri_2484943) Θα δείξει κατά πόσο ήταν η καλύτερη επιλογή. Ακριβώς ίδια εικόνα για την εξυπηρέτηση στο κατάστημα δρομέα στην Πάτρα, την έχουν δει λες και εμπορεύονται Steelcase ή Herman Miller ξερω γω, και εγώ σε αναζήτηση καρέκλας, κλείνω προς πλαίσιο αλλά στο τοπικό κατάστημα δεν έχουν ούτε την Lumbar ούτε την Iliac , οπότε ρίσκο η αγορά άνευ δοκιμής.
panoschr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, devanir είπε Έλα ρε φίλε, στο δικό μου την είχε 219. Δεν πρόλαβες την προσφορά ή παίζουν διαφορετικές τιμές εκεί πάνω; Πιστεύω ότι όλες οι προσφορές σε αλυσίδες είναι ίδιες, αλλά δε γνωρίζω να σου πω την αλήθεια. Όπως και να' χει μικρή η διαφορά στην τιμή. 16 ώρες πριν, camel555 είπε Ακριβώς ίδια εικόνα για την εξυπηρέτηση στο κατάστημα δρομέα στην Πάτρα, την έχουν δει λες και εμπορεύονται Steelcase ή Herman Miller ξερω γω, και εγώ σε αναζήτηση καρέκλας, κλείνω προς πλαίσιο αλλά στο τοπικό κατάστημα δεν έχουν ούτε την Lumbar ούτε την Iliac , οπότε ρίσκο η αγορά άνευ δοκιμής. Ναι πραγματικά, σα να μην ήθελαν να μου πουλήσουν καρέκλα. Δηλαδή με το ζόρι. Θα μου πείς άμα ήταν σχέση τιμής-ποιότητας άριστη θα έκανα την καρδιά μου πέτρα. Αλλά με κέρδισε η Lumbar του Πλαισίου. Επίσης, επειδή δοκίμασα και Lumbar και Iliac από Πλαίσιο έχω να πω ότι είναι ακριβώς ίδιες σε λειτουργίες. Απλά έκλεισα στην Lumbar λόγω της θέσης που δεν είναι mesh. Το mesh απ' ότι διάβασα δεν μοιράζει σωστά το βάρος στη θέση επειδή βουλιάζεις και συν το χρόνο ίσως κρεμάσει-χαλαρώσει.
devanir Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, camel555 είπε Ακριβώς ίδια εικόνα για την εξυπηρέτηση στο κατάστημα δρομέα στην Πάτρα 8 λεπτά πριν, panoschr είπε Ναι πραγματικά, σα να μην ήθελαν να μου πουλήσουν καρέκλα Παρότι θεωρώ τις καρέκλες του Δρομέα αρκετά κλικ πιο πάνω σε ποιότητα συγκριτικά με Πλαίσιο, δεν έχετε άδικο στο σνομπισμό που βγάζουν οι πωλητές. Πριν ένα μήνα περίπου ήμουν στο προαναφερθέν κατάστημα της Πάτρας και ο τύπος στην αρχή ήταν σε φάση πολύ «χαλαρής» εξυπηρέτησης. Ίσως να έφταιγα και γω που ήμουν εντελώς γιόλο εμφανισιακά λόγω καύσωνα. Όταν όμως του ανέφερα πως είχα αγοράσει πριν χρόνια ακριβή καρέκλα από αυτούς και του εξήγησα συγκεκριμένα ποια χαρακτηριστικά έψαχνα τότε εκείνος έστρωσε και άρχισε να μου παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα μοντέλα. Όταν μάλιστα τον ρώτησα αν παίζει καλύτερη τιμή σε κανένα εκθεσιακό κομμάτι φάνηκε πρόθυμος να το συζητήσει. 18 λεπτά πριν, panoschr είπε Πιστεύω ότι όλες οι προσφορές σε αλυσίδες είναι ίδιες, αλλά δε γνωρίζω να σου πω την αλήθεια. Αν και οι προσφορές είναι ίδιες across the board φαίνεται ότι το κάθε επαρχιακό κατάστημα έχει τις δικές του αρχικές τιμές. Κάτι τέτοια κάνει και το Πλαίσιο Πατρών, χώρια την μικρότερη ποικιλία που ανέφερε ο φίλος. Πάντως μεταξύ Iliac και Lumbar κλίνω και γω προς την δεύτερη. 2
camel555 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, devanir είπε Παρότι θεωρώ τις καρέκλες του Δρομέα αρκετά κλικ πιο πάνω σε ποιότητα συγκριτικά με Πλαίσιο, δεν έχετε άδικο στο σνομπισμό που βγάζουν οι πωλητές. Πριν ένα μήνα περίπου ήμουν στο προαναφερθέν κατάστημα της Πάτρας και ο τύπος στην αρχή ήταν σε φάση πολύ «χαλαρής» εξυπηρέτησης. Ίσως να έφταιγα και γω που ήμουν εντελώς γιόλο εμφανισιακά λόγω καύσωνα. Όταν όμως του ανέφερα πως είχα αγοράσει πριν χρόνια ακριβή καρέκλα από αυτούς και του εξήγησα συγκεκριμένα ποια χαρακτηριστικά έψαχνα τότε εκείνος έστρωσε και άρχισε να μου παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα μοντέλα. Όταν μάλιστα τον ρώτησα αν παίζει καλύτερη τιμή σε κανένα εκθεσιακό κομμάτι φάνηκε πρόθυμος να το συζητήσει. Αν και οι προσφορές είναι ίδιες across the board φαίνεται ότι το κάθε επαρχιακό κατάστημα έχει τις δικές του αρχικές τιμές. Κάτι τέτοια κάνει και το Πλαίσιο Πατρών, χώρια την μικρότερη ποικιλία που ανέφερε ο φίλος. Πάντως μεταξύ Iliac και Lumbar κλίνω και γω προς την δεύτερη. Όχι φίλε μου, δεν έφταιγες εσύ ούτε το χαλαρό ντύσιμό σου για την εξυπηρέτηση που έλαβες (ή δεν έλαβες) αλλά το attitude που έχουν μερικοί. Προσωπικά θεωρώ τα προιόντα του δρομέα υπερεκτιμημένα, το δε aftersales ανύπαρκτο. Στο θέμα μας, μεταξύ Iliac και Lumbar, ποιά θεωρείτε ότι θα ταιριάζει περισσότερο σε μεγαλύτερο σωματότυπο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα