Gabriel Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, Σήμερα μου ενεργοποιήθηκε,πήρα account από ACN (σκίζει παρεπιπτόντως,κατεβάζω με 42Kbytes/Sec). Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχουμε συνδέσει Hub στην ethernet πόρτα του router και παρόλο που τα 2 pcs,σερφάρουν κανονικά,δε βλέπει το ένα με το άλλο,υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με το DNS,δεδομένου ότι εγώ βλέπω την Ip του άλλου pcιόυ αλλά όχι το Name του. Κανένα tip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leibniz Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Pithanon einai ta settings tou zyxel lathos. Exeis valei na pairnoun ta pc ta ip tous mesw dhcp? Tsekare kai ta settings tou zyxel sou me settings allwn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Όχι,τους έχω δώσει καρφωτή διεύθυνση,μπορεί το zyxel να παίξει το ρόλο του DHCP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.