Προς το περιεχόμενο

CHR C-Lub Hybrid vs Corolla Hatchback Style Hybrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kgkatzi είπε

400 ευρώ για 18'' του CHR χλωμό το κόβω εκτός αν κινηθείς σε άγνωστες μάρκες. Οτιδήποτε επώνυμο δοκίμασα στο skroutz μου έβγαλε κόστος 600 για την τετράδα, ενώ σε φόρουμ του αυτοκινήτου έχω δει πως παίζει γύρω στα 700. Λίγο τσιμπημένη η ασφάλεια, τέτοια ποσά πλήρωνα σε εποχές παχιών αγελάδων, τουλάχιστον για την μικρή απαλλαγή, κάτι σε 500-600 ευρώ απαλλαγή μου φαίνεται πιο λογικό.

400€ ξέρω τιμή σίγουρα για continental, αλλα δεν μου αρέσαν τα συγκεκριμένα γιατι είχαν "μαγουλο" που εξειχε απο την ζαντα. Αλλοι βέβαια τα προτιμουν για να μην ακουμπανε τις ζαντες στα πεζοδρόμια κατα το παρκαρισμα. Στο θέμα της ασφάλειας και εγώ εννοειται οτι έχω αρκετα μεγάλη απαλλαγή καθώς με ενδιαφέρει να έχω κάλυψη για την περίπτωση που θα συμβει κάτι χοντρό, τωρα αν δεν προσεχω και το ακουμπαω όπου βρω, ας πρόσεχα. Και φυσικά  αν κάνεις μια έρευνα αγορας βρίσκεις έως και 30% φθηνότερες ασφάλειες, θυγατρικές των θυγατρικών,  με τις ίδιες παροχες πάνω κάτω, αλλά το θέμα είναι αν έρθει εκείνη η στιγμή που θα τη χρειαστεις, μην σου πουν οτι υπήρχαν και κατι μικρα μικρα γραμματακια στη πίσω σελίδα που δεν τα είχες δει όταν υπέγραφες.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

To corolla είναι MADE IN JAPAN;

Ηνωμενο Βασίλειο ή Τουρκία ανάλογα το αμάξωμα   

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...