Giorgos9004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους!!! Όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω πρόβλημα με την σύνδεση στο Internet μέσω MB. Εδώ και 2 εβδομάδες συνδέομαι κανονικά από wifi, ενώ από MB δεν μπορώ να συνδεθώ. Επικοινώνησα από την αρχή με την cosmote Και μου απάντησαν ότι το πρόβλημά μου θα διευθετηθεί και ότι θα με ενημερώσουν για την εξέλιξή του. Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω το Galaxy j3 2017. Καμία βοήθεια;
GKnewsted Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Γενικά η cosmote είχε κάτι θεματάκια τελευταία. Εφόσον δεν έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις internet δοκίμασε να βάλεις το τηλέφωνο σε airplane mode και πάλι σε normal. Αν πειραξες ρυθμίσεις data, γύρισε το σε auto και κάνε ένα restart να τις ξανακατεβασει... 1
Giorgos9004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, GKnewsted είπε . Εφόσον δεν έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις internet δοκίμασε να βάλεις το τηλέφωνο σε airplane mode και πάλι σε normal. Αν πειραξες ρυθμίσεις data, γύρισε το σε auto και κάνε ένα restart να τις ξανακατεβασει Το έχω κάνει ήδη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 1
GKnewsted Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δοκίμασες να κάνεις χειροκίνητα reset τις APN ρυθμίσεις; Πήγαινε ρυθμίσεις, κάνε search για APN, θα σου βγάλει συντόμευση για υπομενού, επέλεξέ το και πάτα reset... Εμένα το εμφανίζει όπως στην φωτογραφία. 1
Giorgos9004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, GKnewsted είπε Δοκίμασες να κάνεις χειροκίνητα reset τις APN ρυθμίσεις; Πήγαινε ρυθμίσεις, κάνε search για APN, θα σου βγάλει συντόμευση για υπομενού, επέλεξέ το και πάτα reset... Εμένα το εμφανίζει όπως στην φωτογραφία. Ευχαριστώ πολύ!!!! Το έκανα και προς το παρόν συνδέομαι κανονικά από mb. Ευχαριστώ πολύ😊😊 1
GKnewsted Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τίποτα φίλε μου να'σαι καλά... Πάτα και ένα 👍 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από GKnewsted 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα