Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, jkor είπε

Καρτάρα για την εποχή της η Voodoo. Θυμάμαι την είχα πάρει σε προσφορά 85.000 δρχ τότε. Πολλά χρήματα αν σκεφτείτε ότι ο μισθός ήταν 120.000 δρχ αλλά άξιζε με τα χίλια. Καμιά σχέση με τις άλλες. Έμενες με το στόμα ανοιχτό.

Παρεμπιπτόντως, σχεδιαστικό τερατούργημα η 3080. Βάλτε κανέναν ιταλό ρε παιδιά να σας μάθει σχέδιο...

Αυτό είναι το reference design και περι ορεξεως κολοκυθόπιτα που λένε ... Σε μένα και σε κάποιους αρέσει. Σε άλλους όχι. Υπομονή να μοιράσει τις πλακέτες η Nvidia στους κατασκευαστές και εκεί να δεις design. 

Αν και για μένα η καύλα είναι μόνο όταν ανοίγεις την κάρτα από την συσκευασία. Μετά δεν δίνεις σημασία στο σχεδιασμό αλλά στα γραφικά που βλέπεις στο μόνιτορ σου. Και εκεί όπως πάντα η πράσινη κυρία τα σπάει ανελέητα. 

Πίσω στο θέμα τώρα. Και πρωτότυπος σχεδιασμός που δεν έχουμε δει ξανά και όμορφη είναι έστω όταν την βγάλεις από το κουτί της. Οι περισσότεροι θα πάρουν τα design των κατασκευαστών και όχι το reference. Αυτό το πάνω κάτω ίσως μείνει αλλά σίγουρα με άλλα χρώματα και σχεδιασμό στο θέμα εμφάνισης. Ανυπομονώ να αλλάξω την 2080 ti μου!

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να βγουν το συντομότερο δυνατόν , ώστε να αγοράσουμε φθηνότερα , ότι δεν μπορούσαμε , λόγω κόστους , μέχρι τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, jkor είπε

Καρτάρα για την εποχή της η Voodoo. Θυμάμαι την είχα πάρει σε προσφορά 85.000 δρχ τότε. Πολλά χρήματα αν σκεφτείτε ότι ο μισθός ήταν 120.000 δρχ αλλά άξιζε με τα χίλια. Καμιά σχέση με τις άλλες. Έμενες με το στόμα ανοιχτό.

Παρεμπιπτόντως, σχεδιαστικό τερατούργημα η 3080. Βάλτε κανέναν ιταλό ρε παιδιά να σας μάθει σχέδιο...

MDK2 τίγκα όλα σε 3Dfx Voodoo 3 3500 και Pentium III 550MHz !

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε η VOODOO να και η δικιά μου την εχω φυλάξει, νομιζω η συγκεκριμένη μπορούσε να παίξει sli . Έκτος από την τεράστια αλλαγή στα γραφικά θυμάμαι ότι πότε δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα στα παιχνίδια , μην ξεχνάμε ότι ήταν επιταχυντής γραφικών , το σύστημα ήταν Gateway 2000 ,με intel pentium 2 ( κασέτα ) , και κάρτα γραφικών  ΑΤΙ . 

3dfx.JPG

• Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Είχα και εγω μια Leica του 1957, έβγαζε κάτι ασπρόμαυρες τρέλα. 

Φαντάσου να είχε και τους νέους SSD επάνω  τι φωτογραφίες θα βγαίνανε ! 😸

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/6/2020 στις 3:40 ΜΜ, drakoulis είπε

Παιδιά συμφωνώ για την ασχήμια της, παίζει να είναι ή πλέον άσχημη κάρτα από την Nvidia σε reference πάντα και να συμπληρώσω κάτι ακόμα, ένας έγραψε για 3dfx και αμέσως νοσταλγίσαμε τις εποχές που κάθε release σε hardware μας πρόσφερε και κάτι καινούριο καινοτόμο και ουσιαστικό. Όσο για την 3dfx, Nvidia σε εκτιμώ είμαι πελάτης σου αλλά 3dfx δεν θα γίνεις ποτέ, ακόμα και που την εξαγόρασες , ακόμα έχεις την τεχνολογία της τόσα χρόνια μετά, άλλα ούτε μια τρίχα απο... δεν είσαι.

Συγνώμη για τo εριστικό σχόλιο αλλά η 3dfx είναι η πρώτη αγάπη :)

Πες τα ρε παιχταρά ,3dfx for ever

Στις 7/6/2020 στις 5:31 ΜΜ, KilliK είπε

o  λογος που εξαγοραστηκε απο την Nvidia ειναι επειδη σταματησε να προσφερει κατι καινουργιο και καινοτομο σε καθε νεο της hardware release.

θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν οι καρτες της Nvidia αρχισανε να δινουν 32bit color, η 3DFX που ειχε μεινει στα 16bit, εδινε την δικαιολογια οτι τα 16bit ηταν αρκετα και δεν υπηρχε λογος για μεταβιβαση στα 32bit.

καλη και αγια η 3DFX, εφερε το 3D στο PC, αλλα ηταν μια απο τις απειρες εταιρειες με τετοιο κοντοφθαλμο σκεπτικο που χρεοκόπησαν στο τελος.

Εν μέρη θα διαφωνήσω φίλε μου,ο λόγος που χρεοκόπησαν είναι πολύ μεγάλη και κακή σπατάλη χρήματος.Κοντόφθαλμο σκεπτικό ναι μεν,αλλά όχι ως προς την τεχνολογική κατεύθυνση,αλλά προς το ότι { έχουμε επιτυχία,μαμαμε,δεν μας κουνάει κανείς,τα λεφτά θα έρχονται μια ζωή κλπ κλπ}.Εν ολίγης ερασιτεχνική διοίκηση.Στο τεχνολογικό κομμάτι ήταν πολύ μπροστά από όλες τις άλλες εταιρείες και για λίγους μήνες στην κυριολεξία θα σωνόταν αν έβγαζε το καινούριο της προϊόν.Και η ειρωνεία είναι ότι με την εξαγορά της βοήθησε και την nvidia να φτάσει εκεί που είναι τώρα.Ας πρόσεχαν θα σου πω εγώ,το θέμα είναι ότι υπήρχαν πολλοί και καλοί μηχανικοί που οι περισσότεροι απορροφήθηκαν από nvidia kai Ati,ενώ για λίγο καιρό μετά την εξαγορά,υπήρχε μια μερίδα των καλύτερων της 3dfx που προσπάθησαν να αναστήσουν την εταιρία και να βγάλουν καινούριο προϊόν.Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν,με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε και στον τομέα των καρτών γραφικών  πρακτικά μόνο 2 εταιρίες,με την μια να κάνει ότι θέλει και την άλλη να ακολουθεί ιδρωμένη και μόνο επειδή το θέλει και η πρώτη να συνυπάρχει..Αυτό πάντως που μου έχει μείνει από τότε , είναι η ανυπομονησία και η μεγάλη διαφορά που έβλεπες σε κάθε  καινούργια γενιά γραφικών και όντως σε άφηνε με τα σαγόνια πεσμένα.Φτάνοντας στο σήμερα ,to rtx της nvidia έφερε λίγο από αυτό το συναίσθημα πίσω.Μακάρι πάντως να ξυπνήσει και η amd ,μπας και δούμε λίγο προώθηση της τεχνολογίας πιο γρήγορα εμείς οι πιο παλιοί ,όσο ακόμα μπορούμε να παίζουμε....😀

Επεξ/σία από dhmhtries22
  • Like 1
Δημοσ.

3dfx δεν υπήρχε ανταγωνισμός και έπαιζαν χωρίς ανεμιστήρες τώρα ψήνεις 10 κιλά παϊδάκια στα RTX ..... πφφφ τσίκνα

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Trusted said:

3dfx δεν υπήρχε ανταγωνισμός και έπαιζαν χωρίς ανεμιστήρες τώρα ψήνεις 10 κιλά παϊδάκια στα RTX ..... πφφφ τσίκνα

Λες κι αν έβγαζε τώρα κάρτα η 3DFX δεν θα είχε ανεμιστήρες, θα έπαιζε passive... 😒

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πριν 8 μήνες πήρα την  2070 super 8 GB ROG Strix και είμαι πολύ ικανοποιημένος, για αγορά νέας θα το σκεφτώ μετά από 5-6 χρόνια

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Εγώ πριν 8 μήνες πήρα την  2070 super 8 GB ROG Strix και είμαι πολύ ικανοποιημένος, για αγορά νέας θα το σκεφτώ μετά από 5-6 χρόνια

Εγώ υποφέρω με την 1060 μου και περιμένω την 3070 :D 

Δημοσ.

Οταν λεει οτι ο ενας ανεμιστηρας θα ειναι μπροστα και ο αλλος πισω, τι φαση; Λογικα θα διωχνουν και οι δυο τον θερμο αερα απο την καρτα. Δεν θα επηρεαζει καπως την συνολικη θερμοκρασια του κουτιου;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, JTRGamer said:

Για 4 max σε βλέπω, εκτός αν είσαι ακόμα σε 1080p60hz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...