Billyp2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω εξοχικό στο χωρίο 15 ετών που έχει σταθερό + internet. Πήγαινα για διακοπές μόνο καλοκαίρι όλο τον μήνα Αύγουστο και Πάσχα. Το καλώδιο του ΟΤΕ έρχεται στο εξοχικό μου ως: μια κολώνα στα σύνορα του οικοπέδου και μια κολώνα μέσα στο οικόπεδο.Τον Νοέμβριο που έτυχε να κατεβώ στο χωριό για το Κτηματολόγιο ανακάλυψα οτι Στην κολώνα ανεσα οικοπέδου και δρόμου υπάρχει ένα δέντρο έπεσε ενά κλαδί με αποτέλεσμα να κοπεί το καλώδιο δήλωσα βλάβη στην Vodafone μου ήρθε ένας λογαριασμός με - 40€ λόγω βλάβης όπως έλεγε στον λογαριασμό. Ήρθε ο επόμενος και δεν έλεγε έκπτωση λόγω βλάβης και έμεινα με την ιδέα ότι έχει τηλέφωνο. Τον Ιανουάριο αφού έληξε το συμβόλαιο με την vodafone έκανα φορητότητα στην COSMOTE. Πριν 2 βδομάδες μετακόμισα στο εξοχικό μόνιμα ωστόσο ακόμα το καλώδιο ήταν κομμένο 😂😂. Το δήλωσα στην COSMOTE και δεν έβλεπαν βλάβη 😤. Ορίστηκε για επιδιόρθωση την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο δεν ήρθε κανένας 😤 Παίρνω τηλέφωνο ξανά και η δικαιολογία: είναι δυσπρόσιτο το σημείο! Αλήθεια: Δεν είναι καθώς απέχει 3km από την κοντινή κομόπολη. Τι κάνω; Να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Billyp2020 1
GMagicPlus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Με τηλέφωνο δεν γίνεται δουλειά. Θα πας κατ ευθειαν σε ένα cosmote shop της περιοχης και θα αναφέρεις το προβλημα σου. Παρεπιπτόντως για πια περιοχή μιλάμε; 1
thleorasakias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα το διαβαζω και γελαω.Να σου πω την δικια μου ταλαιπωρια.Εμενα το καλωδιο το εκοψε ενα φορτηγο απο αυτα που κανουν μετακομισεις πηραμε στον οτε για βλαβη κ.λπ.Μετα απο ενα μηνα ουτε φωνη ουτε ακροαση βρηκα ενα παληκαρι γνωστο τεχνικο στον οτε και το σημειωσε επειγον ηρθαν λοιπον τον κοιταξαν και ειπα θα τον αλλαξουν γιατι πρεπει να γινει παραγγελια εκαναν 3 μηνες.Μακαρι να βρεις ακρη.Τελος η περιοχη ηταν και σε μενα δυσπροσιτο το σημειο και δεν ειχα καμια χρεωση.
nyne Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλα,εδω στην Αγια παρασκευη υπηρχε καλωδιακη βλαβη για 4 μηνες με την δικαιολογια οτι δεν μπορουν να σκαψουν το δρομο...
HateMe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 11:40 ΠΜ, GMagicPlus είπε Με τηλέφωνο δεν γίνεται δουλειά. Θα πας κατ ευθειαν σε ένα cosmote shop της περιοχης και θα αναφέρεις το προβλημα σου. Παρεπιπτόντως για πια περιοχή μιλάμε; Τι θα κάνει στο cosmote shop; Απλά θα πάει εκεί, θα προωθήσουν το αίτημα στο τεχνικό τμήμα, ώστε να τον πάρουν και να του πουν πάλι πως ΔΕΝ γίνεται να φτιαχτεί η βλάβη. Δεν αλλάζει κάτι.
GMagicPlus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Από περιοχή σε περιοχή και από νόμο σε νόμο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις. Στον νόμο Αττικής δεν εξερω τι γίνεται......
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Αν είναι καλωδιακή και υπόγεια βλάβη πάντα καθυστερεί, γιατί πρέπει να δοθούν άδειες απο το δήμο, αστυνομία κτλ και επειδή είμαστε Ελλάδα η γραφειοκρατία πάει σύννεφο. Και μετά το έργο δίνεται σε εργολάβο που και εκεί έχεις άλλη καθυστέρηση. Ζωγράφου Αθήνα έχει μείνει η πολυκατοικία μου ενάμισι μήνα χωρις τηλέφωνο και ίντερνετ γιατί ενα ποντίκι είχε φάει τι καλώδιο. Είναι μη σου τύχει. Για κανένα λόγο δε πας σε κατάστημα cosmote. Και να πας θα πάρει τηλέφωνο το 13888 και θα μπείτε στην αναμονή από το κατάστημα να περιμένετε μαζί.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, seventh_son είπε Αν είναι καλωδιακή και υπόγεια βλάβη πάντα καθυστερεί, γιατί πρέπει να δοθούν άδειες απο το δήμο, αστυνομία κτλ και επειδή είμαστε Ελλάδα η γραφειοκρατία πάει σύννεφο. Και μετά το έργο δίνεται σε εργολάβο που και εκεί έχεις άλλη καθυστέρηση. Ζωγράφου Αθήνα έχει μείνει η πολυκατοικία μου ενάμισι μήνα χωρις τηλέφωνο και ίντερνετ γιατί ενα ποντίκι είχε φάει τι καλώδιο. Είναι μη σου τύχει. Για κανένα λόγο δε πας σε κατάστημα cosmote. Και να πας θα πάρει τηλέφωνο το 13888 και θα μπείτε στην αναμονή από το κατάστημα να περιμένετε μαζί. Αφού λέει για κολώνες.
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφού λέει για κολώνες. Παράθεση στον nyne ηταν. Σε εναέριο άντε γεια και καλή τύχη πότε θα τους έρθει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα