Babis_allos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Ισως ακουγεται χαζο αυτο το thread. Ισως ειναι... Εχτισα ενα τουμπανο PC πριν κανενα χρονο το οποιο δεν αξιοποιειται. Ελαχιστα παιχνιδια εχω παιξει στο PC και ελαχιστη χαρα μου εχει προσφερει η πανακριβη οθονη που πηρα. Μια λυση ειναι να πουλησω και να παρω κατι απλουστερο. Η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να μπαινω στην διαδικασια να ψαχνω να πουλησω και να αγορασω εξαρτηματα ειδικα ενα ενα. Επισης θελω να εχω ενα PC απλα δεν χρειαζομαι τοσο δυνατο... και επισης θελω να εχω οθονη ultrawide για την δουλεια μου. Οποτε θα επρεπε να την αντικαταστησω και δεν ξερω αν αξιζει. Ισως το μονο πραγμα που εχει αξιοποιηθει ειναι η οθονη αλλα οχι τελειως αφου το alienware brand premium και το gsync premium ελαχιστα εχουν αξιοποιηθει. Πες οτι τα 120hz βοηθανε και στη δουλεια (@@ αλλα λεμε τωρα). Οταν δουλευω σημειοτεων ο υπολογιστης δεν χρησιμοποιειται. Συνδεονται στο λαπτοπ της δουλειας τα μονιτορ κλπ. Υπαρχει τροπος να αξιοποιησω το συστημα μου; Για mining δεν εχω ιδεα πως γινεται και τι κερδιζω αλλα εχω ακουσει απο πολλους οτι ουσιαστικα αν δεν φτιαξεις με τα σωστα hardware τοτε ειναι counterproductive (δλδ παιζει να καις παραπανω ρευμα απ οτι κερδιζεις) Μπορει να λεω μλκιες μπορει οχι... Σχολια ευπροσδεκτα. Αλλο ειναι οτι τωρα με τον κορονοιο ειδα οτι υπαρχει software που ‘δανειζεισ’ την ιπποδυναμη σου σε αλλα προτζεκτ. Επισης ενδιαφερον αλλα οκ δεν θελω και να ξηλωνομαι σε ηλεκτρικο. Εξαρταται το ποσο ξηλωνομαι και το τι προτζεκτ ειναι και αν οντως αξιοποιει σε σημαντικο βαθμο. Γενικα εχει κανεις καμια ιδεα πως να αξιοποιησω ενα τετοιο συστημα δεδομενου οτι τον χρονο/διαθεση για παιχνιδια δεν τον εχω; Κυριως παιχνιδια παιζω στο ps4 (Και συνηθως exclusives anyway) και να πω την αληθεια προσωπικα τα χρωματα της oled με κανουν πιο καλο immerse απο την alienware που εχει και αρκετα κακο backlight bleed στην περιπτωση μου. Τα βασικα του συστηματος: 3700x , 2080, aw3418dw.
hp8 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Babis_allos είπε Γενικα εχει κανεις καμια ιδεα πως να αξιοποιησω ενα τετοιο συστημα δεδομενου οτι τον χρονο/διαθεση για παιχνιδια δεν τον εχω; Κυριως παιχνιδια παιζω στο ps4 βαστατο για καμιά φορολογική δήλωση και παράτα και το ps4 Όλο και κάποιο άλλο παιχνίδι θα βρεις
bonorov Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Πουλα το αδερφε,φτιαξε ενα απλο συστημα απλα για να εχεις pc και με τα ρεστα πηγαινε διακοπαρες σε κανενα νησι κι εκει θα βρεις χρονο και διαθεση για αλλα πραγματα😉 2
Aris_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 άνοιξε λογαριασμό yt φτιάχνε video που ξέρεις αν γίνεις viral θα χεστείς στο τάλιρο 🤣 1
Babis_allos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, hp8 είπε βαστατο για καμιά φορολογική δήλωση και παράτα και το ps4 Όλο και κάποιο άλλο παιχνίδι θα βρεις Προσπαθω να καταλαβω το αστειο αλλα δυσκολευομαι.
hp8 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Προσπαθω να καταλαβω το αστειο αλλα δυσκολευομαι. 4 ώρες πριν, Babis_allos είπε Εχτισα ενα τουμπανο PC πριν κανενα χρονο το οποιο δεν αξιοποιειται. Ελαχιστα παιχνιδια εχω παιξει στο PC και ελαχιστη χαρα μου εχει προσφερει η πανακριβη οθονη που πηρα. Μια λυση ειναι να πουλησω και να παρω κατι απλουστερο. Η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να μπαινω στην διαδικασια να ψαχνω να πουλησω και να αγορασω εξαρτηματα ειδικα ενα ενα. πόσο απλούστερο να γίνει Χτίζεις ένα τούμπανο για να παίξεις και δεν παίζεις. Βαριέσαι να μπεις στη διαδικασία να το πουλήσεις Τι καλύτερο από αυτό που έγραψα Δεν κάνεις τίποτα και το βαστάς για τις ανάγκες σου η το χαρίζεις σε μένα που ξέρω τι να το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα