black66.gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Λόγω μετακόμισης στο εξοχικό το καλοκαίρι, θέλω να στείλω σήμα wifi από το σπίτι. Η απόσταση είναι 6-7 χιλιόμετρα σε ευθεία, και έχουμε οπτική επαφή των δυο σημείων καθώς δεν υπάρχει φυσικό ή τεχνητό εμπόδιο μεταξύ τους. Τι λύση μου συνιστάτε; To budget μου είναι από 100 ως 150 ευρώ max. Edit: Με δύο από αυτές θα γίνει δουλειά; https://www.skroutz.gr/s/7313810/Ubiquiti-Litebeam-M5.html Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από black66.gr
jkoukos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Θα κάνεις και με αυτές που δείχνεις, αλλά στη θέση σου θα πήγαινα σε αυτές. 1
black66.gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, jkoukos είπε Θα κάνεις και με αυτές που δείχνεις, αλλά στη θέση σου θα πήγαινα σε αυτές. 1) Τι διαφορά έχουν; 2) Για την απόσταση που τις θέλω (7 χλμ) είναι ΟΚ;
jkoukos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1. Είναι νεώτερες, με καλύτερο λογισμικό και δυνατότητα μεγαλύτερου bandwidth. 2. Ναι, στην απόσταση που αναφέρεις σου κάνουν και τα 2 μοντέλα. 1
black66.gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2020 στις 5:29 ΜΜ, jkoukos είπε 1. Είναι νεώτερες, με καλύτερο λογισμικό και δυνατότητα μεγαλύτερου bandwidth. 2. Ναι, στην απόσταση που αναφέρεις σου κάνουν και τα 2 μοντέλα. Και μια τελευταία ερώτηση. Ο ξάδερφος μου σε κοντινό σπίτι στο εξοχικό, έχει στήσει ένα σύστημα της TP-LINK, και αυτός από την ίδια απόσταση περίπου. Αν αγοράσω μια κεραία Ubiquiti θα μπορώ να πάρω σήμα από το σύστημα του ξαδέρφου μου; Παίζει ρόλο η μάρκα; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από black66.gr
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Λογικά ναι, αλλά εξαρτάται ποιο μοντέλο είναι και τι ρυθμίσεις έχει κάνει. Π.χ. στις Ubiquiti αν ενεργοποιήσεις το Airmax, μόνο συσκευές της εταιρείας μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους. Κάτι αντίστοιχο έχουν και άλλες εταιρείες. Επίσης αυτό που έχει σημασία είναι αν η κεραία του ξαδέλφου σου κοιτά (είναι στραμμένη) προς το σημείο που θα βάλεις την δικιά σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα