Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.....και που λες, ενώ έπινα τον κυριακάτικο καφέ μου, ξαφνικά μου ήρθε ένας εμετός, που ειλικρινά δεν μου έχει έρθει ούτε μετά την κατανάλωση

10 υποβρυχίων σε παρακμιακό μπαρ στο Μπουρνάζι.

spacer.png

Ναι, ξέρω, εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ, δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, δεν έχουμε ευαισθησίες, χεστήκαμε, τι μας λες τώρα, κλειδώστε το κλπ κλπ, αλλά αν μπορείς να συνεισφέρεις το

ελάχιστο, έστω μια συμβουλή, έστω μια κοινοποίηση, οτιδήποτε, κάντο.

http://www.facebook.com/evangelos.evangelou.395

ΥΓ: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2020, υπάρχει τέτοια απανθρωπιά, τέτοια σκατοψυχία ...... πραγματικα δηλαδη......

• Sad 4
Δημοσ.

Αν έχει φροντίσει να εχει αποδείξεις ότι για αυτό το λόγο τους κάνουν έξωση θα του πάρει και τις κάλτσες που φοράει του ιδιοκτήτη.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έκλεισε η σελίδα δυστυχώς.

Πολλή σκατοψυχία, ιδίως σε χώρια τύπου Ξάνθη.

in4 >Η Ξάνθη δεν είναι χωριό.

Δημοσ.

Εμένα πάντως επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ισχύει η είδηση.

Πιθανότατα άλλος είναι ο λόγος της έξωσης και όχι ο αυτισμός καθεαυτός.

Χώρια που δεν θα έστεκε νομικά ο λόγος, και δεν θα μπορούσαν να τους βγάλουν έξω με τίποτα

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εμένα πάντως επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ισχύει η είδηση.

Πιθανότατα άλλος είναι ο λόγος της έξωσης και όχι ο αυτισμός καθεαυτός.

Χώρια που δεν θα έστεκε νομικά ο λόγος, και δεν θα μπορούσαν να τους βγάλουν έξω με τίποτα

Δεν μπορεί να είναι ψέματα, το πόσταραν στο fb και insomnia αφού

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

πόσο χρονών είναι το παιδί; αν έμπαινε με μαχαίρια ας πούμε στις γύρω αυλές ή αποτελούσε γενικά απειλή με τον οποιονδήποτε τρόπο γιατί έπρεπε να ανεχτούν οι κάτοικοι την ανευθυνότητα των γονιών του.

• Like 8
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα πραγματικά το πιστεύετε αυτο;;;

Ότι αυτή ήταν η αιτία της εξωσης;Αν ισχύει ας κινηθούν νομικά,θα κερδίσουν σίγουρα,αν όχι όμως τότε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος θα υπάρχει και δεν θα κινηθούν νομικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmmys είπε

Τώρα πραγματικά το πιστεύετε αυτο;;;

Ότι αυτή ήταν η αιτία της εξωσης;Αν ισχύει ας κινηθούν νομικά,θα κερδίσουν σίγουρα,αν όχι όμως τότε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος θα υπάρχει και δεν θα κινηθούν νομικά.

Βασικά επειδή το θέμα γενικά είναι πολύ ευαίσθητο, οι περισσότεροι ασχολούνται για να βρουν μια ηθική νομιμοποίηση και όχι επειδή όντως πιστεύουν το ποστ.

Δημοσ.

Άλλο πράγμα η "έξωση", και άλλο το "μας ζήτησαν να αποχωρήσουμε από το σπίτι που νοικιάζουμε" (άσχετα με την αιτιολογία), ο τίτλος του thread είναι εντελώς fail.

cebccebfcebdcf84ceb1ceb6-ceb3ceb5cf81ceb

Δημοσ.

Παίδες, αλήθεια είναι. Ο άνθρωπος είναι διδάσκων στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο πολυτεχνείο. Το παιδί απο όσο ξέρω είναι 16 ετών, και δεν είχε προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα στην γειτονιά. Τώρα αν ουρλιαξε μια δυο φορές, αυτιστικό είναι. Πάντως μαχαίρια κτλ δεν έβγαζε. Για όνομα.

Δεν ενημέρωσαν τον πατέρα για τα παράπονα, αλλά πήγαν απευθείας στον ιδιοκτήτη. Πόσο κάφροι πια...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Παίδες, αλήθεια είναι. Ο άνθρωπος είναι διδάσκων στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο πολυτεχνείο. Το παιδί απο όσο ξέρω είναι 16 ετών, και δεν είχε προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα στην γειτονιά. Τώρα αν ουρλιαξε μια δυο φορές, αυτιστικό είναι. Πάντως μαχαίρια κτλ δεν έβγαζε. Για όνομα.

Δεν ενημέρωσαν τον πατέρα για τα παράπονα, αλλά πήγαν απευθείας στον ιδιοκτήτη. Πόσο κάφροι πια...

Συμφωνώ ότι ως κίνηση είναι χωρίς ίχνος τακτ.

Το θέμα όμως είναι το εξής: Έξωση =/= Ζητάω από τον ένοικο να φύγει.
Αν αυτοί πουν όχι, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να βάλει τον νόμο να τους διώξει (μην σου πω, οι ένοικοι μπορούν να τον βιάσουν στα δικαστήρια αν επικαλεστούν αυτισμό κλπ) εφόσον είναι τυπικοί στα καθήκοντα τους (καταβολή ενοικίων στην ώρα τους, υπογραφή συμβολαίου κλπ.).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnGTA είπε

Συμφωνώ ότι ως κίνηση είναι χωρίς ίχνος τακτ.

Το θέμα όμως είναι το εξής: Έξωση =/= Ζητάω από τον ένοικο να φύγει.
Αν αυτοί πουν όχι, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να βάλει τον νόμο να τους διώξει (μην σου πω, οι ένοικοι μπορούν να τον βιάσουν στα δικαστήρια αν επικαλεστούν αυτισμό κλπ) εφόσον είναι τυπικοί στα καθήκοντα τους (καταβολή ενοικίων στην ώρα τους, υπογραφή συμβολαίου κλπ.).

Προφανώς τα @@ του θα πάρει ο ιδιοκτήτης. Αλλά είναι άσχημο σαν κίνηση, απάνθρωπο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lazkalai είπε

πόσο χρονών είναι το παιδί; αν έμπαινε με μαχαίρια ας πούμε στις γύρω αυλές ή αποτελούσε γενικά απειλή με τον οποιονδήποτε τρόπο γιατί έπρεπε να ανεχτούν οι κάτοικοι την ανευθυνότητα των γονιών του.

Aπ ότι λεει το από πανω λινκ, φωναζει και σπαει τζαμια. Οι γονεις δε μπορουν να κανουν κατι, μονο να το πανε σε ιδρυμα.

Επεξ/σία από rus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...