LiquidTroll Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 .....και που λες, ενώ έπινα τον κυριακάτικο καφέ μου, ξαφνικά μου ήρθε ένας εμετός, που ειλικρινά δεν μου έχει έρθει ούτε μετά την κατανάλωση 10 υποβρυχίων σε παρακμιακό μπαρ στο Μπουρνάζι. Ναι, ξέρω, εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ, δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, δεν έχουμε ευαισθησίες, χεστήκαμε, τι μας λες τώρα, κλειδώστε το κλπ κλπ, αλλά αν μπορείς να συνεισφέρεις το ελάχιστο, έστω μια συμβουλή, έστω μια κοινοποίηση, οτιδήποτε, κάντο. http://www.facebook.com/evangelos.evangelou.395 ΥΓ: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2020, υπάρχει τέτοια απανθρωπιά, τέτοια σκατοψυχία ...... πραγματικα δηλαδη...... 4
Dinos1973 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Το ανθρώπινο είδος δεν σταματά να μας εκπλήσσει !!!
xp-user Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Αν έχει φροντίσει να εχει αποδείξεις ότι για αυτό το λόγο τους κάνουν έξωση θα του πάρει και τις κάλτσες που φοράει του ιδιοκτήτη. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Έκλεισε η σελίδα δυστυχώς. Πολλή σκατοψυχία, ιδίως σε χώρια τύπου Ξάνθη. in4 >Η Ξάνθη δεν είναι χωριό.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Εμένα πάντως επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ισχύει η είδηση. Πιθανότατα άλλος είναι ο λόγος της έξωσης και όχι ο αυτισμός καθεαυτός. Χώρια που δεν θα έστεκε νομικά ο λόγος, και δεν θα μπορούσαν να τους βγάλουν έξω με τίποτα 11 1
ObeyWario! Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εμένα πάντως επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ισχύει η είδηση. Πιθανότατα άλλος είναι ο λόγος της έξωσης και όχι ο αυτισμός καθεαυτός. Χώρια που δεν θα έστεκε νομικά ο λόγος, και δεν θα μπορούσαν να τους βγάλουν έξω με τίποτα Δεν μπορεί να είναι ψέματα, το πόσταραν στο fb και insomnia αφού Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από ObeyWario! 3 1
lazkalai Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 πόσο χρονών είναι το παιδί; αν έμπαινε με μαχαίρια ας πούμε στις γύρω αυλές ή αποτελούσε γενικά απειλή με τον οποιονδήποτε τρόπο γιατί έπρεπε να ανεχτούν οι κάτοικοι την ανευθυνότητα των γονιών του. 8 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Τώρα πραγματικά το πιστεύετε αυτο;;; Ότι αυτή ήταν η αιτία της εξωσης;Αν ισχύει ας κινηθούν νομικά,θα κερδίσουν σίγουρα,αν όχι όμως τότε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος θα υπάρχει και δεν θα κινηθούν νομικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, jmmys είπε Τώρα πραγματικά το πιστεύετε αυτο;;; Ότι αυτή ήταν η αιτία της εξωσης;Αν ισχύει ας κινηθούν νομικά,θα κερδίσουν σίγουρα,αν όχι όμως τότε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος θα υπάρχει και δεν θα κινηθούν νομικά. Βασικά επειδή το θέμα γενικά είναι πολύ ευαίσθητο, οι περισσότεροι ασχολούνται για να βρουν μια ηθική νομιμοποίηση και όχι επειδή όντως πιστεύουν το ποστ.
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Άλλο πράγμα η "έξωση", και άλλο το "μας ζήτησαν να αποχωρήσουμε από το σπίτι που νοικιάζουμε" (άσχετα με την αιτιολογία), ο τίτλος του thread είναι εντελώς fail.
manzana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 https://www.protagon.gr/apopseis/o-thanasis-kai-i-voliki-mas-agnoia-gia-ton-aftismo-44342066183 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Παίδες, αλήθεια είναι. Ο άνθρωπος είναι διδάσκων στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο πολυτεχνείο. Το παιδί απο όσο ξέρω είναι 16 ετών, και δεν είχε προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα στην γειτονιά. Τώρα αν ουρλιαξε μια δυο φορές, αυτιστικό είναι. Πάντως μαχαίρια κτλ δεν έβγαζε. Για όνομα. Δεν ενημέρωσαν τον πατέρα για τα παράπονα, αλλά πήγαν απευθείας στον ιδιοκτήτη. Πόσο κάφροι πια... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Παίδες, αλήθεια είναι. Ο άνθρωπος είναι διδάσκων στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο πολυτεχνείο. Το παιδί απο όσο ξέρω είναι 16 ετών, και δεν είχε προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα στην γειτονιά. Τώρα αν ουρλιαξε μια δυο φορές, αυτιστικό είναι. Πάντως μαχαίρια κτλ δεν έβγαζε. Για όνομα. Δεν ενημέρωσαν τον πατέρα για τα παράπονα, αλλά πήγαν απευθείας στον ιδιοκτήτη. Πόσο κάφροι πια... Συμφωνώ ότι ως κίνηση είναι χωρίς ίχνος τακτ. Το θέμα όμως είναι το εξής: Έξωση =/= Ζητάω από τον ένοικο να φύγει. Αν αυτοί πουν όχι, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να βάλει τον νόμο να τους διώξει (μην σου πω, οι ένοικοι μπορούν να τον βιάσουν στα δικαστήρια αν επικαλεστούν αυτισμό κλπ) εφόσον είναι τυπικοί στα καθήκοντα τους (καταβολή ενοικίων στην ώρα τους, υπογραφή συμβολαίου κλπ.).
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, JohnGTA είπε Συμφωνώ ότι ως κίνηση είναι χωρίς ίχνος τακτ. Το θέμα όμως είναι το εξής: Έξωση =/= Ζητάω από τον ένοικο να φύγει. Αν αυτοί πουν όχι, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να βάλει τον νόμο να τους διώξει (μην σου πω, οι ένοικοι μπορούν να τον βιάσουν στα δικαστήρια αν επικαλεστούν αυτισμό κλπ) εφόσον είναι τυπικοί στα καθήκοντα τους (καταβολή ενοικίων στην ώρα τους, υπογραφή συμβολαίου κλπ.). Προφανώς τα @@ του θα πάρει ο ιδιοκτήτης. Αλλά είναι άσχημο σαν κίνηση, απάνθρωπο. 2
rus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lazkalai είπε πόσο χρονών είναι το παιδί; αν έμπαινε με μαχαίρια ας πούμε στις γύρω αυλές ή αποτελούσε γενικά απειλή με τον οποιονδήποτε τρόπο γιατί έπρεπε να ανεχτούν οι κάτοικοι την ανευθυνότητα των γονιών του. Aπ ότι λεει το από πανω λινκ, φωναζει και σπαει τζαμια. Οι γονεις δε μπορουν να κανουν κατι, μονο να το πανε σε ιδρυμα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις