perelevas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Έχω ένα opel astra του 2006,1600 κυβικά.Ήρθε η ώρα να αλλάξω ιμάντα ,απ ότι λέει ο κατασκευαστής.Η τελευταία αλλαγή έγινε πριν έξι χρόνια.Το αμάξι έχει 75.000 χιλιόμετρα. Κανένας καλός μάστορας Θεσσαλονίκη ,ιδανικά ανατολικά,χωρίς να μας πάρει το κεφάλι;Ξέρετε τιμές περίπου; Ευχαριστω.
meletis_m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, perelevas είπε Έχω ένα opel astra του 2006,1600 κυβικά.Ήρθε η ώρα να αλλάξω ιμάντα ,απ ότι λέει ο κατασκευαστής.Η τελευταία αλλαγή έγινε πριν έξι χρόνια.Το αμάξι έχει 75.000 χιλιόμετρα. Κανένας καλός μάστορας Θεσσαλονίκη ,ιδανικά ανατολικά,χωρίς να μας πάρει το κεφάλι;Ξέρετε τιμές περίπου; Ευχαριστω. Καλό θα ΄ταν να αλλάξεις και αντλία νερού , συνήθως πάνε σέτ / Ξεκινάνε απο 40€ αναλόγως τι θα βάλεις. Αλλά είσαι σίγουρος οτι έχει ιμάντα (εκτός εάν εννοείς μόνο δυναμού) γιατί τα περισσότερα Opel έχουν καδένα . Υπάρχουν και εξαιρέσεις 1
perelevas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Σίγουρα έχω ιμάντα.Τον έχω ξανααλλαξει άλλωστε.
bill999r Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 150-170 ευρω φίλε μου μαζί με αντλία είναι μια καλή και τίμια τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα