Uberalles_gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, σε μια ιστοσελίδα, θέλω σε εγκεκριμένους χρήστες να μπορούν να δουν κάποια αρχεία, ας πούμε για αρχή ΜΟΝΟ pdf. Ποια είναι η λογική που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, έτσι ώστε να μην μπορεί ούτε να πάρει το αρχείο, ούτε να το στείλει κάπου αλλού;; Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Uberalles_gr
xrhstosiak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 μπορει να τα πουλα μπορει να θελει χρηστες για μαζευει emails για newsletters μπορει να μην θελει να φαινονται τα περιεχομενα σε μηχανες αναζητησης , social media κτλ φυσικα ολα τα παραπανω γινονται και με πολλους και καλυτερους τροπους οπως κανουν αυτοι με τις φωτογραφιες με τα υδατογραφηματα με σελιδες που κοβουν το δεξι κλικ κ.α τωρα αν εχουν λογικη ή οχι ειναι θεμα αυτου που το φτιαχνει ... μια δυνατοτητα ειναι απλα
thiva7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Γιατί δεν φτιάχνεις δύο αρχεία... Ένα preview φάση με ένα κομμάτι από το αρχείο και το άλλο ολόκληρο. Και να δείχνεις το ολόκληρο μόνο σε αυτούς που θες?
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας αλλά να πω την αλήθεια δεν με βοηθήσατε στον προβληματισμό μου. Ένας χρήστης θα μπορεί να πληρώσει και να έχει πρόσβαση σε αυτό το αρχείο αλλά θέλω να μπορεί να το δει ΜΟΝΟ μέσα από την ιστοσελίδα και επειδή θα είναι pdf πως γίνεται να μην μπορεί να το κατεβάσει και να το δώσει μετά όπου αλλού θέλει; Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία με αντίστοιχες online αγορές και δεν ξέρω ποια είναι η λογική σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Ευχαριστώ, Βασίλης. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Uberalles_gr
Predatorkill Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Uberalles_gr είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας αλλά να πω την αλήθεια δεν με βοηθήσατε στον προβληματισμό μου. Ένας χρήστης θα μπορεί να πληρώσει και να έχει πρόσβαση σε αυτό το αρχείο αλλά θέλω να μπορεί να το δει ΜΟΝΟ μέσα από την ιστοσελίδα και επειδή θα είναι pdf πως γίνεται να μην μπορεί να το κατεβάσει και να το δώσει μετά όπου αλλού θέλει; Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία με αντίστοιχες online αγορές και δεν ξέρω ποια είναι η λογική σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Ευχαριστώ, Βασίλης. Token στο url που κανει expire με το που κανει το download, ωστε να ληξει και να μην μπορει να διαμοιρασει το αρχειο. στην ουσια θελεις digital download αλλα με restrictions που δε νομιζω να μπορεις να εφαρμοσεις ακριβως οτι ζητας. μπορεις να τα κανεις και drm βεβαια, οχι οτι θα σε γλυτωσει απο κατι... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Predatorkill 1
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 6 hours ago, Uberalles_gr said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας αλλά να πω την αλήθεια δεν με βοηθήσατε στον προβληματισμό μου. Ένας χρήστης θα μπορεί να πληρώσει και να έχει πρόσβαση σε αυτό το αρχείο αλλά θέλω να μπορεί να το δει ΜΟΝΟ μέσα από την ιστοσελίδα και επειδή θα είναι pdf πως γίνεται να μην μπορεί να το κατεβάσει και να το δώσει μετά όπου αλλού θέλει; Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία με αντίστοιχες online αγορές και δεν ξέρω ποια είναι η λογική σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Ευχαριστώ, Βασίλης. Θα μπορούσες να το εμφανίζεις σελίδα-σελίδα σαν εικόνες ή να το δώσεις σαν ebook με DRM. Σε καμία περίπτωση φυσικά δε γλυτώνεις αν ο άλλος θέλει να μπει στη διαδικασία του printscreen, αλλά νομίζω αυτή θα ήταν μια ακραία περίπτωση
Predatorkill Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) νομιζω πρεπει να συμφιλιωθεις με το γεγονος οτι θα εχεις πειρατες και οτι ειναι μερος του κακου πλεον. Βασιζεσαι στους legit users και ευχεσαι το ποσοστο των πειρατων να ειναι μικρο (οχι οτι θα καταλαβεις ποτε ποσο ειναι). Αν ψαξεις digital download anti piracy θα σου βγαλει πληθωρα αποτελεσματων, πχ https://www.streetdirectory.com/etoday/5-top-ways-to-protect-your-paid-digital-products-from-illegal-sharing-wjfwfo.html Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Predatorkill
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τις συμβουλές σας.
stefanos90_K Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 https://www.e-share.us/ Κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα