stefagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Υπάρχουν κάπου οργανωμένα ελληνικά σήριαλ από τα 90's? Έχω βρει κάποια στο youtube, που είναι ανεβασμένα με τη σειρά κάποια , τα περισσότερα όμως είναι σκόρπια. Που θα μπορούσα να ψάξω , εκτός από τα τα προφανή greek movies etc?
stefagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για πες σειρα .... Αυθαίρετοι αν και έχω βρει αρκετά έως τώρα , πολλά request για "Δίψα" κυρίως από θείους/θείες και δεν υπάρχει πουθενά , αγάπη της γάτας . Το δεύτερο δεν υπάρχει πουθενά όμως..
xavier Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) συμμαζεμενα τα βλεπω στο youtube https://www.youtube.com/user/ellinikesseries1/videos Spoiler για τη διψα, αν δεν το ανεβασει καποια στιγμη το mega, δυσκολα... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από xavier
burgos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Στις 6/6/2020 στις 11:58 ΜΜ, stefagr είπε Υπάρχουν κάπου οργανωμένα ελληνικά σήριαλ από τα 90's? Έχω βρει κάποια στο youtube, που είναι ανεβασμένα με τη σειρά κάποια , τα περισσότερα όμως είναι σκόρπια. Που θα μπορούσα να ψάξω , εκτός από τα τα προφανή greek movies etc? εισαι μαζοχιστης?.....
stefagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 😄😄 Όχι εγώ, μου τα ζητάνε θείες-γιαγιάδες κλπ, και δεν ξέρω που να τα βρω..Υπάρχουν πάρα πολλά ανεβασμένα και τακτοποιημένα εκτός από αυτά τα 2-3 , για τα οποία με έχουν πρήξει και ρωτάνε ΚΑΘΕ φορά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα