royla7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 παιδια καλησπερα .Εχω απο εχθες το μεσημερι ενα προβλημ με λαπτοπ το οποιο συνεχιζεται μεχρι και αυτη την ωρα.Ενω ηταν ανοιχτο και γινοταν περιηγηση (εχθες το μεσημερι) στο ιντερνετ κατερευσαν ολες οι σελιδες και κολησε.Το εκλεισα απευθειας απο το κουμπι το ανοιξα παλι και εβγαλε στην οθονη αυτο που θα δειτε στην 1η φωτο .Καποια στιγμη στην αρχη ελεγε' '' γινεται επιδιορθωση '' και εδειχνε οτι φορτωνε.μετα απο λιγο φανηκε αυτο που βλεπετε στην οθονη.Υπεθετα οτι ειναι καποιος ελεγχος και σε 30-40' θα τελειωνε. Απο το μεσημερι λοιπον μεχι αργα το απογευμα ηταν κολημενο εκει.Το εκλεισα το ανοιξα εβγαλε το ιδιο και απο τις 1 τα ξημερωματα μεχρι τις 6 το πρωι (2η φωτο) δεν ειχε τελειωσει.Κατα τις 12 το εμσημερι αφου τελειωσε αυτο το μετρημα μου εμφανισε αυτα που βλεπετε στην φωτο 3 .Επελεξα το για προχωρημενους και βγηκαν οι εξης επιλογες : 1η επιστροφη και συνεχεια στα windows ,2 για προχωρημενους,3 αποσυνδεση υπολογιστη.Επελεξα επιστροφη και συνεχεια και ξανβγηκε το ιδιο μετρουσε τελειωσε πριν λιγα λεπτα(απο το μεσημερι).Αυτη την φορα επελεξα επανεκκινηση εανοιξε και ξανα το ιδιο μετρημα Τι μπορει να ειναι αυτο?ευχαριστω!
kremenarasi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 εαν αργει τόσο Μαλλον ο Σκληρος δισκος σε αποχαιρετά
royla7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 δεν μου κανει εντυπωση το οτι αργει αλλα το τι ειναι αυτα που μετραει και γιατι με τα την διαδικασια δεν επαναφερει το συστημα!
fujitsuA530 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Γιατί σκανάρει την επιφάνεια του σκληρού δίσκου καθώς προσπαθεί να επιδιορθώσει λάθη και τελικά αποτυγχάνει. Αν γνωρίζεις τον τρόπο, βγάλε τον δίσκο και μέσω άλλου υπολογιστή σώσε όσα αρχεία μπορέσεις, αν μπορέσεις. Στο λάπτοπ σου βάλε κανέναν φτηνό ssd του 30άρικου. Διαφορετικά θα πας σε τεχνικό ... 1
Jason 93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μπορεις να σωσεις οτι σωζεται και με ενα live usb με linux και αντιγραφη απο τον εσωτερικο σε εξωτερικο δισκο. 1
royla7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις δεν νομιζω να καταφερω κατι απο αυτα δεν εχω ιδεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα