Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, εντάξει τότε. Ας επιληφθούν οι διαχειριστές και να μετονομάσουν το νήμα από "Προσφορές", που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν καθαρά και ξάστερα καλή προσφορά, σε "Αξίζει ή όχι", που κάθε expert θα μας πεί το "βίωμα" του, υποκειμενικό, χωρίς να μπορούμε να το ελέγξουμε/επαληθεύσουμε.

Ενώ το εάν αποτελεί κάτι προσφορά, εν συγκρίσει με όμοιό του, σαφώς και μπορούμε να το ελέγξουμε αντικειμενικά. 

Αλλά, δεν βαριέσαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

Ε, εντάξει τότε. Ας επιληφθούν οι διαχειριστές και να μετονομάσουν το νήμα από "Προσφορές", που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν καθαρά και ξάστερα καλή προσφορά, σε "Αξίζει ή όχι", που κάθε expert θα μας πεί το "βίωμα" του, υποκειμενικό, χωρίς να μπορούμε να το ελέγξουμε/επαληθεύσουμε.

Ενώ το εάν αποτελεί κάτι προσφορά, εν συγκρίσει με όμοιό του, σαφώς και μπορούμε να το ελέγξουμε αντικειμενικά. 

Αλλά, δεν βαριέσαι...

Καλά μην περιμένεις και πολλά και δεν αξίζει να ασχολείσαι κρατά το για τον εαυτό σου και τελείωσε, μυαλό δεν γίνεται να βάλεις σε κανέναν ειδικά εδώ μέσα που η κατάσταση είναι χειρότερη από το καφενείο της γειτονιάς σου

Μια χαρά προσφορά είναι για 27αρα.

Επεξ/σία από v2020
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι,  αλλά με 109€  Έπαιρνες  27'' ( FreeSync 75Hz ) λέει για 1ms απόκριση , full HD και με 3 χρόνια εγγύηση .... πόσο αίσχος να είναι ρε παιδιά  ;  Προφανώς δεν μιλάμε να την πάρει κάποιος που έχει pc που κάνει 1200€ αλλά για τον απλό χρήστη μια χαρά προσφορά ήταν σκέψου ότι κάπου έχουν ακόμα HD 23'' (60hz και 8ms απόκριση ) δλδ σε έναν τέτοιο χρήστη δεν θα είναι αναβάθμιση ;

Το μόνο που μπορώ να προσάψω είναι ότι δεν έπεσε κάτω από ψυχολογικό όριο του τριψήφιου (99)  :D 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

Αλλά, δεν βαριέσαι...

Ωραία ιδέα..

Και τα σχόλια θα ήταν..

1 Ναι, είναι προσφορά, πήρα, ευχαριστώ.

2 Είναι προσφορά αλλά δεν θα πάρω.

3 Δεν είναι προσφορά, στο χμάρκετ έχει μόνο 2 ευρώ ακριβότερα.

Spoiler

maxresdefault.jpg

Δημοσ.
Στις 7/6/2020 στις 12:59 ΠΜ, _Theo_ είπε

Όχι, εδώ πέρα σχολιάζουμε και ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ κάτι, για να βοηθήσουμε κόσμο να μην δώσει πεταμένα λεφτά. ΑΝ η εικόνα  της συγκεκριμένης είναι σαν αυτή που είχα αγοράσει εγώ (που λογικά είναι, γιατί είναι χειρότερη σε χαρακτηριστικά) τότε ΔΕΝ αξίζει ούτε τα 110 € γιατί απλά είναι χάλια. Αυτό βέβαια είναι απλά η γνώμη μου και την παρέθεσα. Ελπίζω να το κατανόησες τώρα...

Στις 7/6/2020 στις 12:59 ΠΜ, _Theo_ είπε

Όχι, εδώ πέρα σχολιάζουμε και ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ κάτι, για να βοηθήσουμε κόσμο να μην δώσει πεταμένα λεφτά. ΑΝ η εικόνα  της συγκεκριμένης είναι σαν αυτή που είχα αγοράσει εγώ (που λογικά είναι, γιατί είναι χειρότερη σε χαρακτηριστικά) τότε ΔΕΝ αξίζει ούτε τα 110 € γιατί απλά είναι χάλια. Αυτό βέβαια είναι απλά η γνώμη μου και την παρέθεσα. Ελπίζω να το κατανόησες τώρα...

καλημερα

εγω ειμαι απο αυτους που υπεκυψα στην προσφορα αλλα υπολογισα χωρις τον κωτσοβολο

η υποθεση εχει ως εξης

Στις 06/06/2020 έλαβα e-mail από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ για κάποιες“προσφορές” με τίτλο BIG BANG DEALS.
Αμέσως έκανα παραγγελία για ένα Monitor LG 27MK400H-B 27”.
Σύντομα έλαβα επιβεβαίωση με e-mail από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ της παραγγελίας με κωδικό 5190717507307.
Μετά από τρεις ημέρες, ενώ περίμενα την αποστολή της παραγγελίας, με πήραν τηλέφωνο από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και μου είπαν ότι δεν                                                                                                          μπορούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας.
Στην ερώτησή μου, γιατί δέχτηκαν την παραγγελία και μου έστειλαν επιβεβαίωση, ο υπάλληλος “μάσαγε” τα λόγια του, ανέφερε κάτι περί                                                                                            εκθεσιακού μοντέλου (κάτι που δεν αναφερόταν πουθενά στο διαφημιστικό e-mail που είχα λάβει) και κάποιες άλλες ασυνάρτητες δικαιολογίες.
Κατόπιν και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου για ασυνέπεια και στην ουσία καταφανή εξαπάτηση του καταναλωτή (αδιανόητο την
εποχή που ζούμε και από ένα τέτοιο, υποτίθεται, “μεγάλο” και “αξιόπιστο”όνομα της αγοράς) ακύρωσαν την παραγγελία χωρίς ούτε ένα συγνώμη.
Προσοχή στις “προσφορές” του Κωτσόβολου...

κωτσοβολος.JPG

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alemyro είπε

καλημερα

εγω ειμαι απο αυτους που υπεκυψα στην προσφορα αλλα υπολογισα χωρις τον κωτσοβολο

η υποθεση εχει ως εξης

Στις 06/06/2020 έλαβα e-mail από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ για κάποιες“προσφορές” με τίτλο BIG BANG DEALS.
Αμέσως έκανα παραγγελία για ένα Monitor LG 27MK400H-B 27”.
Σύντομα έλαβα επιβεβαίωση με e-mail από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ της παραγγελίας με κωδικό 5190717507307.
Μετά από τρεις ημέρες, ενώ περίμενα την αποστολή της παραγγελίας, με πήραν τηλέφωνο από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και μου είπαν ότι δεν                                                                                                          μπορούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας.
Στην ερώτησή μου, γιατί δέχτηκαν την παραγγελία και μου έστειλαν επιβεβαίωση, ο υπάλληλος “μάσαγε” τα λόγια του, ανέφερε κάτι περί                                                                                            εκθεσιακού μοντέλου (κάτι που δεν αναφερόταν πουθενά στο διαφημιστικό e-mail που είχα λάβει) και κάποιες άλλες ασυνάρτητες δικαιολογίες.
Κατόπιν και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου για ασυνέπεια και στην ουσία καταφανή εξαπάτηση του καταναλωτή (αδιανόητο την
εποχή που ζούμε και από ένα τέτοιο, υποτίθεται, “μεγάλο” και “αξιόπιστο”όνομα της αγοράς) ακύρωσαν την παραγγελία χωρίς ούτε ένα συγνώμη.
Προσοχή στις “προσφορές” του Κωτσόβολου...

κωτσοβολος.JPG

Και έλαβες διαφημιστικό email και έλαβες επιβεβαίωση παραγγελίας και παρόλα αυτά η παραγγελία δεν προχώρησε.

Νομίζω ότι μια επίσκεψη σε κατάστημα και ένας διάλογος με τον διευθυντή επιβάλλεται.

Ακραίες πρακτικές βλέπουμε από τον Κωτσοβολο.

Δημοσ.

Πολύ ένταση για το τίποτα.

Η προσφορά ήταν καλή για συγκεκριμένη χρήση και κάποιον που δεν θα την χρησιμοποιούσε ως βασικό monitor.

Οι οθόνες στις 27 ιντσες με 1080p είναι εντυπωσιακές για το ας πούμε χορταστικό μέγεθος τους, για χρήση multimedia, movies, σερφαρισμα ή και gaming σε απλή κονσόλα (όχι XBox One X, PS4 Pro).

Ωστόσο χάνουν σε ευκρίνεια και πιξελιαζουν σε ορισμένες εφαρμογές αφορητα, ιδίως σε σχεδιαστικά προγράμματα και εκτενή χρήση κειμενογραφου (word, excel με μικρή γραμματοσειρά). Τα πίξελ είναι αισθητά ακόμη και στο desktop, στα εικονίδια των windows. Προκαλούν λίγο ζαλάδα κι εκνευρισμό.

Μιλώ ως παθών που νόμιζα τέτοιες γκρίνιες υπερβολές. Για να μην φαίνονται τα κουσούρια πρέπει να γίνει χρήση οθόνης από 1 μέτρο και πολυ πιο πάνω. Η δική μου μάλιστα έχει πολύ καλύτερη IPS εικόνα, πιο ρεαλιστικά, μη ξεπλυμενα χρώματα, καλύτερες γωνίες θέασης και τα χρώματα δείχνουν τα ίδια από άκρη σε άκρη καλύτερο freesync, κάποια gaming έξτρα χαρακτηριστικά με επιπλεον κόστος ούτε 50€. Θα πρότεινα σε υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει 24 ιντσες με καλύτερη ποιότητα απεικόνισης, είτε τεχνολογίας IPS είτε VA. Πολύ πιο ξεκούραστες, ποιοτικές με 10-20€ επιπλέον.

Η οθόνη είναι από τα  ελάχιστα περιφερειακά που τα κρατάμε 10+ χρόνια ή μέχρι να χαλάσουν (οι περισσότεροι). Καλύτερα να μην χαλάσουν τα μάτια μας πρωτα και να κοιμόμαστε με ημικρανίες ως τότε για ένα δεκαρικο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...