Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Με 110€ 27αρι τι ήθελες να είναι, OLED; 

Οχι απλα σου λέει δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά. 

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Οχι απλα σου λέει δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά. 

Μια χαρά αξίζει για κάποιον που θέλει απλά μεγάλη οθόνη. Αν θέλει ακρίβεια χρώματος, γωνίες θέασης κλπ για δουλειά ή gaming, τότε σίγουρα δεν περιμένει να πάρει με 110€ ή αν περιμένει θα περιμένει για πολύ. 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Με 110€ 27αρι τι ήθελες να είναι, OLED; 

να την κανει τι καποιος  ΤΝ 1080p 60hz ;
δεν κανει ουτε για gaming για να δικαιολογησεις το TN 
δεν κανει ουτε για multimedia, movies, browsing μιας και θα εχει μαπα χρωματα και αθλιες γωνιες θεασης
1080p και 27" εμενα δεν με πειραζει αλλα πειραζει πολλους αλλους ;

για ποιο κοινο προοριζετε η συγκεκριμενη οθονη δεν ξερω

με ενα 20αρικο παραπανω υπαρχουν καλυτερες οθονες 
και εχουν παιξει στο παρελθον προσφορες σε αυτα τα χρηματα 27αρι ips

• Like 7
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

να την κανει τι καποιος ΤΝ 1080p 60hz ;

Ούτε εγώ θα την αγόραζα αλλά λέει ότι είναι 75Hz και υποστηρίζει AMD Freesync.

By the way, εξαντλήθηκε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

να την κανει τι καποιος  ΤΝ 1080p 60hz ;
δεν κανει ουτε για gaming για να δικαιολογησεις το TN 
δεν κανει ουτε για multimedia, movies, browsing μιας και θα εχει μαπα χρωματα και αθλιες γωνιες θεασης
1080p και 27" εμενα δεν με πειραζει αλλα πειραζει πολλους αλλους ;

για ποιο κοινο προοριζετε η συγκεκριμενη οθονη δεν ξερω

με ενα 20αρικο παραπανω υπαρχουν καλυτερες οθονες 
και εχουν παιξει στο παρελθον προσφορες σε αυτα τα χρηματα 27αρι ips

Να σου πω. Εγώ θέλω να αλλάξω την αρχαία 20αρα που έχω στο PC του σπιτιού το οποίο χρησιμοποιώ 2 ώρες την ημέρα για data entry, office και αρθρογραφία. Δεν την άλλαζα γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα. Κάνει για μένα; Κάνει.

Ένας λογιστής που θέλει να πάρει μια μεγάλη οθόνη γιατί έχει να την αλλάξει από τον καιρό του Νώε.

Ενα μικρό κατάστημα λιανικής που θέλει μεγάλη οθόνη στο ταμείο.

Ένας φοιτητής με περιορισμένους πόρους.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάρει την συγκεκριμένη οθόνη. Τα χρώματα μοιάζουν "ξεπλυμένα", τα pixels φαίνονται έντονα, η εικόνα κάπως αλλοιωμένη και πολλά άλλα.

Γενικά είναι για τα μπάζα, ειδικά αν την θέλει κάποιος για gaming. Αλλά και για γενική χρήση δεν θα την συνιστούσα. Ευτυχώς την επέστρεψα πίσω, πήρα πιστωτικό και αγόρασα άλλη.

Μείνετε μακριά!!

Edit: Έκανα λάθος είχα αγοράσει αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/16298319/LG-27MK430H-B.html?from=recommendations#specs

Λογικά τα ίδια θα ισχύουν και για την οθόνη της προσφοράς...

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ τι να πω πάλι; Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τα προηγούμενα.

Εδώ μιλάμε για ένα προϊόν με περίπου 25% έκπτωση συγκριτικά με την αμέσως επόμενη -τελική- τιμή.

Τελευταία φορά που ήλεγξα, το όνομα της κοινότητας εδώ ήταν "Προσφορές" και όχι "Ξερόλες και ανάγωγοι hardware experts".

Υ.Γ. Μου άρεσε ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ "επιχείρημα": "Λογικά τα ίδια θα ισχύουν και για την οθόνη της προσφοράς..."

Ε, αφού το λες εσύ, έτσι θα' ναι.

• Like 8
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Εγώ τι να πω πάλι; Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από τα προηγούμενα.

Εδώ μιλάμε για ένα προϊόν με περίπου 25% έκπτωση συγκριτικά με την αμέσως επόμενη -τελική- τιμή.

Τελευταία φορά που ήλεγξα, το όνομα της κοινότητας εδώ ήταν "Προσφορές" και όχι "Ξερόλες και ανάγωγοι hardware experts".

Υ.Γ. Μου άρεσε ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ "επιχείρημα": "Λογικά τα ίδια θα ισχύουν και για την οθόνη της προσφοράς..."

Ε, αφού το λες εσύ, έτσι θα' ναι.

Το μοντέλο της προσφοράς είναι ΚΑΤΩΤΕΡΟ μοντέλο σε χαρακτηριστικά από αυτό που είχα αγοράσει εγώ. Άρα ΛΟΓΙΚΑ, αφού η δική μου ήταν χάλια τότε θα είναι και τούτη εδώ μιας και είναι χειρότερη. 

Δεν χρειάζεται να είσαι "hardware expert" για να το καταλάβεις. Χρειάζεται όμως να έχεις λίγο μυαλό. Τώρα, αν εσύ θες να την αγοράσεις, be my guest...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια αν ειναι προσφορα κοιταμε οχι τι θα την κανεις ο καθενας.

Μπορει καποιος να χρειαζεται μια πολυ φθηνη οθονη 27αρα οπως εγω και να εψαχνε μια προσφορα οπως εγω.

Δεν ψαχνουν ολοι για την τελεια οθονη στα 110 ευρω.

Παντα παει αναλογα με την αναγκη του καθενος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το μοντέλο της προσφοράς είναι ΚΑΤΩΤΕΡΟ μοντέλο σε χαρακτηριστικά από αυτό που είχα αγοράσει εγώ. Άρα ΛΟΓΙΚΑ, αφού η δική μου ήταν χάλια τότε θα είναι και τούτη εδώ μιας και είναι χειρότερη. 

Δεν χρειάζεται να είσαι "hardware expert" για να το καταλάβεις. Χρειάζεται όμως να έχεις λίγο μυαλό. Τώρα, αν εσύ θες να την αγοράσεις, be my guest...

Χρυσέ αϊτέ, μπορείς να καταλάβεις πως εδώ μιλάμε για ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ;

Το συγκεκριμένο ήταν ακριβώς 23% κάτω από την αμέσως επόμενη τελική τιμή, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. 

Δεν μας ενδιαφέρει τί είχες αγοράσει εσύ και ποιά η άποψή σου, είτε εν γένει είτε για κάποιο άλλο μοντέλο.

Τώρα, το ποιός το παίζει expert, ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ, ποιός είναι μυαλοπώλης κλπ., αυτά είναι άλλες κουβέντες

Επεξ/σία από Πιτούλιας
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Χρυσέ αϊτέ, μπορείς να καταλάβεις πως εδώ μιλάμε για ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ;

Το συγκεκριμένο ήταν ακριβώς 23% κάτω από την αμέσως επόμενη τελική τιμή, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. 

Δεν μας ενδιαφέρει τί είχες αγοράσει εσύ και ποιά η άποψή σου, είτε εν γένει είτε για κάποιο άλλο μοντέλο.

Τώρα, το ποιός το παίζει expert, ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ, ποιός είναι μυαλοπώλης κλπ., αυτά είναι άλλες κουβέντες

Όχι, εδώ πέρα σχολιάζουμε και ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ κάτι, για να βοηθήσουμε κόσμο να μην δώσει πεταμένα λεφτά. ΑΝ η εικόνα  της συγκεκριμένης είναι σαν αυτή που είχα αγοράσει εγώ (που λογικά είναι, γιατί είναι χειρότερη σε χαρακτηριστικά) τότε ΔΕΝ αξίζει ούτε τα 110 € γιατί απλά είναι χάλια. Αυτό βέβαια είναι απλά η γνώμη μου και την παρέθεσα. Ελπίζω να το κατανόησες τώρα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...