voltmod Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Αν και η Apple δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος επίσημα, το λανσάρισμα του νέου iPhone αναμένεται να καθυστερήσει λίγες εβδομάδες. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο σχόλια του Διευθύνοντα Συμβούλου της Broadcom, Hock Tan, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας που είναι μία από τις προμηθεύτριες της Apple, κάνει λόγο για μερικές εβδομάδες καθυστέρηση σε σχέση με το καθιερωμένο λανσάρισμα των iPhone. Κανονικά, περιμένουμε την Apple να λανσάρει τις νέες της συσκευές τον Σεπτέμβριο, ωστόσο η καθυστέρηση αναμένεται να επηρεάσει τα οικονομικά αποτελέσματα όλων των εταιρειών που συνεργάζονται με την Αμερικάνικη εταιρεία. Περίπου οκτώ λεπτά από την έναρξη της τηλεδιάσκεψης, ο Hock Tan είπε ότι ένας «πελάτης κινητών τηλεφώνων από τον Αμερικανικό Βορρά, κανονικά θα είχε διψήφια συνεισφορά στα έσοδα» ωστόσο σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα «δεν αναμένεται να δουν αυτά τα έσοδα μέχρι το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε «είμαστε μέσα» στη νέα συσκευή, αλλά επισήμανε ότι το μοναδικό ερώτημα που παραμένει για το λανσάρισμα, είναι το χρονικό σημείο (που θα γίνει). Όπως επισημαίνει και το Bloomberg, η πανδημία του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει προβλήματα υλικοτεχνικής και εφοδιαστικής φύσης εξαιτίας των περιορισμών στα ταξίδια και στις κινήσεις των πολιτών ενώ ανάγκασε τους υπαλλήλους να εργαστούν από το σπίτι τους. Λαμβάνοντας υπόψη πόσα προβλήματα αντιμετώπισαν επίσης εργοστάσια στην Κίνα, και πόσες εκδηλώσεις, μεγάλα συνέδρια και εκθέσεις ακυρώθηκαν αλλά και πόσα λανσαρίσματα προϊόντων αναβλήθηκαν ή καθυστέρησαν, είναι φυσιολογικό που το λανσάρισμα των νέων iPhone θα καθυστερήσει μερικές εβδομάδες. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
stafaf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Εγώ γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι είχε ανακοινώσει η ίδια η apple ότι θα καθυστερήσει το λανσάρισμα των νέων iphones? 2
ethereum Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 προσωπικά το θεωρώ απίθανο να καθυστερήσει σημαντικά , αν πάει η παρουσίαση δύο έστω τρείς εβδομάδες παρακάτω απο τη συνιθισμένη ημερομηνία ίσως αλλά και πάλι δεν νομίζω , εδώ εν μέσω πανδημίας δεν είχαν πρόβλημα να παρουσιάσουν συσκευές https://appleinsider.com/articles/20/04/29/dont-count-on-reports-of-a-delayed-iphone-12
kotronas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Κοιτάει να δεί εάν πιάσει το θερμόμετρο να βάλει και αυτή. 4
psaras10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Είμαι αρρωστος με την εταιρία αλλά δεν αντέχω άλλο 😂😂😂 Μας έχουν ξεβρακώσει .... 1
dchatz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταστροφή, πάει χαθήκαμε, είχα και 2 χιλιάρικα στην άκρη, πάει θα τα φάω με ποτά και γυναίκες ... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από dchatz
TilemahosS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stafaf είπε Εγώ γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι είχε ανακοινώσει η ίδια η apple ότι θα καθυστερήσει το λανσάρισμα των νέων iphones? Η Apple δεν μιλάει ΠΟΤΕ για μελλοντικές συσκευές. Αποκλείεται να είχε πει ότι θα καθυστερήσει μια συσκευή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Θυμάμαι ο Tim Cook είχε πει σε ένα συνέδριο με υψηλόβαθμα στελέχη πως η εταιρεία δεν θα επιτρέψει στην πανδημία να επηρεάσει το λανσάρισμα νέων συσκευών. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από TilemahosS 1
NiKoSmile Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγορά νέου iPhone (πάντα το προτελευταίο μοντέλο) κάθε 5 χρόνια... και είμαστε ok . Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από NiKoSmile 2
vagosd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Αγορά νέου iPhone (πάντα το προτελευταίο μοντέλο) κάθε 5 χρόνια... και είμαστε ok . Μιζέρια... 1 2
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Αγορά νέου iPhone (πάντα το προτελευταίο μοντέλο) κάθε 5 χρόνια... και είμαστε ok . μεγάλη μιζέρια 1 1
Tetrabitos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Black Demis είπε μεγάλη μιζέρια Ακριβώς. Παγιδευμένοι σε ένα design και σε hardware για 5 χρόνια. Και χαίρονται και όλας επειδή "έχω updates". Άλλοι αλλάζουν αμάξι κάθε 2-3 χρόνια και αυτοί κάθονται με τα κινητά λες και έχουμε 1941 κατοχή και περιμένουμε το 1945 να τελειώσει ο πόλεμος! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Tetrabitos
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε Ακριβώς. Παγιδευμένοι σε ένα design και σε hardware για 5 χρόνια. Και χαίρονται και όλας επειδή "έχω updates". Άλλοι αλλάζουν αμάξι κάθε 2-3 χρόνια και αυτοί κάθονται με τα κινητά λες και έχουμε 1941 κατοχή και περιμένουμε το 1945 να τελειώσει ο πόλεμος! Σωστά, οποιος δεν θέλει καινούριο κάθε 3 μήνες είναι οπισθοδρομικός. Αν εσείς δεν ευχαριστιέστε ότι έχετε είναι δικό σας θέμα.
vagosd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, ektorme είπε Σωστά, οποιος δεν θέλει καινούριο κάθε 3 μήνες είναι οπισθοδρομικός. Αν εσείς δεν ευχαριστιέστε ότι έχετε είναι δικό σας θέμα. Σε τεχνολογικό site είσαι τι περιμένεις ? Εσείς Γιατί διαβάζετε τα άρθρα του 2020 ? Για να είστε μπροστά από την εποχή σας ? 😁😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, vagosd είπε Σε τεχνολογικό site είσαι τι περιμένεις ? Εσείς Γιατί διαβάζετε τα άρθρα του 2020 ? Για να είστε μπροστά από την εποχή σας ? 😁😁 Μου επιτρέπετε να ενημερώνομαι για τα νέα της τεχνολογίας αν δεν γουστάρω να αλλάζω κινητό κάθε μέρα? Έτσι θεωρούμαι in και γκατζετακιας μήπως, αλλάζοντας κάτι που λειτουργεί απροβλημάτιστα απλά και μόνο για να το αλλάξω? Εχετε φοβερη λογικη, μπράβο.
vagosd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, ektorme είπε Μου επιτρέπετε να ενημερώνομαι για τα νέα της τεχνολογίας αν δεν γουστάρω να αλλάζω κινητό κάθε μέρα? Έτσι θεωρούμαι in και γκατζετακιας μήπως, αλλάζοντας κάτι που λειτουργεί απροβλημάτιστα απλά και μόνο για να το αλλάξω? Εχετε φοβερη λογικη, μπράβο. Αρχικά να πω ότι κανω χαβαλέ γιατι αυτό που ποσταρες μου φάνηκε κάπως. Μην το παίρνεις στα σοβαρά. Αν περιμέναμε να αλλάξουμε κάτι όταν δε λειτουργεί, πιθανόν όλοι να είχαμε 3310 ακόμη. Αν σου αρέσει η τεχνολογία θα πρέπει να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα