Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα aprilia sr 50 και δεν μου τραβαει

Εχω αλλαξει μπιλιες,φλατζες και εξατμιση οταν ειναι στο διπλο και δεν ακουμπαει η ροδα κατω με τερμα γκαζι δουλευει κανονικα οταν ειμαι πανω για να παω καπου δεν τραβαει καλα 

Μηπως ξερει κανενας τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

Κοιτάς μπουζί μήπως χρειάζεται άλλαγμα, μετά τροφοδοσία (φίλτρο αέρα να είναι καθαρό, καρμπυρατέρ, σωληνάκια μήπως κάποιο είναι σκασμένο) και μετά ρεύματα. Το ότι ανεβάζει στροφές στο διπλό και όχι με φορτίο αυτά δείχνει. Τώρα το 'κάπου δεν τραβάει καλά' είναι μεγαλη κουβέντα. Ρετάρει, μοιάζει να μπουκώνει, ανεβάζει μέχρι ένα σημείο στροφές και μετά τίποτα; Δεν τελικιάζει; Πότε ξεκίνησε να το κάνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Κοιτάς μπουζί μήπως χρειάζεται άλλαγμα, μετά τροφοδοσία (φίλτρο αέρα να είναι καθαρό, καρμπυρατέρ, σωληνάκια μήπως κάποιο είναι σκασμένο) και μετά ρεύματα. Το ότι ανεβάζει στροφές στο διπλό και όχι με φορτίο αυτά δείχνει. Τώρα το 'κάπου δεν τραβάει καλά' είναι μεγαλη κουβέντα. Ρετάρει, μοιάζει να μπουκώνει, ανεβάζει μέχρι ένα σημείο στροφές και μετά τίποτα; Δεν τελικιάζει; Πότε ξεκίνησε να το κάνει;

Προσπαθει να ανεβασει στροφες αλλα ζοριζεται σε ισιωμα θα ζοριστει αλλα θα φτασει και 80 σε ανηφορα θα ζοριστει πολυ και μεχρι 50 

Τωρα το ποτε αρχισε να κανει ειναι καμια βδομαδα

Επεξ/σία από Vroumvroum43

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...