cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, Voodooman είπε Προσωπικά έδωσα €200 πριν από 22 χρόνια και πήρα ένα ρολόι που το φοράω ακόμη. Και πως πλήρωσες σε ευρώ ενώ είχαμε δραχμές?
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Hταν μπροστά απο την εποχή του ή του έχουν κάνει βουντού και δεν θυμάται καλά :ρρρ
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 εγώ πάντως το είπα 10 ευρώ για 20 χρόνια , δεν θέλει να με ακούσει για θάλασσα κι εγώ αυτό έχω κάνει, είμαι στην πρώτη δεκαετία ακόμα αλλά ελπίζω να ζήσω κι άλλο
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Παντως επειδη εχω 3 ρολογια της Casio απο 15-20 εως 50 ευρω και ολα ειναι 10atm η ιδια η Casio μου λεει οτι ειναι ακαταλληλα για κολυμπι. Βεβαια εχω παει με ολα για κολυμπι και δεν ειχα κανενα προβλημα. Γνωμη μου φυγε λιγο απο το budget σου και πηγαινε στο Casio Collection W-800H-1AV που προταθηκε παραπανω.Το εχω και ειναι πραγματικα πολυ καλο ρολοι. Το ειχα παρει για τον στρατο και εχει τραβηξει πολλα. Απο ασκησεις, μπανια στην θαλασσα κλπ. Το ειχα ολη μερα πανω μου και δεν εχει κανει κιχ. Γελαγα με κατι φιλους απο στρατο που πηγαν στον τοπικο μαγαζατορα με στρατιωτικα και τους πουλησε ρολοι JAGA στα 50 ευρω!!!! Με λεγανε φθηνιαρη με το casio toy 20αρικου αλλα στο πρωτο μπανιο το Jaga εκανε μπλουμ το casio ακομα επαιζε. Και η μπαταρια λεει πανω οτι αντεχει 10 χρονια. Ειμαι στα 6+ και ακομα δεν εχει σβησει. Για εμενα παρτο, δεν θα το μετανιωσεις.
Voodooman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε καλά σε βάθος χρόνου κανένα ρολόι δεν παραμένει για πάντα αδιάβροχο, θέλει έλεγχο και συντήρηση Φαντάζομαι ότι όταν δίνεις πια από €200+ για ρολόι, ιδίως για αυτόματο, υπολογίζεις ότι θα χρειαστείς και ένα σέρβις κάθε 3-5 χρόνια. 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Και πως πλήρωσες σε ευρώ ενώ είχαμε δραχμές? Κάνε την μετατροπή, Σέρλοκ. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Voodooman 1
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Voodooman είπε Φαντάζομαι ότι όταν δίνεις πια από €200+ για ρολόι, ιδίως για αυτόματο, υπολογίζεις ότι θα χρειαστείς και ένα σέρβις κάθε 3-5 χρόνια. ε ναι, απλά υπάρχουν και τύποι που δεν νιώθουν και τελικά μπάζει νερό εγώ κάθε δύο χρονάκια ιδανικά ελέγχω στεγανότητα σε οτιδήποτε βρέχεται και κάθε φορά που κολυμπάω στη θάλασσα φροντίζω να ξεπλύνω το αλάτι να μην μείνει (συνήθως κάνοντας μπάνιο με το ρολόι) Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από logistoulis
gthe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Voodooman είπε Φαντάζομαι ότι όταν δίνεις πια από €200+ για ρολόι, ιδίως για αυτόματο, υπολογίζεις ότι θα χρειαστείς και ένα σέρβις κάθε 3-5 χρόνια. Όταν δινεις 200+ για ρολόι, δεν το βάζεις στην θάλασσα εκτός αν είναι καταδυτικό. Γνώμη μου. Μετά από 20χρόνια συμβίωσης με ένα timex των 100 ευρώ που ακόμα δουλεύει και το έβαζα και κανονικά θάλασσα, πήρα δώρο στον εαυτό μου ένα ακριβό citizen. Από τις πιο ακριβές σειρές που κυκλοφορούν (eco-drive, atomic timing, sapphire crystal κτλ). Οκ δεν θα καταστραφώ και οικονομικά αν χαλάσει, αλλά anyway δεν το βάζω στην θάλασσα. Για την θάλασσα πήρα με 80 ένα gshock που αν είχε φωνή θα φώναζε με το τι τραβάει, αλλά φυσικά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και όχι δεν θα πάω το citizen για service ποτέ σε ρολογοποιείο να το ανοίξει, μόνο στην citizen αν ποτέ έχει βλάβη. Τις πιο πολλές φορές αυτοί χαλάνε την αδιαβροχοποίηση. Έχει 6χρόνια εγγύηση και δεν χρειάζεται μπαταρία, φορτίζει με το φως. Άρα δεν βλέπω το λόγω πέρα από βλάβη να ανοίξει. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από gthe
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, nemesiskp είπε Και η μπαταρια λεει πανω οτι αντεχει 10 χρονια. Ειμαι στα 6+ και ακομα δεν εχει σβησει. Στο δικό μου casio g shock η μπαταρία πέθανε πέρσυ μετά από 13 - 14 χρόνια από την αγορά! 1
nvel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 45 λεπτά πριν, gthe είπε Όταν δινεις 200+ για ρολόι, δεν το βάζεις στην θάλασσα εκτός αν είναι καταδυτικό. Γνώμη μου. υπάρχουν και μη καταδυτικά ρολόγια με πολύ καλή στεγανοποίηση
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gthe είπε Όταν δινεις 200+ για ρολόι, δεν το βάζεις στην θάλασσα εκτός αν είναι καταδυτικό. Γνώμη μου. Μετά από 20χρόνια συμβίωσης με ένα timex των 100 ευρώ που ακόμα δουλεύει και το έβαζα και κανονικά θάλασσα, πήρα δώρο στον εαυτό μου ένα ακριβό citizen. Από τις πιο ακριβές σειρές που κυκλοφορούν (eco-drive, atomic timing, sapphire crystal κτλ). Οκ δεν θα καταστραφώ και οικονομικά αν χαλάσει, αλλά anyway δεν το βάζω στην θάλασσα. Για την θάλασσα πήρα με 80 ένα gshock που αν είχε φωνή θα φώναζε με το τι τραβάει, αλλά φυσικά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και όχι δεν θα πάω το citizen για service ποτέ σε ρολογοποιείο να το ανοίξει, μόνο στην citizen αν ποτέ έχει βλάβη. Τις πιο πολλές φορές αυτοί χαλάνε την αδιαβροχοποίηση. Έχει 6χρόνια εγγύηση και δεν χρειάζεται μπαταρία, φορτίζει με το φως. Άρα δεν βλέπω το λόγω πέρα από βλάβη να ανοίξει. εγώ προσωπικά ο,τι μπαίνει στη θάλασσα το βάζω στη θάλασσα, αν και τα τελευταία χρόνια πήρα ένα citizen (απλό αυτόματο) για αυτή τη δουλειά γιατί ένα άλλο που βουτούσα χρόνια το λυπάμαι πλέον είναι σχεδόν κειμήλιο για μένα θα ήταν κρίμα να φύγει κάνας μπρασελές και να χαθεί στη θάλασσα αφού πέρασε ο,τι πέρασε για 18 χρόνια τώρα το χειμώνα έναν έλεγχο θα πάω να του κάνω μιας και θα πάω και άλλα δύο quartz για αλλαγή μπαταρίας και εκ φυσικά έλεγχος για αδιαβροχοποίηση και στα 2 ακόμα και το καθημερινό μου ρολόι που δεν έχει βιδωτή κορώνα το ελέγχουν για στεγανότητα και ας τους λέω ότι δεν το βουτάω, έστω και αυτό το λίγο που υπόσχεται πρέπει να το κάνει , μου έχει πει ότι αν θέλω μπορώ να κολυμπάω αλλά το αποφεύγω , μόνο με βιδωτή νιώθω σιγουριά btw εκεί που πάω εγώ αν δεν κάνω λάθος είναι και το service της citizen , παλιότερα πρέπει να είχε και πράγματα της swatch πριν βαλουν δικό τους service. δεν δέχομαι λοιπόν ότι κάποιος που ξέρει τι κάνει θα σου χαλάσει την αδιαβροχοποίηση (άλλωστε για αυτό και έχουν μηχάνημα να το ελέγξουν δεν το κάνουν με το μάτι) , άλλωστε τα λαστιχάκια που κρατάνε το νερό έξω μπορεί να ξεραθούν με τα χρόνια (και τα αλάτια, για αυτό τα ξεπλένω με γλυκό νερό μετά το μπάνιο), οπότε θέλουν προληπτική αλλαγή αν σε ενδιαφέρει να μπορεί να κάνει το ρολόι αυτό που υποτίθεται ότι μπορεί ένα ηλιακό και εγώ θα επέφευγα να το ανοίξω, αλλά σίγουρα θα το τσέκαρα ανά διαστήματα να δω ότι είναι οκ, επίσης το ηλιακό μην το βάλεις σε κάνα συρτάρι και το αφήσεις να αδιάσει, δεν είναι καλό συν ότι θα κάνει αρκετή ώρα να επανέλθει αν αδειάσει τελείως , ο πατέρας μου πήρε ένα ηλιακό citizen θα δω αυτό πώς θα πάει σε βάθος χρόνου Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από logistoulis 1
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Στο δικό μου casio g shock η μπαταρία πέθανε πέρσυ μετά από 13 - 14 χρόνια από την αγορά! Δεν νιωθουν τιποτα λεμε. Τιμια ρολογακια. Περα απο το καθημερινο μου τα υπολοιπα τα εχω σε κασσετινα. Ε μια φορα ειχαν σταματησει ολα απο μπαταρια( και το "ακριβο") εκτος απο τα Casio.😄 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από nemesiskp
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Το ότι δεν νοιώθουν πάντως είναι σχετικό. Εμένα έχει ένα μεγάλο σπάσιμο το στεφάνι με αποτέλεσμα να φεύγει ο πύρος πιο εύκολα. Δεν έχω ιδέα πως έγινε
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Καλα σιγουρα, απλα ο καθενας σχηματιζει μια γνωμη βασιζομενος στην προσωπικη του εμπειρια. Το μικρο παντως (Casio Collection W-800H-1AV) σε κατι "πυρ και κινηση" στο στρατο το ειχα σουρει ολοκληρο στις πετρες. Πριν το δω λεω το εσπασα σιγουρα.....Ε, δεν. 1
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Καλα σιγουρα, απλα ο καθενας σχηματιζει μια γνωμη βασιζομενος στην προσωπικη του εμπειρια. Το μικρο παντως (Casio Collection W-800H-1AV) σε κατι "πυρ και κινηση" στο στρατο το ειχα σουρει ολοκληρο στις πετρες. Πριν το δω λεω το εσπασα σιγουρα.....Ε, δεν. εγώ στο στρατό ήμουν με premium ρολόι, αλλά όταν είχε εκπαίδευση κρυβόμουν στην πιο βαθιά τρύπα που μπορούσα να βρω 2-3 φορές κατάφεραν να με στριμώξουν για σπεν και η μία ήταν σίγουρα για να πάω πρόγευμα και καφέδες Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από logistoulis
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε η μία ήταν σίγουρα για να πάω πρόγευμα και καφέδες Extreme δοκιμη για το ρολοι. Θα επεσαν ολα τα φανταρια σαν ζομπι πανω σου. 😄 Το σκισαμε στο Offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα