_DiMoN_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Νομίζω ο τελευταίος με 8 συνδέσεις την φέρνει στα όρια της!
random Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Παιδιά ένας από τους καλύτερους Download Managers...Για κάπου 3 χρόνια χρησιμοποιούσα τον DAP αλλά είδα έναν άλλον ο οποίος με άφησε με το στόμα ανοιχτό και ακόμα χαίρομαι τα καλούδια του: -> Είναι πολύ ελαφρύς -> Σίγουρα φτάνει τα downloads στα άκρα -> Γίνεται συνεχώς update από το Internet -> ******Ενσωματώνεται σε όποιο broswer χρησιμοποιείς' date=' ακόμη και σε προγράμματα που κάνουν download, όπως Windows Update *********** KAI λέγεται http://www.internetdownloadmanager.com[/quote'] τον Internet Download Manager, τον εβαλα χτες, και επαθα την πλακα μου. καλα, οχι οτι με αφησε αναυδο με τις δυνατότητες, εχει πολυ λιγοτερες ρυθμισεις απο οτι ο Reget Deluxe, και καποια ενοχλητικα, οπως οτι ανοιγει για καθε download και ενα ξεχωριστο παραθυρο status, και αν το κλεισεις, θεωρει οτι θελεις να ακυρωσεις το DL. Αν το ρυθμισεις να μην ανοιγει στατους, τοτε δεν μπορεις να το ανοιξεις επιλεκτικα για συγκεκριμενα Dl. Αλλα οτι ειναι γρηγορότατος, ειναι αλήθεια. την πλακα μου λοιπον την επαθα, επειδη στη δουλεια ειμαι πισω απο Ms ISA Proxy, που για να περασεις απο μεσα του χρειαζεται το προγραμμα να "ξερει" το απαισιο NTLM Authentication .Mια χαζομαρα της ms, για την οποια δεν δινει πληροφοριες στους κατασκευαστες software, ωστε να μη φεύγουν ευκολα οι χρηστες απο το αρμα του IE. Εχω φάει τον κόσμο, να βρω ενα dl manager της προκοπης να περναει απο τον ISA. Εχω κατεβάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ . τα μισα δεν δουλεύουν, και τα αλλα μισα παιρνουν μηδεν σε δυνατοτητες/ευκολιες/interface/spyware. To Flashget is off, όπως και τα 6/10 των διαθεσιμων shareware. Δουλεύει το Reget (kai ta ypoloipa progs της ιδιας εταιρειας), to DAP, to Fresh Download. Σε http άψογα, και κατεληξα στο Reget σαν πληρεστερο. Σε FTP ομως υπάρχει κι άλλο πρόβλημα... οταν ο ftp εχει password την εκατσα. ενω με τον browser (IE, opera 7.5, firefox) μπαινεις κανονικα, κανενας manager δεν στέλνει κανονικα το login στους ftp. Επειδη χρειαζονται 2 pass (1 για τον proxy, και 1 για τον ftp), καπου το 2ο χάνεται, και προσπαθουν να μπουν στην ftp me anonymous. Τελικα χτές, μονο ο Internet Download Manager καταφερε και πέρασε τις δαγκάνες του ISA , και με το σωστο login, και μου χάρισε 1,5 Gb DL's απο προστατευμενο ftp, χωρις λαθη, σε 12 ωρες, και με ενα μονο thread, την ωρα που εβλεπα τα ονειρα μου. Απο σημερα θα στενάξουν οι γραμμες και οι σερβερ. btw, ο ISA εχει αλλο μια νοστιμοτατη bugάρα. Δεν μπορεις να κανεις resume download απο FTP με τίποτα και με κανενα προγραμμα. ανεξαρτητα αν ο server το υποστηριζει. (ενω με Http, κανει resume).
Ntinsky Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Χρησιμοποιούσας για αρκετά χρόνια το Download Accelerator.Εδώ και καιρό όμως και μετά από αρκετά πειράματα κατέληξα σε Flashget και Getright(σαν πρώτη επιλογή).Έχουν δοκιμαστεί και οι 2 DL Managers se 3Mbit γραμμή
georgeadams Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 random, είμαι χρόνια φανατικός του Flashget. Μετά το post σου, όμως θα κάνω κι εγώ μια δοκιμή με τον Internet Download Manager, γιατί στη δουλειά έχουμε (μάντεψε)... MS ISA Proxy
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Ενσωματώνεται σε όποιο broswer χρησιμοποιείς, ακόμη και σε προγράμματα που κάνουν download, όπως Windows Update Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να τον "Ενσωματώσω" στον opera7.50 Καμμιά ιδέα??
_DiMoN_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Πάτα Downloads -> Option -> και μετά πάτα Detect new applications that try to download files from the internet Μετά απ' αυτό πήγαινε και κατέβασε από ένα site με τον Opera ένα αρχείο και αμέσως θα σε ρωτήσει ο IDM αν θέλεις να τον χρησιμοποιείς για τον Opera Την ίδια διαδικασί μπορείς να την κάνεις για ενσωμάτωσει στον "Kwstas Broswer 1.x"
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Ευχαριστώ, το είχα βρεί αλλά δεν πρόλαβα να κάνω "edit" το post μου.
grigas Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 10 mbit grammi kai Flashget me patchaki na epitrepei 1000 taytoxrona downloads me 10 threads to kathena....fantazeste ti ginetai....1.2 MB/sec exw xtypisei sto maximum!!!!!
karib Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Flashget me patchaki na epitrepei 1000 taytoxrona downloads me 10 threads to kathena Ποιο patchaki?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Πάτα Downloads -> Option -> και μετά πάτα Detect new applications that try to download files from the internet Μετά απ' αυτό πήγαινε και κατέβασε από ένα site με τον Opera ένα αρχείο και αμέσως θα σε ρωτήσει ο IDM αν θέλεις να τον χρησιμοποιείς για τον Opera Την ίδια διαδικασί μπορείς να την κάνεις για ενσωμάτωσει στον "Kwstas Broswer 1.x" Χμμμμ' date=' πολύ καλός, αλλά για πες μου κάτι. Υπάρχει τρόπος να ΜΗΝ κατεβάσω κάτι με αυτόν [πχ Opera Skin']??
dpetka2001 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 πηγαινε Download->Options->General->Keys...εκει οριζεις ποιο κουμπι θα χρησιμοποιησεις για να κατεβαζεις η οχι με τον IDM αρχεια...
_DiMoN_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Άμα δεις πιο κάτω έχει μια επιλογή που λέει Don't start downloading automaticaly from the following sites (separate names by spaces) Κι εγώ για παράδειγμα έχω τ' ακόλουθα: *.update.microsoft.com download.windowsupdate.com, http://www.*edit*.am
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 .update.microsoft.com download.windowsupdate.com, http://www....... Γρήγορα edit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.