jniki10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα Έμπαινα σε υπόγειο parking και εκείνη τη στιγμή έβγαινε ένας απο την απέναντη ο οποίος έστριψε με τα όλα, καβαλάει το μεσαίο διαχωριστικό και για να αποφύγω τη σύγκρουση κόβω δεξιά φρεναριστός και το αποτέλεσμα είναι αυτό Η μαύρη μπέμπα με φιμέ πλαστικό στη πινακίδα εξαφανίστηκε. Αστυνομία τηλέφωνο επι τόπου για να βοηθήσουν🤣. Κάμερες δε μου δείχνουν. Πρώτη φορά θα χρειαστεί να ασχοληθώ με φανοποιους. Πως το βλέπετε πάει για άλλη πόρτα ή ερχεται απο δρόμο; Η ζημία είναι το σημειο με το κιτρινο (το ξυσιμο) και το βαθουλωμα στο χερούλι και απο κάτω, τα άλλα υπηρχαν!
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Εγώ θα το άφηνα έτσι με την προοπτική κάποια στιγμή μετά από χρόνια να το πάω μια και καλή για φτιαξιμο. Αφού υπάρχουν και άλλα σημαδια, δεν έγινε κάτι.
tutuyo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Αστα γάμησε τα. Ακριβώς το ίδιο χτύπημα έχω και εγω. Γύρισα να το παρω, παρκαρισμένο και το βρήκα έτσι Δυστυχώς και οι 2 πόρτες θέλουν φτιαξιμο και βάψιμο, έχω πάρει τιμές από 160€ έως 220€ Αυτό που μπορεί κάπως να μετριάσει το αισθητικό,καλό πλύσιμο με πιεστικό πχ, και καλό τρίψιμο. Το βαθούλωμα δεν θα φύγει, αλλά δεν θα έχει τις χαρακιές Η ασφαλιστική τι σου λέει; 1
jniki10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Εγώ θα το άφηνα έτσι με την προοπτική κάποια στιγμή μετά από χρόνια να το πάω μια και καλή για φτιαξιμο. Αφού υπάρχουν και άλλα σημαδια, δεν έγινε κάτι. Δέ μου πάει η καρδιά να το βλέπω έτσι. Θα πάω να ρωτησω να φτιάξω οτι έχει τώρα. 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Αστα γάμησε τα. Ακριβώς το ίδιο χτύπημα έχω και εγω. Γύρισα να το παρω, παρκαρισμένο και το βρήκα έτσι Δυστυχώς και οι 2 πόρτες θέλουν φτιαξιμο και βάψιμο, έχω πάρει τιμές από 160€ έως 220€ Αυτό που μπορεί κάπως να μετριάσει το αισθητικό,καλό πλύσιμο με πιεστικό πχ, και καλό τρίψιμο. Το βαθούλωμα δεν θα φύγει, αλλά δεν θα έχει τις χαρακιές Η ασφαλιστική τι σου λέει; Τι την έχουν την γ**** την ασφαλεία; Σηκώνονται και φεύγουν. Εαν θες pm τους φανοποιους που έχεις πάει, για να δώ που να κινηθώ. Ε θα του ρίξω ενα πλυσιματάκι να φύγουν τα χρώματα και απο Τρίτη θά πάω να ρωτήσω. Δε πήρα τηλέφωνο. Αντε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας. Σε εκείνο το σημείο δεν υπηρχε κάμερα δε πέρναγε κανένας πεζός. Τελος πάντων, μακάρι ολα τα τρακαρίσματα να ήταν έτσι, σίδερα είναι!
toyo73 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε πρωτη φαση παρε μια αλοιφη και τριψε με βαμβακερο πανι. Θα βελτιωθει αρκετα, παρα πολυ μαλιστα.Μιλαω για τις γρατουνιες και θαμπαδες. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από toyo73 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα