petaw-se-oneiro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Εχω ενα λαπτοπ που του έβαλα σκληρό δίσκο απο προηγούμενο λαπτοπ ο οποίος έχει μέσα δυο λειτουργικά (Windows xp και Ubuntu). Εννοείται ότι δεν ανοίγει με κανένα από τα δυο λειτουργικά. Το πρόβλημα είναι οταν παω να φορτώσω τα 7αρια με τον δίσκο πάνω στο λαπτοπ αρχικά ανοίγει δείχνει το εικονίδιο των Windows και ύστερα βγάζει μαύρη οθόνη με ενα βελάκι πάνω που το κουνάς με το ποντίκι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν το μπουταρω χωρίς τον δίσκο μου βγάζει κανονικά να διαλέξω γλώσσα για εγκατάσταση κλπ, επειτα συνδέω τον δισκο αλλά δεν μου τον εμφανίζει για να του κάνω φορματ και να περάσω μέσα τα Windows. Κάποια βοήθεια;;
hp8 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε Εχω ενα λαπτοπ που του έβαλα σκληρό δίσκο απο προηγούμενο λαπτοπ ο οποίος έχει μέσα δυο λειτουργικά (Windows xp και Ubuntu). Εννοείται ότι δεν ανοίγει με κανένα από τα δυο λειτουργικά. και καλά κάνει 15 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε Το πρόβλημα είναι οταν παω να φορτώσω τα 7αρια με τον δίσκο πάνω στο λαπτοπ αρχικά ανοίγει δείχνει το εικονίδιο των Windows και ύστερα βγάζει μαύρη οθόνη με ενα βελάκι πάνω που το κουνάς με το ποντίκι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. πιθανόν ψάχνει τι θα φορτώσει 16 λεπτά πριν, petaw-se-oneiro είπε Αν το μπουταρω χωρίς τον δίσκο μου βγάζει κανονικά να διαλέξω γλώσσα για εγκατάσταση κλπ, επειτα συνδέω τον δισκο αλλά δεν μου τον εμφανίζει για να του κάνω φορματ και να περάσω μέσα τα Windows. δες στο bios τη σειρά του boot και γράψε και κάτι για το λαπτοπ
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Προσπάθησε να μπεις απο safe mode. Aν δεν είναι ακριβώς ίδια τα λαπτοπ κολλάει στην φορτωση οδηγών κλπ.Και είναι φυσιολογικό.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Το λαπτοπ είναι acer TravelMate 2490. Στην σειρά του boot εχω πρώτα το φλασακι που εχω τα Windows
snbblp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε Εχω ενα λαπτοπ που του έβαλα σκληρό δίσκο απο προηγούμενο λαπτοπ ο οποίος έχει μέσα δυο λειτουργικά (Windows xp και Ubuntu). Εννοείται ότι δεν ανοίγει με κανένα από τα δυο λειτουργικά. Το πρόβλημα είναι οταν παω να φορτώσω τα 7αρια με τον δίσκο πάνω στο λαπτοπ αρχικά ανοίγει δείχνει το εικονίδιο των Windows και ύστερα βγάζει μαύρη οθόνη με ενα βελάκι πάνω που το κουνάς με το ποντίκι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν το μπουταρω χωρίς τον δίσκο μου βγάζει κανονικά να διαλέξω γλώσσα για εγκατάσταση κλπ, επειτα συνδέω τον δισκο αλλά δεν μου τον εμφανίζει για να του κάνω φορματ και να περάσω μέσα τα Windows. Κάποια βοήθεια;; Το ζητούμενο ποιό είναι; Θέλεις να παίξουν τα XP, ή να καθαρίσεις τον δίσκο και να κάνεις clean install τα Windows 7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα