Προς το περιεχόμενο

FIFA 20 @ PS Store 9.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/6/2020 στις 7:00 ΜΜ, TsironakosMix είπε

Ωραιος αδερφε, θα το τσιμπησω για το Volta! Πολυ καλη τιμη

Τι είναι το βόλτα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, seventh_son είπε

Σαν το Fifa street. 3 x 3 σε μικρό γηπεδάκι. 

Το έχει; έχω δει dvd και ούτε καν το είδα.. 

Παίζει ο μικρός συνέχεια fortnite. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Το έχει; έχω δει dvd και ούτε καν το είδα.. 

Παίζει ο μικρός συνέχεια fortnite. 

Τι εννοείς το έχει ; Mode είναι μέσα στο παιχνίδι. Πώς ειναι το να παίξεις με ένα φίλο σου ... και όταν πρωτοπαίζεις το παιχνίδι, σε ξεκινάει με αυτό για να στο δείξει. Εγώ δεν ασχολήθηκα. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, seventh_son είπε

Πάρτε το να κλάψετε και σεις :) Εγώ την έκανα πρώτος τη μαλακία την Παρασκευή :) 

Δεν αξίζει? Έχω κολλήσει άσχημα με το φετινό προ, ΦΙΦΑ έχω να παίξω χρόνια αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, beatshooter είπε

Δεν αξίζει? Έχω κολλήσει άσχημα με το φετινό προ, ΦΙΦΑ έχω να παίξω χρόνια αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω.

Το 19 παρολα τα bugs μου άρεσε αρκετά. Δε βρίσκω κάτι θετικό που κάνει το 20 καλύτερο. Το μετάνιωσα που το πήρα.

Δημοσ.

Πολυ κραξιμο στα social απο τοτε που βγηκε. Το πηρε ο κολλητος λογω προσφορας και εχω παιξει λιγο. Κυριως γιατι πηγαινω απο κει και μας αρεσει το divisions ( μ'αρεσει το concept απο τοτε που το εβαλαν) που παιζουμε μαζι στην ιδια ομαδα.

Οταν μου δωθει η ευκαιρια θα παιξω, εχει τα καλα του στοιχεια αλλα μου φαινεται οτι υπαρχει καπου κορεσμος και λιγο λιγο τα τελευταια χρονια γινεται χειροτερο.

Δημοσ.

Μια χαρά παιχνιδάκι είναι και με τέλεια γραφικά παίζω division και έχω κολλήσει πολύ άσχημα, αν και παλιός χρήστης pro evolution soccer πλέον το φιφα απο το 17 και μετά προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο! 

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...