merendachop Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Γειά. Σκέφτομαι για το MSc Εγκληματολογία Κύπρου και το MSc Crime του Portsmouth που είναι εξαποστάσεως. Δεν έχω βρει κανά σχετικό γρκουπάκι φμπ να δώ τί γίνεται κ είπα να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος το έχει παρακολουθήσει? Για Ελλάδα σίγουρα θα έχει 0 απασχόληση εργασίας. Αλλά μου αρέσει σαν αντικείμενο. Επίσης ξεκινάω το CEH και νομίζω πως θα ταιριάζει σαν σύνολο.
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Γκρουπ υπάρχει το Cyprus association of criminology (public) κ αρκετά αλλά γκρουπ, όχι όμως του Portsmouth. Σε τι έχεις BSc?
merendachop Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Γκρουπ υπάρχει το Cyprus association of criminology (public) κ αρκετά αλλά γκρουπ, όχι όμως του Portsmouth. Σε τι έχεις BSc? Πολιτική επιστήμη. Είσαι του κλάδου? Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις μνμ! Έχω και ένα μεταπτυχιακό σε πληροφορική οπότε θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με οικονομικό/ηλεκτρονικό έγκλημα (και λόγω προυπηρεσίας, καθώς έχω και μια 5ετή προυπηρεσία) Το γκρουπ το τσέκαρα τώρα, βλέπω έχει γενικά βιντεάκια και γενικά σχόλια.
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Είμαι στο open (UK) forensic psychology. Ότι θες στείλε μου σε πμ
vamvakoolas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ελλαδα η απασχοληση υπαρχει μεσω της Ελληνικης αστυνομιας (ΕΛ.ΑΣ). Η υπηρεσια εχει αναγκες (σε ετησια βαση) και προκυρησει θεσεις εργασιας (οχι διαγωνισμους). Υπαρχουν και οι πολυεθνικες (κυριως ορκωτών λογιστων) που προσλαμβανουν. Εγω δε θα γραψω που και πως (αν και δες προσεκτικα οδηγο σπουδων ) αλλα εχε το νου σου το πτυχιο σου να αναγνωριζεται στη χωρα μας ιδιως αν σκεφτεσαι για ΕΛ.ΑΣ. 1
merendachop Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Ελλαδα η απασχοληση υπαρχει μεσω της Ελληνικης αστυνομιας (ΕΛ.ΑΣ). Η υπηρεσια εχει αναγκες (σε ετησια βαση) και προκυρησει θεσεις εργασιας (οχι διαγωνισμους). Υπαρχουν και οι πολυεθνικες (κυριως ορκωτών λογιστων) που προσλαμβανουν. Εγω δε θα γραψω που και πως (αν και δες προσεκτικα οδηγο σπουδων ) αλλα εχε το νου σου το πτυχιο σου να αναγνωριζεται στη χωρα μας ιδιως αν σκεφτεσαι για ΕΛ.ΑΣ. ΕΛΑΣ δεν μπορώ να μπώ διότι είμαι 30και και 1,60. Οπότε μέσω σχολής αξιωματικών δύσκολα. Ρώτησα και μου είπαν ότι δεν προσλαμβάνουν πολίτες, δεν έχουν σχετικές θέσεις για πολιτικό προσωπικό. Οπότε ..βγαίνει απτο κάδρο αυτός ο κλάδος... Οι big4 έχουν πάρει το CV μου αρκετές φορές, αλλά δεν τους συγκινεί...(και δεν έχω και 'σύσταση΄). Μην ξεχνάμε το γυναίκα άνω των 30 είναι δύσκολο εδώ
vamvakoolas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, merendachop είπε ΕΛΑΣ δεν μπορώ να μπώ διότι είμαι 30και και 1,60. Οπότε μέσω σχολής αξιωματικών δύσκολα. Ρώτησα και μου είπαν ότι δεν προσλαμβάνουν πολίτες, δεν έχουν σχετικές θέσεις για πολιτικό προσωπικό. Οπότε ..βγαίνει απτο κάδρο αυτός ο κλάδος... Οι big4 έχουν πάρει το CV μου αρκετές φορές, αλλά δεν τους συγκινεί...(και δεν έχω και 'σύσταση΄). Μην ξεχνάμε το γυναίκα άνω των 30 είναι δύσκολο εδώ δε στα ειπαν καλα: χωρις να θελω να υποβαθμισω τους αστυνομικους, δυστηχως το επιπεδο των σχολων τους ειναι χαμηλοτατο. Τα ειδικα τμηματα ειναι στελεχομενα απο πολιτες. Και υπαρχουν σχετικες θεσεις (μαλιστα συνηθως τετοια περιοδο μεχρι σεπτεμβρη βγαινουν οι προκυρηξεις). 1
merendachop Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δε στα ειπαν καλα: χωρις να θελω να υποβαθμισω τους αστυνομικους, δυστηχως το επιπεδο των σχολων τους ειναι χαμηλοτατο. Τα ειδικα τμηματα ειναι στελεχομενα απο πολιτες. Και υπαρχουν σχετικες θεσεις (μαλιστα συνηθως τετοια περιοδο μεχρι σεπτεμβρη βγαινουν οι προκυρηξεις). ενδιαφέρον. θα το ψάξω τότε. γιατί δεν μου το είπαν απλοί αστυνομικοί αυτο, αλλά διευθυντικά στελέχη τμημάτων τους
vamvakoolas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) μην αρχισουμε αυτες τις ιστοριες γιατι συνηθως οι αποστρατοι αστυνομικοι ή ατομα που δεν εχουν σχεση με το τμημα αναφερουν μπαρουφες. Σκεψου λιγο πως ειναι δυνατον ενας για παραδειγμα αξιωματικος (που τελιωσε τη σχολη αστυνομιας) να κανει μοριακη αναλυση (!) ή να κανει big data analysis απο τις εταιριες κινητης σε ενα ωραριο.. Για να πορωθουν μερικοι με την εγκληματολογια στην ΕΛΑΣ https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/5702832/to-newsbeast-gr-sta-adyta-toy-ellinikoy-csi-edo-opoy-exichniazontai-ta-megalytera-egklimata Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από vamvakoolas
merendachop Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε μην αρχισουμε αυτες τις ιστοριες γιατι συνηθως οι αποστρατοι αστυνομικοι ή ατομα που δεν εχουν σχεση με το τμημα αναφερουν μπαρουφες. Σκεψου λιγο πως ειναι δυνατον ενας για παραδειγμα αξιωματικος (που τελιωσε τη σχολη αστυνομιας) να κανει μοριακη αναλυση (!) ή να κανει big data analysis απο τις εταιριες κινητης σε ενα ωραριο.. Για να πορωθουν μερικοι με την εγκληματολογια στην ΕΛΑΣ https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/5702832/to-newsbeast-gr-sta-adyta-toy-ellinikoy-csi-edo-opoy-exichniazontai-ta-megalytera-egklimata είναι σε εγκληματολογικό τμήμα αυτοί που μου το είπαν. κάνει μοριακή ανάλυση γιατί έχει κάνει μεταπτυχιακό σχετικό. σε ενα μεταπτυχιακό μου είχα 3-4 από την αστυνομία και το κάνανε για να μπούνε σε αυτά τα τμήματα. αν μου είπαν ψέματα, τότε δεν υπάρχει κάν λόγος να δώσω ασεπ, σημαίνει πως είναι ΚΑΙ αυτό με μέσο.
vamvakoolas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) οπως ειπα μην αρχισουμε την ιστορια. Εδω ο επικεφαλης ειναι αστυνομικος αλλα δεν εχει ιδεα απο επιστημη. Επισης υπαρχουν τομεις που οπως εγραψα δεν υπαρχει καν ατομο που να εχει σχεση με σχολες αστυνομιας. Τα θεωρητικα τμηματα εχουν μερικους αστυνομικους οπως προφανως και το τμημα που εχει να κανει με τα οπλα αλλα απο εκει και περα το χαος. Υπαρχουν στελεχη (καμμια σχεση με αστυνομια) εκει μεσα με υψηλοτατο ακαδημαικο υποβαθρο (αρκετοι και με διδακτορικο )οποτε μη τα ισοπεδωνουμε ολα εσυ δωσε εξετασεις ΑΣΕΠ για αστυνομια αλλα στο συγκεκριμμενο τμημα προσλαμβανουν με βαση τα προσοντα. Αν γκουγκλαρεις μπορει να βρεις τελευταια προκυρηξη. Για το προσωπικο εκει ισχυουν αυτα: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3795&Itemid=50&lang= Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από vamvakoolas
merendachop Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε οπως ειπα μην αρχισουμε την ιστορια. Εδω ο επικεφαλης ειναι αστυνομικος αλλα δεν εχει ιδεα απο επιστημη. Επισης υπαρχουν τομεις που οπως εγραψα δεν υπαρχει καν ατομο που να εχει σχεση με σχολες αστυνομιας. Τα θεωρητικα τμηματα εχουν μερικους αστυνομικους οπως προφανως και το τμημα που εχει να κανει με τα οπλα αλλα απο εκει και περα το χαος. Υπαρχουν στελεχη (καμμια σχεση με αστυνομια) εκει μεσα με υψηλοτατο ακαδημαικο υποβαθρο (αρκετοι και με διδακτορικο )οποτε μη τα ισοπεδωνουμε ολα εσυ δωσε εξετασεις ΑΣΕΠ για αστυνομια αλλα στο συγκεκριμμενο τμημα προσλαμβανουν με βαση τα προσοντα. Αν γκουγκλαρεις μπορει να βρεις τελευταια προκυρηξη. Για το προσωπικο εκει ισχυουν αυτα: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3795&Itemid=50&lang= ενδιαφέρον. ακόμα και ο πατέρας μιας συμφοιτήτριάς μου έλεγε πως με τπτ δεν μπορούμε να μπούμε. θα το δώ και ευχαριστώ. πάντως γενικά τα πράματα είναι περίεργα όσον αφορά προσλήψεις και όλα
zenwalk23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, merendachop είπε Οι big4 έχουν πάρει το CV μου αρκετές φορές, αλλά δεν τους συγκινεί...(και δεν έχω και 'σύσταση΄). Μην ξεχνάμε το γυναίκα άνω των 30 είναι δύσκολο εδώ Υπάρχει κάποιος συγκεκριμενος λογος που γράφεις την ηλικια σου στο cv σου;
velociraptoras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 εχω γνωστούς σε εγκληματολογικό και ολοι εκτός απο αξιωματικοί εχουν πτυχίο κ μεταπτυχιακό πχ χημικοί καποιοι μπηκαν μετα το πτυχίο και άλλοι μπηκαν με κατατακτηριες στις αντιστοιχες σχολές ηλικία για πολίτες είναι μεχρι 32 και για γιατρους 40 1
merendachop Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 58 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε Υπάρχει κάποιος συγκεκριμενος λογος που γράφεις την ηλικια σου στο cv σου; δεν την γράφω στο σιβι. εδώ την έγραψα. ούτε φώτο έχω. 8 λεπτά πριν, velociraptoras είπε εχω γνωστούς σε εγκληματολογικό και ολοι εκτός απο αξιωματικοί εχουν πτυχίο κ μεταπτυχιακό πχ χημικοί καποιοι μπηκαν μετα το πτυχίο και άλλοι μπηκαν με κατατακτηριες στις αντιστοιχες σχολές ηλικία για πολίτες είναι μεχρι 32 και για γιατρους 40 too late για μένα τότε. για λίγο το χασα το τρενάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα