Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, εδώ και 2 μέρες το σταθερό έχει πρόβλημα, προσπάθησα να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone, αλλά δεν βγαίνει άκρη και έχουν και 2 ώρες αναμονή. Στην ουσία, όποτε σηκώνω το ακουστικό κάνει τον χαρακτηριστικό συνεχόμενο ήχο σαν να μην το έχει κλείσει η άλλη γραμμή. Γνωρίζετε μήπως κάποιον τρόπο να επιλυθεί ή θα πρέπει να έρθει τεχνικός; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Cyberdemon87 είπε Καλησπέρα, εδώ και 2 μέρες το σταθερό έχει πρόβλημα, προσπάθησα να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone, αλλά δεν βγαίνει άκρη και έχουν και 2 ώρες αναμονή. Στην ουσία, όποτε σηκώνω το ακουστικό κάνει τον χαρακτηριστικό συνεχόμενο ήχο σαν να μην το έχει κλείσει η άλλη γραμμή. Γνωρίζετε μήπως κάποιον τρόπο να επιλυθεί ή θα πρέπει να έρθει τεχνικός; Ευχαριστώ! εχεις κανει restart το router ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Ναι, τα πάντα έχω δοκιμάσει. Και άλλες συσκευές τηλεφώνων και άλλες πρίζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Ναι, τα πάντα έχω δοκιμάσει. Και άλλες συσκευές τηλεφώνων και άλλες πρίζες. έχεις κάνει και επαναφορά εργοστασιακών στο ρουτερ γτ εμενα μόνο έτσι λύθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Το πρόβλημά σου είναι ο διαφορετικός ήχος ή δεν μπορείς να έχεις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις; Λογικά έχεις VoIP τηλεφωνία και αρκετές φορές τα Router έχουν ήχους γενικούς και όχι της χώρας μας, εκτός αν υπάρχει επιλογή να την ορίσουμε. Δεν αποτελεί πρόβλημα αυτό, αλλά καλό είναι να το αναφέρουμε για να διορθωθεί σε επόμενο firmware. Αν έχεις PSTN τηλεφωνία κανονικά θα έπρεπε να έχει τους γνωστούς ελληνικούς ήχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Απλή adsl γραμμή είναι, οπότε δεν νομίζω πως είναι voip. Internet έχω κανονικά, μόνο το σταθερό δεν λειτουργεί και έχει τους γνωστούς ελληνικούς ήχους όπως λέει και ο φίλος από πάνω. Στην ουσία κάνει το χαρακτηριστικό ντουτ-ντουτ-ντουτ Σαν να μην το έκλεισε καλά αυτός που κάλεσε τελευταία φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 το τηλέφωνο σου είναι κουμπωμένο στο ρουτερ η στην πρίζα στον τοίχο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Στην πρίζα του τοίχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Εγώ έχω τηλέφωνο και δεν έχω Internet από χθες. Επίσης Vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καμία άλλη λύση μέχρι να έρθει ο τεχνικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Οταν σε καλούν τι δείχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Λέει πως είναι απενεργοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Από τότε που η HOL έγινε Vodafone πιστεύω συναγωνίζεται οριακά την Wind σε ποιότητα παροχής εξυπηρέτησης/υποστήριξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Τι περιοχή είσαι; Εφόσον έχεις δοκιμάσει και με δεύτερη συσκευή το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να μην είναι από εσένα. Πρέπει να μιλήσεις μαζί τους. Δοκίμασε το chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δεν βγαίνει πολύ άκρη με αυτούς, περιμένω απλώς να έρθει ο τεχνικός και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα