sattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) o HDD του λαπτοπ φαινεται σαν 2 δισκοι στο disk management! Και οταν εκανα το C: ghost σε αλλον, δεν εκκινει. Aναλυτικά: Εχω ενα επαγγελματικο συστημα για ενα μηχανημα συνδεδεμενο πανω σε ενα laptop Lenovo Thinkpad T500. Το τροφοδοτικο του laptop ειναι συνδεδεμενο πανω στο μηχανημα. Αν δεν εχω ανοιξει το μηχανημα, το laptop δουλευει με την μπαταρια. Το laptop εχει εναν κλασσικο HDD. Νομιζα οτι ειναι χωρισμενος σε 2 partitions, ενα για τα windows και ενα για backup, αλλα τελικα τα πραγματα ειναι πολυ πιο πολυπλοκα. Κατ' αρχην, στο Disk Management, φαινονται σαν 2 ξεχωριστοι δισκοι. Ο δισκος0 με Preload (C:) και ενα κρυφο partiton SERVICEV001 και ο δισκος2 με μοναδικο partition το Backup (M:) Eπισης, ειναι πολυ περιεργο οτι αν δεν εχω ανοιξει το μηχανημα και ανοιξω το laptop (που οπως ειπα τοτε δουλευει με τη μπαταρια του), τοτε το laptop δεν βλεπει καθολου το partition Backup (M:) oυτε στο MyComputer ουτε στο Disk Management σαν 2ο δισκο ! Aυτο ολο το συστημα και η διαρρυθμιση ειναι κατι που δεν το εχω ξαναδει ποτε. Το εχουν κανει στο τεχνικο τμημα της εταιρειας που πουλαει και συντηρει το μηχανημα. Ειχα σκοπο να αντικαταστησω το DVD με ενα caddy για SSD και να κανω εκει Ghost το (C:) και να λειτουργω το μηχανημα απο τον SSD, εχοντας τον HDD για Backup (Backup και στο partition M, αλλα και να εχω ανα πασα στιγμη ενα ετοιμο backup του λειτουργικου C ωστε να προφυλαχθω απο αν τυχον γινει corrupt καποια στιγμη στο C - ... μου ειχε τυχει παλιοτερα...) Στα δικα μου PC τοσα χρονια το εκανα αυτο συνεχεια με το Ghost. Τωρα ομως δεν μου δουλευει. Εκανα ενα αντιγραφο σε εναν μικρο SSD που ειχα προχειρο, αλλα μετα το Boot μενει η οθονη μαυρη με μια παυλα, και δεν φορτωνουν τα Windows XP (To disk1 Preload (D:) ειναι το αντιγραφο πανω στον μικρο SSD και το disk3 E: ειναι ενα USB stick). Eχει κανεις υποψιν του τι το ιδιαιτερο εχουν κανει με τον HDD και φαινεται ετσι και λειτουργει με αυτον τον τροπο? Και πως θα μπορουσα εγω να τον αντιγραψω στον SSD και να δουλευει? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από sattack
Geocheats2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 συνηθως δεν μπουταρουν τα λαπτοπ απο το dvd caddy 1
snbblp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 ο C:\ (227Gb) ΔΕΝ έχει γίνει active. Τρέξε το gdisk32 για οδηγίες πως να κάνεις "set active on".
htaccess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, sattack είπε Eπισης, ειναι πολυ περιεργο οτι αν δεν εχω ανοιξει το μηχανημα και ανοιξω το laptop (που οπως ειπα τοτε δουλευει με τη μπαταρια του), τοτε το laptop δεν βλεπει καθολου το partition Backup (M:) oυτε στο MyComputer ουτε στο Disk Management σαν 2ο δισκο ! 9 ώρες πριν, sattack είπε Eχει κανεις υποψιν του τι το ιδιαιτερο εχουν κανει με τον HDD και φαινεται ετσι και λειτουργει με αυτον τον τροπο? Το πιο πιθανό ,HASP, άδειας χρήσης λογισμικού που περιέχει και αναγνωριστικά συσκευών, καλύτερα να απευθυνθείς στην τεχνική υποστήριξη του μηχανήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα