Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Το τελευταίο διάστημα το PC freezάρει randomly όποτε του κατέβει.. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο, μπορεί να είμαι σε game, μπορεί απλώς να surfάρω, μπορεί απλώς να έρθω πίσω στο PC και να είμαι κολλημένο..

Οι θερμοκρασίες νορμάλ μου φαίνονται (δεν έχει αλλάξει κάτι δηλαδή) και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει.

PC Specs:

• CPU: Intel i5-750
  • Mobo: ASRock P55M Pro
  • GPU: GeForce GTX 750 Ti
  • PSU: Νομίζω Cooler Master Real Power M520 (RS-520-ASAA-A1, 520W) (δεν θυμάμαι και δεν είμαι σπίτι να δω τώρα..)

(Περιμένω Σεπτ. για αγορά καινούργιου μιας και είναι πλέον 10+ χρόνων)

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίσκο δεν αναφέρατε αλλά τέλος πάντων. Κάντε ένα έλεγχο με το HDsentinel. Αν είναι ο.κ. ο δίσκος βάλτε-βγάλτε μία-μία τις μνήμες ή απλά τρέξτε το MemTest86.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δίσκο δεν αναφέρατε αλλά τέλος πάντων. Κάντε ένα έλεγχο με το HDsentinel. Αν είναι ο.κ. ο δίσκος βάλτε-βγάλτε μία-μία τις μνήμες ή απλά τρέξτε το MemTest86.

Έχω HDSentintel περασμένο χρόνια, με κεντρικό δίσκο 860 Evo με 91% υγεία  αν και τέλεια κατάσταση όπως λέει. Έχω και άλλους 3 HDDs όλοι κομπλέ.

Είχα τρέξει και MemTest πριν κανα 2μηνο και όλα ήταν ΟΚ 😕 (όταν είχα ξεκινήσει να έχω θέματα)

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmirko15 είπε

Έχω HDSentintel περασμένο χρόνια, με κεντρικό δίσκο 860 Evo με 91% υγεία  αν και τέλεια κατάσταση όπως λέει. Έχω και άλλους 3 HDDs όλοι κομπλέ.

Είχα τρέξει και MemTest πριν κανα 2μηνο και όλα ήταν ΟΚ 😕

😲

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1καλησπερα και απο εμένα. Και εμένα το τελευταίο διάστημα free άρει το pc μου. Εγώ εχω win10 i7 4770k nvidia 970 gtx 16gb RAM 3 ssd... Στα games εμένα μου το κάνει.. Μεχρι να γίνει το προηγούμενο update των win10 δεν είχα προβλημα. Πιστεύω με ένα fotmat θα λυθεί το θέμα...  Επίσης το τροφοδοτικό μου είναι 1200 coolermaster 

Επεξ/σία από axilleas7
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, axilleas7 είπε

Μεχρι να γίνει το προηγούμενο update των win10 δεν είχα προβλημα.

Θέλει και ερώτημα;

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα στο pc με memtest και hdsentintel είδα τα εξής πράγματα. Οι μνήμες είναι κομπλε. Ο ένας sad Ocz 240gb που έχω τα win10 και κανα δυο βασικά προγράμματα όπως office και  ccleaner το hdsentintel μου βγάζει 66% health. Τον Ssd τον έχω 2 χρόνια. Έχω άλλους 2 ssd που έχω τα games και όλα τα προσωπικά μου αρχεία και έχουν health 100%. Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά??οι σκληροί να ζορίζονται με τα games και να είναι υγιέστατοι και αυτός που έχει τα win10 να έχει λίγη ζωή....τέλος πιστεύω ότι ο Ed είναι ο λόγος που freezari το pc. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, eros7 είπε

Καλησπέρα και πάλι. Μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα στο pc με memtest και hdsentintel είδα τα εξής πράγματα. Οι μνήμες είναι κομπλε. Ο ένας sad Ocz 240gb που έχω τα win10 και κανα δυο βασικά προγράμματα όπως office και  ccleaner το hdsentintel μου βγάζει 66% health. Τον Ssd τον έχω 2 χρόνια. Έχω άλλους 2 ssd που έχω τα games και όλα τα προσωπικά μου αρχεία και έχουν health 100%. Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά??οι σκληροί να ζορίζονται με τα games και να είναι υγιέστατοι και αυτός που έχει τα win10 να έχει λίγη ζωή....τέλος πιστεύω ότι ο Ed είναι ο λόγος που freezari το pc. 

Νομίζω πως το πιο πιθανό είναι αυτός ο SSD με 66% health έφαγε τα ψωμιά του, και τώρα λέει στο pc ένα πανηγυρικό "φριιιιιζ! Πουτ δε κοτ νταουν σλόουλι".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει η περιπτωση να εχει τσακισει και επομενως χαλασει το καλωδιο sata που συνδεεις τον συγκεκριμενο ssd και για αυτο να στα κανει αυτα. Για αλλαξε και βαλε ενα καινουργιο καλωδιο ssd μηπως σταματησουν αυτα. Και τοποθετησε το ετσι ωστε να μην τσακιζει ασχημα,αλλα να εχει καλη διαταξη το καλωδιο.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...