The_Judas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να βλέπω όλα τα οικονομικά μου σε όλες τις τράπεζες; Κατέβασα το waiz αλλά αυτό εδώ και 2 μήνες είναι σε αναβάθμιση και δεν διασυνδέεται παρά μόνο με την εθνική... Η eurobank διαφημίζει επίσης αυτά την δυνατότητα αλλά δεν την βλέπω στο eurobank app...
zx1234r Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, The_Judas είπε Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να βλέπω όλα τα οικονομικά μου σε όλες τις τράπεζες; Κατέβασα το waiz αλλά αυτό εδώ και 2 μήνες είναι σε αναβάθμιση και δεν διασυνδέεται παρά μόνο με την εθνική... Η eurobank διαφημίζει επίσης αυτά την δυνατότητα αλλά δεν την βλέπω στο eurobank app... Το υποστηρίζει Πειραιώς και eurobank αλλά μόνο μέσω web. Όχι κινητού. 1
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Το ψάχνω σε Πειραιώς και δεν μπορώ να βρώ τίποτα. Το βρήκα σε eurobank, μόλις μπήκε ως νέα υπηρεσίας διασύνδεσης. Καλή αρχή, αλλά δεν είναι τέλειο. Δεν φαίνονται οι προθεσμιακές αλλά μόνο τα ανοιχτά. Δεν δείχνει το σύνολο από το αφορολόγητο. Οι κάρτες για κάποιο λόγο δεν συνδέθηκαν αν και το επέλεξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα