Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε

Καλησπέρα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με websites. Θα εμβαθύνω όσο περισσότερο μπορώ σε laravel, jquery, html, css, mysql.

Jquery? Ο λογος;

Δημοσ.

Τι πάει να πει "project" ?

Φτιάχνετε σελίδες για κάποιο προϊόν; Κάποιο portal? Κάποιο community? Για ποιον λόγο θα μπει κάποιος χρήστης στις σελίδες που φτιάχνετε;

Κάτι δεν καταλαβαίνω..

Επισκέπτης
Δημοσ.

και εγώ έκανα μια ανάλογη προσπάθεια με django, έστησα σελίδες, οργάνωσα back-end κτλ αλλά τζίφος, τελικά τα παράτησα και έμεινα να κάνω administrative σε κάποιους servers που έστηνε παλιός συνεργάτης, αλλά  οικονομικά βγαίνει μόνο ένα μικρό "φιλοδώρημα". Να μην  πολυλογώ, έχω την εντύπωση ότι σε όλες τις δουλειές το σημαντικό κομμάτι είναι αυτό της πώλησης-marketing παρά της παραγωγής.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Kebab είπε

και εγώ έκανα μια ανάλογη προσπάθεια με django, έστησα σελίδες, οργάνωσα back-end κτλ αλλά τζίφος, τελικά τα παράτησα και έμεινα να κάνω administrative σε κάποιους servers που έστηνε παλιός συνεργάτης, αλλά  οικονομικά βγαίνει μόνο ένα μικρό "φιλοδώρημα". Να μην  πολυλογώ, έχω την εντύπωση ότι σε όλες τις δουλειές το σημαντικό κομμάτι είναι αυτό της πώλησης-marketing παρά της παραγωγής.

Πάνω που ήμουν έτοιμος να το προτείνω...Αυτή η άτιμη η python, δεν υπάρχει σημείο που να μην έχει χωθεί.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Jquery? Ο λογος;

Για ποιο ευκολία από απλή js. Και με αυτή σου την ερώτηση βρίσκω πάτημα για κάτι ακόμα που έχω απορία και για να μην ανοίγω νέο νήμα. Είναι κακό να στηριζόμαστε και να εκπαιδευόμαστε πάνω σε ένα framework ή βιβλιοθήκη που μας βολεύει ενώ δεν ξέρουμε σε βάθος την πραγματική γλώσσα. Για παράδειγμα ξέρω να φτιάχνω αρκετά πράγματα σε codeigniter και τώρα θα πάω σε laravel αλλά δυσκολεύομαι ή δεν ξέρω να κάνω τα ίδια πράγματα σε απλή php. Ξέρω να κάνω πράγματα με σύνταξη jquery αλλά όχι σε απλή js. 

10 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Τι πάει να πει "project" ?

Φτιάχνετε σελίδες για κάποιο προϊόν; Κάποιο portal? Κάποιο community? Για ποιον λόγο θα μπει κάποιος χρήστης στις σελίδες που φτιάχνετε;

Κάτι δεν καταλαβαίνω..

Λέγοντας project εννοώ κάτι που μου έρχεται ως ιδέα και το υλοποιώ. Μπορεί πχ να είναι ενα από to-do list, μπορεί να είναι και ένα custom τοπικό portal της περιοχής μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...