Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Πριν από έναν χρόνο περίπου έφτιαξα έναν υπολογιστή με τα παρακάτω περιφερειακά : case coolermaster k50l, msi b450 tomahawk ( όχι την max), amd ryzen 5 2600, zotac rtx 2060, μνήμες Corsair vengeance 16gb /ddr4/3000mhz, Sid crucial 500gb M.2, hdd seagate barracuda 1tb ,τροφοδοτικό Corsair 650w (δεν θυμάμαι μοντέλο) και οθόνη lg 29um69.
Από το όλο σύστημα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , μιας και δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Από παιχνίδια παίζει ο μικρος fortnite, apex, gta, και assassin creed. 
Τώρα θέλω να φτιάξω έναν ακόμη σταθερό για την εργασία μου και σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον ryzen 5 2600 με κάτι καλύτερο (να τον βάλω στο καινούριο σύστημα που θα αγοράσω). Όπως σας είπα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , απλά επειδή μου δίνετε η ευκαιρία να τον βάλω στο καινούριο σύστημα που θα φτιάξω , το οποίο θα χρησιμοποιείτε μόνο για δουλειά γραφείου , μου μπαίνουν οι ιδέες της αναβάθμισης. Τι επεξεργαστή μου προτείνετε να αγοράσω ; Ο ryzen 5 3600 είναι αισθητά καλύτερος από τον δικό μου ; Θα χρειαστώ και bios update στην μητρική μου; Μήπως να έβαζα καμία x470 ; Ουφ , μπερδεύτηκα !

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, argiris_k είπε

Ο ryzen 5 3600 είναι αισθητά καλύτερος από τον δικό μου ; Θα χρειαστώ και bios update στην μητρική μου;

Ναι και ναι. Αν και με την 2060 οι διαφορές στο gaming θα είναι ελάχιστες, μάλλον μη ορατές με γυμνό μάτι. Οπότε μάλλον δεν αξίζει η αλλαγή. Υπόψη, για δουλειά γραφείου ο 2600 δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά, οπότε μήπως απλά να έπαιρνες έναν 3200G για το καινούριο pc;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...