Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nicksoti είπε

Οι apple συσκευές δεν υποτίθεται πως ήταν τόσο ασφαλείς, που αρνούνταν ακόμα και σε εισαγγελικές αρχές να βοηθήσει ώστε να πάρουν από μέσα αρχεία;

Τώρα ξαφνικά "παρακολουθεί" τις συσκευές χρησιμοποιώντας το find me, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές;

Τι θες να πεις, ότι πρέπει η Apple να "καλύπτει" τα προσωπικά δεδομένα αυτών που έκλεψαν τα μαγαζιά της?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nicksoti είπε

Οι apple συσκευές δεν υποτίθεται πως ήταν τόσο ασφαλείς, που αρνούνταν ακόμα και σε εισαγγελικές αρχές να βοηθήσει ώστε να πάρουν από μέσα αρχεία;

Τώρα ξαφνικά "παρακολουθεί" τις συσκευές χρησιμοποιώντας το find me, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές;

Προστατευει τα δεδομενα μεσα στις συσκευες. Οχι τα δεδομενα απο το που βρισκεται ενα κλεμμενο iphone. Οπως και εσυ μπορεις να δεις που βρισκεται το δικο σου κινητο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, magnett είπε

Τι θες να πεις, ότι πρέπει η Apple να "καλύπτει" τα προσωπικά δεδομένα αυτών που έκλεψαν τα μαγαζιά της?

Eγώ δεν θέλω να πω τίποτα, απλή παρατήρηση κάνω. Ακριβώς αυτό που λες. Ότι για το δικό της μαγαζί άλλη πολιτική όσον αφορά τη συνεργασία με τις αρχές. Τα προσωπικά δεδομένα είναι προσωπικά δεδομένα, ανεξαρτήτως ποιανού είναι το μαγαζί, ποιός θίγεται και από ποιόν. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nicksoti είπε

Eγώ δεν θέλω να πω τίποτα, απλή παρατήρηση κάνω. Ακριβώς αυτό που λες. Ότι για το δικό της μαγαζί άλλη πολιτική όσον αφορά τη συνεργασία με τις αρχές. Τα προσωπικά δεδομένα είναι προσωπικά δεδομένα, ανεξαρτήτως ποιανού είναι το μαγαζί, ποιός θίγεται και από ποιόν. 

Μέχρι να αγοραστεί/ενεργοποιηθεί μια συσκευή από κάποιον πελάτη, η συσκευή προφανώς ανήκει στην Apple. Για ποιού τα προσωπικά δεδομένα μιλάμε ακριβώς; Ποια αρχεία, ποια δεδομένα ακριβώς περιμένεις να προστατευτούν;

Όπως θα κλείδωνα εγώ την συσκευή απομακρυσμένα αν μου την κλέβανε και θα έβρισκα το στίγμα της μέσω του Find My, έτσι κλειδώνει η Apple τις απούλητες ή τις demo συσκευές που εκλάπησαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...