Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Για 11 pro max?

Και ένα ζευγάρι Jordan.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, morgan21 είπε

Αν ήταν δικό σου το μαγαζί και έπαιρναν ότι είχες μέσα θα έβλεπες πως θα άλλαζες γνώμη. Και να στο έσπαγαν 

Επειδή εγώ δεν έχω μαγαζί πάρε την άποψη κάποιου που έχει.

https://www.cnn.gr/style/psyxagogia/story/222083/marc-jacobs-ena-spasmeno-tzami-s-ena-katastima-den-einai-via-o-ratsismos-einai

• Like 2
  • Confused 3
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Gioandro είπε

https://www.cnn.gr/style/psyxagogia/story/222083/marc-jacobs-ena-spasmeno-tzami-s-ena-katastima-den-einai-via-o-ratsismos-einai

"Ο Marc Jacobs έκανε μία πολιτική και πολύ ξεκάθαρη δήλωση με την ανάρτηση μιας εικόνας από τη μπουτίκ του στο Λος Άντζελες, στην οποία οι διαδηλωτές έσβησαν το όνομά του και έγραψαν εκείνα των Σάντρα Μπλαντ και Τζορτζ Φλόιντ."

Μεγάλη ζημιά του έκαναν ... :) :)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eloy είπε

Tα σημερινά κινητά παίρνουν και βίντεο...

Αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση. Αν πήγαιναν όλοι οργανωμένοι να κλέψουν προφανώς δε θα έβγαζαν βίντεο. Πάντα στην Αμερική έτσι γίνεται με τις διαδηλώσεις. Δεν ειανι συνωμοσιολογικό ή κάτι τέτοιο, είναι μια πραγματικότητα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Και δεν μπορεί να παρακολουθήσει κινητό δίχως σιμ μέσα... Μας δουλεύει η Apple.

Πολλές αμερικανικές ταινίες βλέπεις. 

Δημοσ.
2 hours ago, Chocobo said:

Δίνεται αμοιβή ? ή απλά το πάς και σε περιμένουν χειροπέδες ?

Αν πας ένα iPhone 11 pro Max σου δίνουν ένα iPhone se

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1994 είπε

Ότι και να κρατάνε στα χέρια τους δεν πλήρωσαν το αντίτιμο,  είναι πλιάτσικο. Με λίγα λόγια είναι κλεφτές και ΔΕΝ έχουν σχέση με τις διαμαρτυρίες για την αστυνομική βία. Ευκαιρία έψαχναν για να δράσουν. 

Κανε share  τον hdd σου να δω λιγο ποσα torrent εχεις 

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Μια χαρά ανταλλακτικά θα γίνουν και με το κέρδος θα αγοράσουν 2 και 3 συσκευές νόμιμα. Και δεν μπορεί να παρακολουθήσει κινητό δίχως σιμ μέσα... Μας δουλεύει η Apple.

Ποια SIM ρε άνθρωπε. Το IMEI του κινητού χρησιμοποιείται για παρακολούθηση και απενεργοποίηση σε όλα τα κινητά.

• Like 5
Δημοσ.

Παλι καλα που μερικοι βλεπουν εστω το δεντρο και δεν επεσαν πανω του.

Κανονικα θα επρεπε να βλεπουν το δασος αλλα τελος παντων.

Δημοσ.

Βρε παιδια σε μια διαδηλωση φυσικο ειναι να υπαρχουν και αυτοι που θα πανε για να κλεψουν αυτοι που θα πανε να χουφτωσουν καμια γκομενα για να παρουν δουλεια για το σπιτι και πολλα αλλα.

Εδω στα γηπεδα πανε για να βρισουν να μαστουριασουν και μετα ρωτανε ο ενας τον αλλον ποσο ηρθε το σκορ. :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Gioandro είπε

Όταν θα αποκτήσεις μαγαζί τότε θα έχεις και άποψη σωστή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος δεν ξέρει τι έχει! Και αν είναι τόσο φιλάνθρωπος ας δώσει όλη την οικονομία του στους μαύρους. Φιλάνθρωποι του κωλου. Κατηγορούν τους ρατσιστές ενώ οι ίδιοι είναι ρατσιστές των συνανθρώπων τους! 

Έχουν μαγαζιά και βιοπαλαιστές επίσης να ξέρεις η οποίοι δεν έχουν την ίδια άποψη 

Επεξ/σία από morgan21
  • Like 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafaf είπε

Ας γίνω και εγώ γραφικός. 

Άλλαξε κάτι στην στρατηγική του πλιάτσικου;

Εκτός αν δεν έγιναν, οπότε πάω πάσο. 

Τίποτα δεν άλλαξε στην στρατηγική του πλιάτσικου εννοείται. Και σίγουρα υπήρξε/υπάρχει και θα υπάρξει πλιάτσικο σε τέτοιες καταστάσεις. Η ένσταση μου βρίσκεται στη δημοσίευση εικόνων που τραβήχτηκαν χρόνια πίσω λέγοντας ότι είναι τωρινές (δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε αυτόν που τις πόσταρε λογικά σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τις πήρες εσύ χωρίς να κάνεις ένα fact check)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, morgan21 είπε

Όταν θα αποκτήσεις μαγαζί τότε θα έχεις και άποψη σωστή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο κύριο ο οποίος δεν ξέρει τι έχει! Και αν είναι τόσο φιλάνθρωπος ας δώσει όλη την οικονομία του στους μαύρους. Φιλάνθρωποι του κωλου. Κατηγορούν τους ρατσιστές ενώ οι ίδιοι είναι ρατσιστές των συνανθρώπων τους! 

Έχουν μαγαζιά και βιοπαλαιστές επίσης να ξέρεις η οποίοι δεν έχουν την ίδια άποψη 

Και για πες μου εσύ, αν έχεις μαγαζί, ποια είναι η "σωστή" άποψη.

Επίσης, αν αυτοί που έχουν μαγαζί ή επιχείρηση είναι βιοπαλαιστές, οι εργαζόμενοι και οι μεροκαματιάρηδες τι είναι;

Υ. Γ. Δε συμμερίζομαι ενέργειες ευκατάστατων φιλανθρωπων. Απλά θεώρησα ότι η δήλωση του συγκεκριμένου ήταν μια θετική πινελιά στην αμαύρωση των όσων γίνονται αυτή τη στιγμή στην Αμερική.

Επεξ/σία από Gioandro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...