zoranb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως η Sony XH95 είναι η καλύτερη τηλεόραση (εκτός από OLED) στην αγορά αυτή τη στιγμή; Οι ειδικοί, βλέπετε κάτι να της λείπει; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από zoranb
kogba Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής της Sony, αλλά...δυστυχώς θα την δωρίσω. Διάβασα αρκετά από κατόχους των παρακάτω ιστοσελίδων για XF, XG και XH, αρκετά ενδιαφέρον για τυγχόν νέες δυνατότητες και το κατά πόσο τις έχει/θα τις έχει ανάγκη ο καθένας (ανάλογα και με το ηχοσύστημα, κ.λ.π.) . Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου, μάλλον ναι, είναι ίσως η καλύτερη προσιτή μη-OLED τηλεόραση που πλησιάζει πολύ κοντά σε απόδοση(σε ένα βίντεο του vincent teoh, έγινε και σύγκριση της XG με την QLED Q90R ή Q95R, δεν θυμάμαι, και ίσως ήταν καλύτερη στα σημεία η samsung, ΑΛΛΑ με διπλάσια τιμή. Πάντως, είπε ότι είχε φυσικότερα χρώματα η Sony) . Δύο ιστοσελίδες με πλήθος πληροφορίας, από κατόχους: avforums avsforum Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από kogba
zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Σε αυτό το video, ο Vincent συγκρίνει τη Samsung QLED Q80T με την SONY XH (όχι την XG) και νομίζω πως η Sony παίρει προβάδισμα. 1
zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω, η συγκεκριμένη tv ανήκει στη σειρά που συγκρίνει ο Vincent σε αυτό το video; Εάν ναι, τί συμβολίζουν τα υπόλοιπα νούμερα 8096; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από zoranb
kogba Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι, είναι σε (προηγούμενη)κατώτερη σειρά, η σειρά 80**, εξού και η τιμή. "Sony XH95 (also marketed as the Bravia X950H in the USA)" . και "Both 2020 TVs are 55 inches in screen size which retails for £1599 in the UK at launch," Στις ιστοσελίδες που 'εβαλα παραπάνω από σχόλια κατόχων, χρησιμοποιούν κωδικούς σαν X950F, X950G, X950H. Εμείς εδώ(μάλλον και στην Ευρώπη) αναφέρουμε τον κωδικό της σειράς στο τέλος και τις ίντσες στην αρχή, όχι ανάμεσα, π.χ. 55XH9505. Η σειρά 9*** είναι η κορυφαία. Πάντως, και αυτή που παρέθεσες φαίνεται μάλλον το καινούργιο μοντέλο XH της σειράς 8***. Κάποια μοντέλα κατώτερων σειρών είχαν και IPS Panel, από αυτά που διάβασα, ενώ η σειρά 9*** μόνο VA. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από kogba
zoranb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2020 στις 9:25 ΜΜ, kogba είπε Πάντως, και αυτή που παρέθεσες φαίνεται μάλλον το καινούργιο μοντέλο XH της σειράς 8***. Ναι αλλά με προβληματίζει που είναι "κάπως", κάποια βασικά για μένα χαρακτηριστικά. Το μεν Direct Led (δεν είναι Full Array) αλλά και ο ρυθμός ανανέωσης δε, που είναι στα 50-60Hz. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα