wantedwtf01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σε όλους, διαθέτω μέχρι και 250 ευρώ για αγορά κινητού και έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 μοντέλα και θα ήθελα μια γνώμη παραπάνω καθώς επίσης και να κάνω μερικές ερωτήσεις. Ξέρω ότι το Nova 5T έχει τα google services γίνονται όμως ενημερώσεις σε αυτά; Ένα κανάλι στο youtube έκανε review του xiaomi redmi note 9s (4gb ram/64gb) και όταν το φόρτωσε με apps παρατήρησε "κοψίματα" κολλήματα δηλαδή όταν έκανε μερικές ενέργειες πχ scroll down στα google news. Πιστεύετε ότι και η έκδοση με τα 6gb ram θα κολλαει το ίδιο; Απ' ότι ακούω είναι θέμα software οπότε να περιμένουμε κάποιο update στο λογισμικό της xiaomi για να πηγαίνει πιο smooth;
CaptainChris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Nova 5T εχει κανονικα ενημερώσεις και είναι πολύ καλυτερο σε όλα από το 9s 1
SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Nova 5T εχει κανονικα ενημερώσεις και είναι πολύ καλυτερο σε όλα από το 9s Ετσι
vargas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μπαταρία σίγουρα δεν είναι .Mικρη οθόνη audio jack δεν έχει ούτε κ microsd . Στο. Soc είναι καλύτερο αλλά κ ο 720 g δεν είναι κάνα ψοφίμι.. Στο θέμα της ram να συμφωνήσω ,κινητό με 4 gb ram δεν θα επαιρνα αν δεν ήταν stock android
wantedwtf01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, vargas είπε Μπαταρία σίγουρα δεν είναι .Mικρη οθόνη audio jack δεν έχει ούτε κ microsd . Στο. Soc είναι καλύτερο αλλά κ ο 720 g δεν είναι κάνα ψοφίμι.. Στο θέμα της ram να συμφωνήσω ,κινητό με 4 gb ram δεν θα επαιρνα αν δεν ήταν stock android Το audio jack είναι ένα θέμα αλλά θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με type c ακουστικά ;
vargas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, wantedwtf01 είπε Το audio jack είναι ένα θέμα αλλά θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου με type c ακουστικά ; Νομίζω ότι θες ανταπτορα κ δεν μπορείς να φορτίσεις συγχρόνως
kp1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, vargas είπε Νομίζω ότι θες ανταπτορα κ δεν μπορείς να φορτίσεις συγχρόνως Από όσο ξέρω έχει βγει αντάπτορας που ακούς και μουσική και φορτίσεις παράλληλα!!
vargas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 41 λεπτά πριν, kp1 είπε Από όσο ξέρω έχει βγει αντάπτορας που ακούς και μουσική και φορτίσεις παράλληλα!! Δεν το ξέρω αυτό πρώτη φορά το ακούω .Αν το λες και το έχεις δει οκ
kp1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν το ξέρω αυτό πρώτη φορά το ακούω .Αν το λες και το έχεις δει οκ Αυτό νομίζω εννοείς..
evansicaria Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Παιδιά σας παρακαλώ αν έχει κάποιος το 9σ να μου απαντήσει κάτι Στον ήλιο βλέπεται η οθόνη? Γιατί αυτό π έχω τώρα δεν βλέπω τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα