Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Καλημέρα. Έχω ένα FRITZ 7590 στο οποίο θέλω να κάνω Reset to factory setting, επειδή δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει το port forwarding στο Soulseek και στο Vuze. Όμως - όσον αφορά το τηλέφωνο (VOIP) δεν έχω κρατήσει κάπου το password που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ πριν κανά χρόνο και βλέπω μόνο "αστεράκια" στο μενού του Fritz. Οπότε, αν κάνω reset το Fritz σε factory settings θα πρέπει να ζητήσω ξανά το password από τον ΟΤΕ ή με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα βρει όλα ξανά; Telephony Provider ims.otenet.gr Telephone Number for Registration +30210123456789 User Name [email protected] Password Registrar ims.otenet.gr Proxy Server - STUN Server - Με την ευκαιρία, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω "ανοιχτές πόρτες" στο Soulseek και στο Vuze, όταν συνδέομαι μέσω laptop με Wi-Fi; Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δε τα καταφέρνω. Ευχαριστώ.
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 To port forwarding στα Fritz δουλεύει άριστα. Προϋπόθεση είναι (όπως σε όλα τα router): Να έχει σταθερή ΙΡ η συσκευή προς την οποία ανοίγουν οι πόρτες, διαφορετικά αν κάθε φορά αλλάζει, απλά δεν θα παίζει. Να τρέχει η υπηρεσία στην συσκευή, για την οποία χρειάζονται άνοιγμα οι πόρτες. Να έχουν ρυθμισθεί οι σωστές πόρτες που χρειάζονται, ανάλογα την εφαρμογή. Στα Fritz δουλεύει αυτόματα η σύνδεση στο διαδίκτυο και η τηλεφωνία, ακόμη και αν κάνεις reset. Αρκεί να επιλέξεις το προφίλ της Cosmote και όλα θα γίνουν αυτόματα, όπως την πρώτη φορά που το έβγαλες από το κουτί και το σύνδεσες στην γραμμή.
george1807 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, marba1065 είπε Καλημέρα. Έχω ένα FRITZ 7590 στο οποίο θέλω να κάνω Reset to factory setting, επειδή δεν μπορώ να κάνω να δουλέψει το port forwarding στο Soulseek και στο Vuze. Όμως - όσον αφορά το τηλέφωνο (VOIP) δεν έχω κρατήσει κάπου το password που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ πριν κανά χρόνο και βλέπω μόνο "αστεράκια" στο μενού του Fritz. Οπότε, αν κάνω reset το Fritz σε factory settings θα πρέπει να ζητήσω ξανά το password από τον ΟΤΕ ή με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα βρει όλα ξανά; Telephony Provider ims.otenet.gr Telephone Number for Registration +30210123456789 User Name [email protected] Password Registrar ims.otenet.gr Proxy Server - STUN Server - Με την ευκαιρία, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω "ανοιχτές πόρτες" στο Soulseek και στο Vuze, όταν συνδέομαι μέσω laptop με Wi-Fi; Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δε τα καταφέρνω. Ευχαριστώ. Για να δεις τον κωδικό πίσω από τα "αστεράκια" https://www.groovypost.com/howto/reveal-password-behind-asterisk-chrome-firefox/ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από george1807 1
jkoukos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 To κόλπο αυτό παίζει μόνο σε πεδία στα οποία έχουμε πληκτρολογήσει τον κωδικό. Όμως ο συγκεκριμένος στα Fritz έχει εισαχθεί αυτόματα από τον IMS server της Cosmote και είναι hashed, οπότε είναι αδύνατον να τον διαβάσει. Υπάρχει δυνατότητα κατεβάζοντας το backup αρχείο ρυθμίσεων και διαβάζοντάς το εδώ, που δουλεύει με τα Fritz. Αλλά δεν χρειάζεται, διότι όπως ήδη ανέφερα, θα τραβήξει αυτόματα τον κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα