Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

Επιτελους εβγαλα ακρη μεσω facebook

Και τι εγινε τελικα; 

Μολις χρεωθηκα και εγω τα 3 ευρω απο το πουθενα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ μόλις την πάτησα. Προσπαθώ μέσω chat. Η πλάκα είναι ότι έχω ενεργοποιήσει φραγή σε πενταψηφια. Το 13888 μου το έκλεισε στα μουτρα. Που αλλού μπορώ να καλέσω αν,όπως υποψιαζομαι,δεν εμφανιστεί κάνεις στο chat;

Edit. Κι εμένα που τελικά μου μίλησαν στο chat μου είπαν ότι θα το εξετάσουν. Αναμονή. 

Επεξ/σία από manouras2
Δημοσ.

Εγω εβγαλα ακρη μεσω του τσατ στο facebook. Τους ζαλισα εκει και τελικα μου επεστρεψαν τα 3€ στον λογαριασμο. Παρολαυτα εριξα και την επονυμη καταγγελια, θα εβαζα screenshot απο την συνομιλια αλλα κατι κανω λαθος και δεν μπορω να βαλω εικονα εδω :P

Δημοσ.

Και εγω εβγαλα ακρη τελικα μεσω τσατ στο fb. Δεν ζαλισα κανεναν, εξηγησα σαφεστατα και ευγενικοτατα το προβλημα μου. Η συνομιλια ολοκληρώθηκε με 3-4 ανθρώπινα μηνύματα συνολικά και στη συνεχεια μου πιστωθηκαν τα 3 ευρω στο υπολοιπο.

Δημοσ.

Παιδιά μην επαναπαύεστε στο ότι σας επέστρεψαν 3€ από το chat στο fb.
Σε δική μου περίπτωση, ενώ τους είχα γνωστοποιήσει από την αρχή να προβούν σε απενεργοποίηση, η συνδρομή συνεχιζόταν επί 8 εβδομάδες μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να κινηθούν.

Ζητήστε εξηγήσεις από την Cosmote μέσω mail εξυπηρέτησης για το πως διάολο ενεργοποιήθηκε η συνδρομή αφού όπως λέτε πολλοί είχατε επιπρόσθετα την φραγή ενεργοποιημένη.
Ως αποστολέας εμφανίζεται η COSMOTE, όπως επίσης και το 1256 για την απενεργοποίηση ανήκει στην εταιρία και όχι σε κάποιο "πενταψήφιο".
Είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν εγγράφως εντός 20 ημερών.

Σε κάθε περίπτωση, προωθήστε την απάντηση του παρόχου και προβείτε σε καταγγελίες στον Συνήγορο του Καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ.
Ξαναλέω, ο κώδικας έχει αλλάξει και απαιτεί εξερχόμενο sms από τον χρήστη, άρα η αφαίρεση χρηματικού υπολοίπου των συνδρομητών από την Cosmote είναι παράνομη.
https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Codes/YPP.html

https://www.naftemporiki.gr/story/1562850/eett-ti-allazei-me-tous-pentapsifious-tilefonikous-arithmous

Απορώ πόσο θράσος πρέπει να έχουν για να αυθαιρετούν έτσι απροκάλυπτα και να μην τους αγγίζει τίποτα.
Δεν μας έφταναν οι συντονισμένες αυξήσεις στην τηλεφωνία, έχουμε και τις αυθαίρετες "έξτρα" χρεώσεις σε ανυποψίαστους συνδρομητές με αποκλειστική ευθύνη των παρόχων.
Μακάρι να μου τύχουν εμένα κάτι τέτοια, αυτή την φορά η αγωγή είναι σίγουρη.

• Like 2
Δημοσ.

Κακώς έστειλες το STOP, ας την απενεργοποιούσαν μόνοι τους όπως αυτόματα την ενεργοποίησαν.
Μην ακούς τα παραμύθια περί διαγωνισμών κτλ.
Ζήτα εξηγήσεις και την επίσημη απάντησή τους μέσω mail και μετά κάνε καταγγελία επώνυμα.
Μην τους αφήνετε να την γλιτώνουν έτσι απλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, νιώθω μια τεράστια ανακούφιση που δεν ήμουν η μόνη που χρεώθηκε χωρίς καν να το γνωρίζει. Το μόνο πράγμα που ενεργοποίησα ήταν η προσφορά με το 1€ για το τριήμερο. Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να βγάλω άκρη αλλά δεν γίνεται τίποτα. Το θέμα δεν είναι τα 3€ αλλά το γεγονός ότι με είχαν χρεώσει και στο παρελθόν για μια υπηρεσία που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. 

Update: Μετα από δύο ωρες που μίλαγα μέσω φβ στην cosmote, τους εξήγησα το πρόβλημα μου, τσέκαραν τα στοιχεία μου και έκαναν επιστροφή χρημάτων. 

Επεξ/σία από Shinigamii
Δημοσ.

Με χρέωσαν και εμενα μολις πριν λιγο,  ο υπάλληλος που μίλησα μου ελεγε οτι εγω ευθύνομαι γιατι την ενεργοποίησαν απο καπου καπως καποτε,  κοινο σημειο με ολους οτι ειχα παρει την προσφορα του 1 ευρω 10 g

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dasaklis είπε

Με χρέωσαν και εμενα μολις πριν λιγο,  ο υπάλληλος που μίλησα μου ελεγε οτι εγω ευθύνομαι γιατι την ενεργοποίησαν απο καπου καπως καποτε,  κοινο σημειο με ολους οτι ειχα παρει την προσφορα του 1 ευρω 10 g

Εγώ δεν την πήρα την προσφορά... 

Δημοσ.

λοιπον παιδια μολις μου φαγανε 3 ευρω οι κλεφτες της cosmote απο την υπηρεσια sportwire .ουτε καν την γνωριζω και δεν με ενδιαφερει να μαθω τι προσφερει η συγκεκριμενη εταιρια.

υποψην οτι εχω κανει φραγη στα πενταφηφια εδω και καιρο

υποψηιαζομαι οτι μου φορεσαν την συγκεκριμενη υπηρεσια λογο οτι ειχα συμμετασχει σε διαγωνισμο στην επισημη ιστοσελιδα της cosmote στο facebook και καλα εδινε ενα κινητο.

ήδη διεγραψα την εφαρμογη whats up με της απατεωνιστικες υπηρεσιες του και συντομα παω για φορητοτητα αριθμου αρκετα τους ανεκτηκα.

Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα και σε γνωστό μου
Όταν τους πήρα και τους "έχεσα", μου είπαν ότι εγώ φταίω και να προσέχω που βάζω το κινητό μου. Τους εξήγησα ότι ο αριθμός ειναι broadband και δεν τον δίνω πουθενά αλλά τον χαβά τπυς. Φυσικά χρεώθηκα τα 3 ευρώ και δεν θα μου δώσουν τίποτα πίσω. Απρόθυμη και αγενέστατη η υπάλληλος. 
Στον γνωστό μου, είπαν ότι τα cookies που δεχόμαστε από τα site όταν επισκεφτόμαστε κάποια ιστοσελίδα κρατάει και τον αριθμό. Μπαρούφες, αλλά με το που τελειώσει το συμβόλαιο, έφυγα.....

Δημοσ.

οπως και εγω ετσι και οποιος αλλος εχει προβλημα καλο ειναι να το λυσει μεσω του τσατ στο facebook, και φυσικα μετα καταγγελια για να μαζευτουν σιγα σιγα και να κανουν επιτελους κατι

Δημοσ.

προτείνω στο φειςμπουκ να αρχίσουμε τα σχόλια για το sportwire και την αυθαιρετη χρέωση...εγώ αυτό κάνω....αν θέλετε ακολουθηστε

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα μου ηρθε μηνυμα απο το πουθενα για αυτην την νεα "υπηρεσια" της cosmote,εστειλα e-mail χωρις απαντηση οποτε επεσε καταγγελια στην εεττ,μην τους αφηνεται σε χλωρο κλαρι ουτε λεπτο στα καρτελ,θα παρω πισω το 3ευρω ο κοσμος να χαλασει,its not about the money its about the principle.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...