Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum. Το PC μου εμφάνισε ξαφνικά ένα πρόβλημα ενώ λειτουργούσε κανονικά ξαφνικά έσβησε και έκανε boot loops. Έκλεισα τροφοδοτικό , reset cmos, έβγαλα περιφερειακά εκτός από οθόνη δοκίμασα άλλη πρίζα και τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι όταν κλείνω τον διακόπτη του τροφοδοτικού να αναβοσβήσει το power button για μια φορα. (Windows 10 education 64bit ver.1809) να σημειώσω ότι άνοιξε μια φόρα αλλά κράτησε για 20 λεπτά περιπού και μετά ακολούθησα την διαδικασία που ανέφερα.

Επεξ/σία από bill1312
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενα στα γρηγορα που μου ερχεται ειναι να βγαλεις τα πινακια του power button και να το αναψεις με γεφυρωμα μηπως ειναι απο εκει. Δες tutorial πως γινεται με κατσαβιδι πχ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poseidon98 είπε

Τι τροφοδοτικό εχεις?

Coolermaster masterwatt lite 400

7 λεπτά πριν, deafman είπε

Ενα στα γρηγορα που μου ερχεται ειναι να βγαλεις τα πινακια του power button και να το αναψεις με γεφυρωμα μηπως ειναι απο εκει. Δες tutorial πως γινεται με κατσαβιδι πχ. 

Τίποτα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bill1312 είπε

Καλησπέρα στο forum. Το PC μου εμφάνισε ξαφνικά ένα πρόβλημα ενώ λειτουργούσε κανονικά ξαφνικά έσβησε και έκανε boot loops. Έκλεισα τροφοδοτικό , reset cmos, έβγαλα περιφερειακά εκτός από οθόνη δοκίμασα άλλη πρίζα και τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι όταν κλείνω τον διακόπτη του τροφοδοτικού να αναβοσβήσει το power button για μια φορα. (Windows 10 education 64bit ver.1809) να σημειώσω ότι άνοιξε μια φόρα αλλά κράτησε για 20 λεπτά περιπού και μετά ακολούθησα την διαδικασία που ανέφερα.

Φίλε, δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό.  Με αυτά τα συμπτώματα είναι ο πρώτος ύποπτος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, deafman είπε

Δεν ανοιξε εννοεις ή σου κανει τα ιδια? 

Τα ίδια. Και μόλις κλείνω τροφοδοτικό αναβοσβήνει το power button και οι ανεμιστήρες ξεκινάνε αλλά σταματάνε κατευθείαν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, snbblp είπε

Φίλε, δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό.  Με αυτά τα συμπτώματα είναι ο πρώτος ύποπτος.

Δεν έχω άλλο για να δοκιμάσω. Το τροφοδοτικό είναι οκ γιατί το έχω ανάψει με συνδετήρα και δούλευε χωρίς να σβήσει.

3 λεπτά πριν, poseidon98 είπε

Δες την τάση στο 24πινο και στο 8πινο εαν είναι οσο λεει ο κατασκευαστής . Μπορει να έχει θέμα υπέρτασης

Δεν έχω πολύμετρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, bill1312 είπε

Δεν έχω άλλο για να δοκιμάσω. Το τροφοδοτικό είναι οκ γιατί το έχω ανάψει με συνδετήρα και δούλευε χωρίς να σβήσει.

Αυτό που όταν κλείνεις power διακόπτη να αναβοσβήνει μια φορά το power led σημαίνει ότι το τμήμα 5V αναμονή του PSU λειτουργεί κανονικά.
Ψάξε για πιθανό βραχυκύκλωμα. Ισως το "κόβει" η προστασία του. Αρχικά αποσύνδεσε δίσκους, VGA και DVD. Δες αν παίρνουν οι ανεμιστήρες. Μετά τσεκάρησε πολικότητα στα connectors της μητρικής. Επίσης, αν συνεχίζει το πρόβλημα, τσεκάρησε για ξεχασμένα σε ακατάλληλη θέση στηρίγματα της μητρικής.

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill1312 είπε

Συνεχίζει το ίδιο πράγμα..

Εκανες αυτά που είπαμε και συνεχίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...