gtka4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα.τον τελευταίο καιρό περίπου χρόνο θα έλεγα,έχω θέμα με αποσυνδέσεις στο ρούτερ.ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και κάποιες στιγμές μπορεί να συμβεί και5-6 φορές την ημέρα.ο τεχνικός που ήρθε δεν βρήκε πρόβλημα στην γραμμή ούτε λάθη.μου άλλαξε και το ρούτερ και πάλι τα ίδια.καποιες φορές μπορεί να κάνει και μήνα να εμφανίσει το προβλημα.μετα πέφτω πάλι στα τηλέφωνα με Vodafone και διορθώνει λίγο την κατάσταση.πιστευω ότι δεν είναι από εμένα το πρόβλημα.οτι μου έχουν πει το έχω κάνει.δεν γίνεται να στρώνει η γραμμή για 20 μέρες και μετά πάλι τα ίδια.ειμαι πάνω από 100 μήνες συνδρομητής στην εταιρεία και αυτό συμβαίνει από τότε που έβαλα VDSL.να σημειώσω ότι κάνει επανεκκίνηση, σβήνει η ένδειξη dsl και internet και περιμένεις κάνα 3λεπτο να συνδεθείς.
Specs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 5/6/2020 στις 9:54 ΜΜ, gtka4 είπε Καλησπέρα.τον τελευταίο καιρό περίπου χρόνο θα έλεγα,έχω θέμα με αποσυνδέσεις στο ρούτερ.ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και κάποιες στιγμές μπορεί να συμβεί και5-6 φορές την ημέρα.ο τεχνικός που ήρθε δεν βρήκε πρόβλημα στην γραμμή ούτε λάθη.μου άλλαξε και το ρούτερ και πάλι τα ίδια.καποιες φορές μπορεί να κάνει και μήνα να εμφανίσει το προβλημα.μετα πέφτω πάλι στα τηλέφωνα με Vodafone και διορθώνει λίγο την κατάσταση.πιστευω ότι δεν είναι από εμένα το πρόβλημα.οτι μου έχουν πει το έχω κάνει.δεν γίνεται να στρώνει η γραμμή για 20 μέρες και μετά πάλι τα ίδια.ειμαι πάνω από 100 μήνες συνδρομητής στην εταιρεία και αυτό συμβαίνει από τότε που έβαλα VDSL.να σημειώσω ότι κάνει επανεκκίνηση, σβήνει η ένδειξη dsl και internet και περιμένεις κάνα 3λεπτο να συνδεθείς. Καλησπερα. Εχω Nova vdsl 50/5 και εχω θεμα αποσυνδεσεων τον τελευταιο μηνα. Ενα χρονο τωρα που το εβαλα ηταν αψογο. Διορθωθηκε το δικο σου?
gtka4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 12/9/2020 στις 9:28 ΜΜ, Specs είπε Καλησπερα. Εχω Nova vdsl 50/5 και εχω θεμα αποσυνδεσεων τον τελευταιο μηνα. Ενα χρονο τωρα που το εβαλα ηταν αψογο. Διορθωθηκε το δικο σου? Όχι δεν μπήκανε στον κόπο να το διορθώσουν.και ως δια μαγείας ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο όλα νορμάλ.για να μην πολυλογω πήγα ote και θα δείξει με τον καιρό αν έπραξα σωστά.
Specs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, gtka4 είπε Όχι δεν μπήκανε στον κόπο να το διορθώσουν.και ως δια μαγείας ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο όλα νορμάλ.για να μην πολυλογω πήγα ote και θα δείξει με τον καιρό αν έπραξα σωστά. Eγω το λουκι το τραβηξα με την μεταβαση απο adsl 24 σε vdsl 50 περισυ οκτωβρη.Εμεινα χωρις καθολου ιντερνετ σχεδον 20 μερες,μεχρι να το λυσει ο ΟΤΕ. Και τωρα ξαναζω σκηνικο οχι ιδιο αλλα με τοσες αποσυνδεσεις που ειναι σαν να μην εχω ιντερνετ. Αυριο περιμενω απο ΟΤΕ τεχνικο για 3η φορα ...ιδωμεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα