Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Σκέφτομαι την αγορά ενός gaming pc, από όσο ξέρω για Ενα εντάξει pc πρέπει να σταξεις κάνα 600. Επειδή δεν θέλω να φάω όλο τον μισθό μου για αυτό ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να χτίσω ένα αρχικά με 400€ και αργότερα να γίνονται λίγο λίγο αναβαθμίσεις. Ήθελα να ρωτήσω αξίζει; θα μπορώ να αλλάξω πράγματα από πάνω του χωρίς να χρειαστεί να πάει όλο στα σκουπίδια; εάν ναι έχετε να μου προτείνετε κάποια σύνθεση;

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

cpu https://www.skroutz.gr/s/19344792/AMD-Ryzen-3-3200G-Box.html#specs

Βάλτου 8gb με συχνότητα 3200+ (μπορεί στο μέλλον να τα κάνεις 16gb)

Μια μητρική 50-70ευρω και κουτί  ανάλογα με τα γούστα σου και το πορτοφόλι σου

Τροφοδοτικό πάρε 500w 80+bronze

Για αρχή θα το λειτουργείς με τα ενσωματομένα γραφικά του επεξεργαστή και αργότερα θα κουμπώσεις και μια καλή κάρτα γραφικών(gtx1060,rx580,κλπ)

Επίσης δες στα μεταχειρισμένα για καμιά ευκαιρία 

Επεξ/σία από poseidon98
  • Like 2
Δημοσ.

Μια λύση είναι η APU. Υπάρχει και ο άλλος δρόμος όπου παίρνεις κάποια καινούρια parts και κάποια μεταχειρισμένα.

Καινούρια: 35 κουτί (Cougar MX330 ή κάποιο παρόμοιο), 50 τροφοδοτικό (Seasonic S12III500 ή BeQuiet SP9 500W), 70 για μητρική Β450, 40 για 8GB DDR4 3000MHz, 75 για ssd και ΗDD ----------> 270€

Μεταχειρισμένα: Ryzen 3 1200 στα 40€ (του κάνεις ένα overclock και την παλεύει μια χαρά) και με 90-100€ βρίσκεις μια RX470 4GB από εδώ ή στο ebay από κάποια χώρα ΕΕ. 

Αργότερα βάζεις άλλα 8GB RAM και κάποιον Ryzen 5 2ης-3ης γενιάς και πουλάς τον 1200.

• Like 1
Δημοσ.

Toν 2600 τον έχω δει και στα 80€ στα μτχ. Ο 3300Χ θα αργήσει πολύ να πέσει κάτω από 130€ και αυτή τη στιγμή έχει μόνο 30€ διαφορά από τον 3600... Σε gaming ναι είναι κοντά, για την ώρα. Αλλά 4threads παραπάνω είναι πολλά. Btw πολλά τωρινά games χρησιμοποιούν πλέον 16threads.

Μην εμπιστεύεστε το userbenchmark. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίδες χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...