Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα μια ερωτηση επειδη δεν εχω ταυτοτητα και βιβλιαριο της τραπεζας μαζι μου,  αν γινεται αναληψη μετρητων απο τραπεζα με το καινουριο διπλωμα οδηγησης μονο, η θα φαω ακυρο. 😅

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JeraGR είπε

Καλησπερα μια ερωτηση επειδη δεν εχω ταυτοτητα και βιβλιαριο της τραπεζας μαζι μου,  αν γινεται αναληψη μετρητων απο τραπεζα με το καινουριο διπλωμα οδηγησης μονο, η θα φαω ακυρο. 😅

Σε διοικητικές αρχές και ΚΕΠ μπορεί να γίνει ταυτοποίηση με το δίπλωμα, σε τράπεζες όχι.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, JeraGR είπε

Μεχρι την Δευτέρα που ανοίγουν οι τράπεζες δεν θα τα έχεις;Κάρτα δεν έχεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μεχρι την Δευτέρα που ανοίγουν οι τράπεζες δεν θα τα έχεις;Κάρτα δεν έχεις;

Δυστηχως δεν θα τα εχω η καρτα ηταν μεχρι 6/20 και η καινουρια ακομα δεν εχει ερθει, ρωταω γιατι δεν εχει χρειαστει να κανω ποτε συναλλαγη σε ταμειο ολα γινοντουσαν ηλεκτρονικα και σε ΑΤΜ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JeraGR είπε

Δυστηχως δεν θα τα εχω η καρτα ηταν μεχρι 6/20 και η καινουρια ακομα δεν εχει ερθει, ρωταω γιατι δεν εχει χρειαστει να κανω ποτε συναλλαγη σε ταμειο ολα γινοντουσαν ηλεκτρονικα και σε ΑΤΜ.

Μεχρι τέλους του Ιούνη είναι η κάρτα σου ενεργή και σίγουρα μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα θα λειτουργεί,πάντα για Ιούνη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Μεχρι τέλους του Ιούνη είναι η κάρτα σου ενεργή και σίγουρα μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα θα λειτουργεί,πάντα για Ιούνη.

Ευχαριστω!!! νομιζα οτι δεν θα μπορουσα!😄

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τι σε κράταγε να δοκιμάσεις;

Απορώ πραγματικά...........

Λογω ταξιδιου το ειχα ενα αγχος και ειπα να δοκιμασω εδω και τελικα εμαθα!

Δημοσ.

Ενω το νεο διπλωμα δεν μπορει να πλαστοποιηθει οπως η ταυτοτητα τελικα μονο για οδηγηση κανει στην Ελλαδα.

Αντιθετα με τον υπολοιπο κοσμο.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...