Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, asmilon είπε

Προφανως και δε μιλαω για τον TS αλλα για την κατασταση γενικοτερα, μην μου πεις οτι δεν εχεις δει χρεπια που κερνανε καρκινο απο την εξατμιση - αυτα πως κυκλοφορουν; Εχει ελεγξει ποτε κανεις αν εχουν περασει ΚΤΕΟ ή καρτα καυσαεριων;

Οσον αφορα τα συνεργεια, απο την στιγμη που τους δινεται η ευθυνη να εκδιδουν τετοιο εγγραφο ελεγχου, προφανως και θα επρεπε να το καταχωρουν στο υπουργειο, αν οχι online τουλαχιστον περιοδικα. Αλλα πλεον και οι ταμειακες οφειλουν να ειναι online, καιρος ειναι να εκσυγχρονιστεί αυτο το συστημα, διαφωνει καποιος;

Μην μου λες για ΚΤΕΟ, για τον τεχνικό έλεγχο υπάρχει ήδη βάση δεδομένων που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο κιόλας, μέχρι και φωτογραφίες του οχήματος στέλνονται στο υπουργείο.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι πως οι έλεγχοι στους δρόμους είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, αν δεν αλλάξει αυτό κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά τα χρέπια που βλέπω στους δρόμους τα κυκλοφορούν κυρίως γύφτοι, ε αυτοί όσα πρόστιμα και να τους βάλεις στο ΑΦΜ τους δεν θα γίνει απολύτως τίποτα, θα συνεχίσουν κανονικά να κυκλοφορούν χωρίς ΚΤΕΟ/δίπλωμα/ασφάλεια κτλ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Σαμπως και στο ΚΤΕΟ κόβεται κανένα αμάξι;Ολοι αέρα πατέρα περνάνε.

Μονο μα φορα ξερω πριν απο 10ετιες που αγορασε μεταχειρισμενο ο πεθερος μου και τον εστιλαν  να αλλαξει λαστιχα για να τον περασουν.

Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα πέρναγα ένα αμάξι μου στο ΚΤΕΟ Χολαργού.

Έπιασα κουβέντα με έναν διπλανό που είχε ίδια ώρα ραντεβού, είχε ένα golf plus του 2008. Μου είπε εξαρχής ότι δεν έχει πίσω λάστιχα το αμάξι.

Τον έκοψαν πράγματι για λάστιχα.

Εντύπωση μου έκανε - δεν περνάνε όλα τελικά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα λάστιχα είναι σαπούνι ναι δεν θα περάσει. Σχετικά με τα καυσαέρια βγάζουν το καυβλιτσεκι τόσο έξω όσο για να είναι στα αποδεκτά όρια. Όλοι οι ταρίφες πως τα περνάνε;

Επίσης υπάρχουν τρόποι ούτε πρόστιμα να πληρώσεις, όσο και να βγάλεις το αυτοκίνητο καινούργιο σε ρύπους ενώ είναι χρεπι. Στο Ελλαντα είμαστε όλα γίνονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έξω βλέπω καθημερινά αυτοκίνητα που είναι κολλημένα πραγματικά με σελοτειπ. Υπάρχει κάνας έλεγχος στην Ελλάδα από την τροχαία? 

Να μην πω και για τα λεωφορεία που είναι σάπια και κομενα έτοιμα να διαλυθούν 

1591457893534.png

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

σύμφωνα με τα στατιστικά που βγάζει το υπουργείο μεταφορών , τα επιβατικά με σοβαρές ελλείψεις  είναι περίπου  5% επί του συνόλου των ελέγχων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...