Dreammpompo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σήμερα είδα ότι η κάρτα καυσαερίων της γυναίκας μου έχει λήξη εδώ και 5 μήνες . θα πάει να την φτιάξει άμεσα αλλά θέλω να μάθω αν υπάρξει κάποιο πρόστιμο ηλεκτρονικά η μόνο αν την πιάσουν 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μόνο αν την πιάσουν, δεν τηρείται βάση δεδομένων για κάρτα καυσαερίων.
asmilon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 56 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μόνο αν την πιάσουν, δεν τηρείται βάση δεδομένων για κάρτα καυσαερίων. Αν οντως ισχυει αυτο, για πιο λογο -περα της λαμογιας- δεν υπαρχει μια βαση δεδομενων εν ετη 2020 για βασικα στοιχεια του στολου των αυτοκινητων;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Οχι δεν θα εχει προστιμο εκτος και κανουν ελεγχο
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Τίποτα δεν γίνεται.Για κοίτα μπας και το περάσεις και κτεό να ξεμπερδευεις και να μην πληρώνεις εξτρά την ΚΚ. 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, asmilon είπε Αν οντως ισχυει αυτο, για πιο λογο -περα της λαμογιας- δεν υπαρχει μια βαση δεδομενων εν ετη 2020 για βασικα στοιχεια του στολου των αυτοκινητων; Για ποια ακριβώς "λαμογια" μιλάς, και τι ακριβώς εννοείς όταν λες "βασικα στοιχεια του στολου των αυτοκινητων"?
Dreammpompo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τίποτα δεν γίνεται.Για κοίτα μπας και το περάσεις και κτεό να ξεμπερδευεις και να μην πληρώνεις εξτρά την ΚΚ. ΚΤΕΟ έχει περάσει το 2021 πρέπει να περάσει πάλι
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε ΚΤΕΟ έχει περάσει το 2021 πρέπει να περάσει πάλι Αρα με 10 ευρω βγαζεις απο τωρα μια καρτα . Αν περναει ΚΤΕΟ μεχρι 6/2021 δεν θα ξαναβαλεις αλλη 1
asmilon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, Joshua21 είπε Για ποια ακριβώς "λαμογια" μιλάς, και τι ακριβώς εννοείς όταν λες "βασικα στοιχεια του στολου των αυτοκινητων"? Να εξηγησω την σκεψη μου: ποιος επωφελείται απο την απουσια βασης δεδομενων για τις καρτες καυσαεριων, αυτος που συντηρει τακτικα το αυτοκινητο του ή αυτο που το αφηνει να βγαζει μαυρη μαυριλα; Ποιος απο τους 2 θα παει να γκρινιαξει στον βουλευτη αν παει να εφαρμοστει τετοιο μετρο; Οσον αφορα τα βασικα στοιχεια του στολου του αυτοκινητων εννοω καρτα καυσαεριων, ΚΤΕΟ, ασφαλεια, τελη κυκλοφοριας κλπ. Ολα αυτα ειναι ευκολο να ενοποιηθουν σε μια βαση και να βγαινουν προστιμα στο ΑΦΜ του ιδιοκτητη σε περιπτωση που δεν ειναι τυπικος. Καποια πλεον βρισκονται σε ελεγχο, αλλα ομως δυστυχως παραμενουν στην τυχη αν καποιο οργανο θα βρει καποιον στο δρομο για να τον γραψει... 1
Ola150 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Να ρωτήσω κάτι άσχετο, μαζί με το ΚΤΕΟ δεν πρέπει να σου βγάλουν και κάρτα καυσαερίων; Πέρσι που το πέρασα καθυστερημένα ΚΤΕΟ λόγω συνεργείου, δεν μου έβγαλαν και κάρτα καυσαερίων και το πήρα χαμπάρι τώρα που κοίταξα τα χαρτιά από το ΚΤΕΟ. Παλιότερα στην πόλη που εμένα μαζί με το ΚΤΕΟ μου έβγαζαν και κάρτα καυσαερίων, αν δεν κάνω κάπου λάθος.
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, asmilon είπε Να εξηγησω την σκεψη μου: ποιος επωφελείται απο την απουσια βασης δεδομενων για τις καρτες καυσαεριων, αυτος που συντηρει τακτικα το αυτοκινητο του ή αυτο που το αφηνει να βγαζει μαυρη μαυριλα; Ποιος απο τους 2 θα παει να γκρινιαξει στον βουλευτη αν παει να εφαρμοστει τετοιο μετρο; Οσον αφορα τα βασικα στοιχεια του στολου του αυτοκινητων εννοω καρτα καυσαεριων, ΚΤΕΟ, ασφαλεια, τελη κυκλοφοριας κλπ. Ολα αυτα ειναι ευκολο να ενοποιηθουν σε μια βαση και να βγαινουν προστιμα στο ΑΦΜ του ιδιοκτητη σε περιπτωση που δεν ειναι τυπικος. Καποια πλεον βρισκονται σε ελεγχο, αλλα ομως δυστυχως παραμενουν στην τυχη αν καποιο οργανο θα βρει καποιον στο δρομο για να τον γραψει... Δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι στο αυτοκίνητο της γυναίκας του ts από τον 1ο του 2019 έως τον 1ο του 2020 (που το δελτίο ΚΤΕΟ επέχει θέση ΚΕΚ) τα καυσαέρια που έβγαζε ήταν εντός επιτρεπτών ορίων, ενώ από τον 2ο του 2020 και μετά βγάζει "μαύρη μαυρίλα"? Ενώ αν τον 1ο του 2020 είχε βγάλει κάρτα καυσαερίων, τότε εγγυημένα τα καυσαέρια θα συνέχιζαν για έναν χρόνο (έως 1ο 2021) να είναι εντός ορίων? Αλήθεια πιστεύεις κάτι τέτοιο? Εγώ πάντως αν γινόταν κάτι τέτοιο μόνο σαν εισπρακτικό μέτρο θα το έβλεπα. Επίσης το να μπει η κάρτα καυσαερίων σε κάποια βάση δεδομένων δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις, και αυτό επειδή κάρτα καυσαερίων εκδίδουν και τα συνεργεία. 13 λεπτά πριν, Ola150 είπε Να ρωτήσω κάτι άσχετο, μαζί με το ΚΤΕΟ δεν πρέπει να σου βγάλουν και κάρτα καυσαερίων; Πέρσι που το πέρασα καθυστερημένα ΚΤΕΟ λόγω συνεργείου, δεν μου έβγαλαν και κάρτα καυσαερίων και το πήρα χαμπάρι τώρα που κοίταξα τα χαρτιά από το ΚΤΕΟ. Παλιότερα στην πόλη που εμένα μαζί με το ΚΤΕΟ μου έβγαζαν και κάρτα καυσαερίων, αν δεν κάνω κάπου λάθος. Αν δεις λίγο πιο προσεκτικά το δελτίο σου θα διαπιστώσεις ότι κάπου γράφει "το παρόν δελτίο επέχει θέση κάρτας καυσαερίων έως τότε", το ίδιο το δελτίο ελέγχου έχει ισχύ ΚΚ για ένα χρόνο. 1
Ola150 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι στο αυτοκίνητο της γυναίκας του ts από τον 1ο του 2019 έως τον 1ο του 2020 (που το δελτίο ΚΤΕΟ επέχει θέση ΚΕΚ) τα καυσαέρια που έβγαζε ήταν εντός επιτρεπτών ορίων, ενώ από τον 2ο του 2020 και μετά βγάζει "μαύρη μαυρίλα"? Ενώ αν τον 1ο του 2020 είχε βγάλει κάρτα καυσαερίων, τότε εγγυημένα τα καυσαέρια θα συνέχιζαν για έναν χρόνο (έως 1ο 2021) να είναι εντός ορίων? Αλήθεια πιστεύεις κάτι τέτοιο? Εγώ πάντως αν γινόταν κάτι τέτοιο μόνο σαν εισπρακτικό μέτρο θα το έβλεπα. Επίσης το να μπει η κάρτα καυσαερίων σε κάποια βάση δεδομένων δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις, και αυτό επειδή κάρτα καυσαερίων εκδίδουν και τα συνεργεία. Αν δεις λίγο πιο προσεκτικά το δελτίο σου θα διαπιστώσεις ότι κάπου γράφει "το παρόν δελτίο επέχει θέση κάρτας καυσαερίων έως τότε", το ίδιο το δελτίο ελέγχου έχει ισχύ ΚΚ για ένα χρόνο. Θα το κοιτάξω, μακάρι να ισχύει αυτό γιατί φρίκαρα ότι το κυκλοφορώ χωρίς κάρτα τόσο καιρό.
asmilon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι στο αυτοκίνητο της γυναίκας του ts από τον 1ο του 2019 έως τον 1ο του 2020 (που το δελτίο ΚΤΕΟ επέχει θέση ΚΕΚ) τα καυσαέρια που έβγαζε ήταν εντός επιτρεπτών ορίων, ενώ από τον 2ο του 2020 και μετά βγάζει "μαύρη μαυρίλα"? Ενώ αν τον 1ο του 2020 είχε βγάλει κάρτα καυσαερίων, τότε εγγυημένα τα καυσαέρια θα συνέχιζαν για έναν χρόνο (έως 1ο 2021) να είναι εντός ορίων? Αλήθεια πιστεύεις κάτι τέτοιο? Εγώ πάντως αν γινόταν κάτι τέτοιο μόνο σαν εισπρακτικό μέτρο θα το έβλεπα. Επίσης το να μπει η κάρτα καυσαερίων σε κάποια βάση δεδομένων δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις, και αυτό επειδή κάρτα καυσαερίων εκδίδουν και τα συνεργεία. Προφανως και δε μιλαω για τον TS αλλα για την κατασταση γενικοτερα, μην μου πεις οτι δεν εχεις δει χρεπια που κερνανε καρκινο απο την εξατμιση - αυτα πως κυκλοφορουν; Εχει ελεγξει ποτε κανεις αν εχουν περασει ΚΤΕΟ ή καρτα καυσαεριων; Οσον αφορα τα συνεργεια, απο την στιγμη που τους δινεται η ευθυνη να εκδιδουν τετοιο εγγραφο ελεγχου, προφανως και θα επρεπε να το καταχωρουν στο υπουργειο, αν οχι online τουλαχιστον περιοδικα. Αλλα πλεον και οι ταμειακες οφειλουν να ειναι online, καιρος ειναι να εκσυγχρονιστεί αυτο το συστημα, διαφωνει καποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα