jeanthira7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας, Μόλις πρόσφατα έβαλα άλλη μία μνήμη στο laptop μου συμβατή 2 gb όταν όμως πηγαίνω στις πληροφορίες βλέπω ότι από τα 6 gb τα 5.5 είναι χρησιμοποιήσιμα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?
hp8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας, Μόλις πρόσφατα έβαλα άλλη μία μνήμη στο laptop μου συμβατή 2 gb όταν όμως πηγαίνω στις πληροφορίες βλέπω ότι από τα 6 gb τα 5.5 είναι χρησιμοποιήσιμα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? μια χαρά είναι
asmilon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Τα υπολοιπα λογικα τα χρησιμοποιει η ενσωματωμένη καρτα γραφικών σου. 1
jeanthira7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Απλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πάλι σε desktop 64 bit windows 10 με 6 gb μνήμη δεν έχω αυτή την παρένθεση...
TopCLR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, jeanthira7 είπε Καλησπέρα σας, Μόλις πρόσφατα έβαλα άλλη μία μνήμη στο laptop μου συμβατή 2 gb όταν όμως πηγαίνω στις πληροφορίες βλέπω ότι από τα 6 gb τα 5.5 είναι χρησιμοποιήσιμα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? 7 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε Απλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πάλι σε desktop 64 bit windows 10 με 6 gb μνήμη δεν έχω αυτή την παρένθεση... Αν στο laptop χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα γραφικά ενώ στο desktop υπάρχει ξεχωριστή (= όχι ενσωματωμένη) κάρτα γραφικών, είναι λογικό στο δεύτερο να είναι όλη η μνήμη διαθέσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα