nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, linman είπε 17% αύξηση τίποτα δεν είναι ..... Μονό στην Ελλάδα μετά από τέτοιο ντόρο με το κόστος των data, μπορεί κάποιος να αυξήσει ανεξέλεγκτα τα βασικά και πλέον δημοφιλή πακέτα, προσφέροντας πρακτικά χειρότερες υπηρεσίες και (όλως τυχαίως) τιμές ακριβώς ίδιες με των "ανταγωνιστών". 4 ώρες πριν, adi32 είπε Πριν 5 χρόνια και σε συγκεκριμένη ερημιά μπορεί να μην έπιανες. Τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν έχω πάει σε ερημονησια αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Στην κοτε λεφτά δε δίνω και 1ε να το πάνε Επειδή έχω και cosmote και wind εδώ και χρόνια, βάζοντας μονάδες εναλλάξ κάθε μήνα, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στο μισό Μαρούσι η Wind δεν έχει καν 4g. Ούτε σε πολλά σημεία της εθνικής οδού από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Ούτε μέσα στο σπίτι μου (Μελίσσια). Τον μήνα που έχω Wind βρίζω συνέχεια. Τον επόμενο μήνα και πάλι βρίζω για το κόστος των υπηρεσιών αλλά τουλάχιστον έχω υπηρεσίες.
1600 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Παντως, ευτυχως που ειχε σπευσει ο νεοεκλεγεις πρωθυπουργος μας να τους συναντησει...για το καλο μας... ...ποιος ξερει τι θα ζητουσαν αν δεν "δεσμευονταν" απεναντι του...για βελτιωση των υπηρεσιων τους... Ελλαδα, η χωρα στην οποια Εισαι οτι Δηλωσεις.....(διττό)
Lanike71 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε τι να κάνουμε? εδω εχουμε καρτελ με τις ευλογίες του κράτους. εννοειτε οτι μια τοσο σημαντική ειδηση δεν παίζει σε κανένα σαιτ έτσι? Ούτε στις τερμα κάτω στήλες. Θα ψαχτώ με άλλες λύσεις αλλα νομιζω και οι 3 πάροχοι κάνουν αυτο που θέλουν και συνεννοηθήκανε. +2 ευρω απο όλους ειναι πολλά λεφτά... Πραγματικά σκέφτομαι λύσεις τύπου viber out και ας βγαινουν πιο ακριβα. Μία λύση σχετικά με viber out, είναι αν συνεχίσει την υπηρεσία που στέλνεις 100 mb σε φίλους, να βάζεις κάρτα ανά 2ο ή 3ο μήνα και μετά με viber out. Αλλά δεν ξέρω πώς χρεώνει το viber out, γράφει για 5 ευρώ/240' ομιλίας. Αλλά πώς γίνεται η κατανάλωση; Ανά λεπτό; Ανά δευτερόλεπτο; Λήγει ο μήνας και τα χάνεις; Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι ματσακονιές που μας αναγκάζουν οι γκιόζηδες να κάνουμε, με την πολιτική τους.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Μία λύση σχετικά με viber out, είναι αν συνεχίσει την υπηρεσία που στέλνεις 100 mb σε φίλους, να βάζεις κάρτα ανά 2ο ή 3ο μήνα και μετά με viber out. Αλλά δεν ξέρω πώς χρεώνει το viber out, γράφει για 5 ευρώ/240' ομιλίας. Αλλά πώς γίνεται η κατανάλωση; Ανά λεπτό; Ανά δευτερόλεπτο; Λήγει ο μήνας και τα χάνεις; Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι ματσακονιές που μας αναγκάζουν οι γκιόζηδες να κάνουμε, με την πολιτική τους. απορω με αυτες τις χρεώσεις πως δεν εχει βρεθει παροχος να μπει σφίνα. Πάντως εκτός του viber out υπάρχουν και αλλα παρόμοια. Οι πιο ψαγμένοι θα βρουν τη λυση και θα την μάθουμε και εμεις. Να πω οτι άλλαξε και κατι προς το καλύτερο και ζητάνε λεφτα? Συνεχίζουν να χρεώνουν 3 λεπτο Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.
grinder_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Πάντως όσοι επιλέξετε να κλείσετε τον αριθμό ή να πάτε σε άλλη εταιρία μέσω φορητότητας, μην παραλείψετε να διεκδικήσετε το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και το αναφέρουν και στην ανακοίνωσή τους. Θα σας παραμυθιάσουν βέβαια ότι δεν γίνεται. Ο κανονισμός της ΕΕΤΤ είναι ξεκάθαρος, να επιμείνετε και να προχωρήσετε σε καταγγελία εάν αρνηθούν.
panosripper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, EuphangeL είπε Ο CEO του παρόχου ατύχησε, καθώς προσπάθησε να κλέψει λεφτά μέσω της κάρτας σου χωρίς να το ψιλιαστείς και να τα βάλει όλα τσέπη, έπεσε όμως σε λογαριασμό με 15 ευρώ μέσα Μετά την αμφισβήτηση συναλλαγής που έκανα λες να έχει χάσει τον ύπνο του? Λες να δούμε αναταράξεις και στη τιμή της μετοχής? Για Κάνε μας μια ανάλυση.
ACCT Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Νομίζω θα ήταν πιό χρήσιμο , αντί να καθόμαστε και να γεμίζουμε σελίδες με τα πόστ μας , να στέλναμε όλοι μας ένα απλό e-mail διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία ή ακόμη και στο γραφείο του πρωθυπουργού. https://primeminister.gr/contact Υπουργείο Ανάπτυξης = Άδωνις Γεωργιάδης http://www.mindev.gov.gr/epikoinonia/ και Ψηφιακής Διακυβέρνησης = Κυριάκος Πιερρακάκης. https://mindigital.gr/contact Δέν μπορεί ο Πρωθυπουργός να μιλάει για αυτό το θέμα και οι εταιρείες να τον "γράφουν" https://www.fortunegreece.com/article/mitsotakis-na-rixoun-tis-times-sta-dedomena-i-parochi-kinitis-tilefonias/ https://www.kathimerini.gr/1055020/article/epikairothta/politikh/epi-taphtos-oi-akrives-xrewseis-sth-synanthsh-kyr-mhtsotakh-me-paroxoys-kinhths-thlefwnias Κάποιος άλλος μπορεί να προτιμήσει και τη λύση τύπου Παπαδάκη , Αυτιά , Καμπουράκη ... κλπ Γιατί είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με καρτέλ στο χώρο της κινητής. Υπάρχει η έρευνα της Φινλανδικής εταιρείας Rewheel (που έχει αναφερθεί και παραπάνω) https://www.euro2day.gr/specials/interviews/article/2022752/epimenei-o-synidryths-ths-rewheel-gia-thn-ereyna-t.html Εχει υπάρξει και σχετικό πρόσφατο ερώτημα στη βουλή από βουλευτή του Ν.Λάρισας. https://www.larissanet.gr/2020/05/13/ypervoliko-to-kostos-internet-kai-kinitis-tilefonias-stin-ellada/ Αντί να καθόμαστε αμέτοχοι , άς κάνουμε κάτι για αυτό. και σίγουρα δέν χρειαζόμαστε δικαιολογίες του τύπου "έλα μωρέ , σιγά μήν ασχοληθούν με το mail μου κλπ κλπ" Μιά μαζική αποστολή email , θα τους δώσει το ερέθισμα να ασχοληθούν. 3
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, 1600 είπε Παντως, ευτυχως που ειχε σπευσει ο νεοεκλεγεις πρωθυπουργος μας να τους συναντησει...για το καλο μας... ...ποιος ξερει τι θα ζητουσαν αν δεν "δεσμευονταν" απεναντι του...για βελτιωση των υπηρεσιων τους... Ελλαδα, η χωρα στην οποια Εισαι οτι Δηλωσεις.....(διττό) Γιατί ? Δεν αυξήθηκαν τα MB ?
mylo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Ειλικρινά τώρα, υπάρχει κανείς που να στέλνει τόσα sms? Τσάμπα να μου τα δώσουν δε θα τα καταναλωσω
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, mylo είπε Ειλικρινά τώρα, υπάρχει κανείς που να στέλνει τόσα sms? Τσάμπα να μου τα δώσουν δε θα τα καταναλωσω 5-6 sms αρκούν τον μήνα, αλλά αν δεν τα έχει το πακέτο τα πληρώνεις 0,25€ το sms.
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 0.25 για Ελλάδα. Για εξωτερικό, όπου ορίζεται μέσω ευρωπαϊκής οδηγίας, πόσο;
sarantatessera Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ανανέωση από Combo call them all plus-i στο καινούργιο πακέτο Combo να δει αν μεταφέρονται λεπτά ομιλίας και ΜΒ;
bbbb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Aναφέρθηκε αυτό που λες από κάποιον χρήστη στο myphone ότι μεταφέρθηκαν κανονικά λεπτά και mb απο το plus i στο combo
Diinekis21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2020 Έφυγα από Whatsup και θα τραβήξω άλλα 6 (τουλάχιστον) κινητά μαζί. Παραπάνε οι συνεχόμενες αυξήσεις. Από 6€/μήνα (κάποτε), ήμασταν στα 10€ και τώρα με το στανιό στα 12€. Μου είχαν δεσμεύσει και ένα ποσό 9€ για 45 ημέρες. Όχι ότι έκαναν κάτι γι'αυτό. Απλά αποδεσμεύτηκε το αίτημα από την τράπεζα μετά το πέρας του χρονικού ορίου. Επίσης αρνούνται να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο του λογαριασμού. Έκανα μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Να κάνω και κάπου αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα