Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Δεν έχει νόημα η τιμή τιμοκαταλόγου, μην την κοιτάς καν. Παίρνεις τηλέφωνα, σου κάνουν προσφορές και μετά αρχίζεις την πάρλα και το παίζεις δύσκολος μέχρι να ξεβρακωθούν οι εταιρείες. Με λίγη προσπάθεια παίρνεις ειδική προσφορά με πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις από αυτές που γράφουν στα σάιτ τους. Πριν από τρεις μήνες γνωστός μου πήρε το Cosmote Mobile L για €13/μήνα (τελική τιμή, όλα μέσα). 

Να φανταστω ότι έχει και ΣΤΑΘΕΡΟ cosmote ?

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+Cosmote One + πακέτο tv . Aμα στα φορτώσουν όλα αυτά το 10ευρο  είναι το λιγότερο . Που λήγει σαν το γάλα και σου τρώνε το υπόλοιπο  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Moderators
Δημοσ.

20 minutes ago, tarantules said:

Να σε ρωτήσω κάτι; Εγώ έχω καρτοκινητή cosmote και δίνω μέχρι τώρα 8,5 ευρώ για 300 λεπτά ομιλίας τα οποία ζήτημα είναι αν μιλάω τα 100 και από τα 500ΜΒ ίντερνετ άντε να χαλάω τα μισά.

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα με συμβόλαιο σαν εναλλακτική; Γιατί για συμβόλαιο μας μιλάς τόση ώρα και οτι είναι πιο συμφέρον από την καρτοκινητή.

Δεν μπορώ να σου προτείνω εναλλακτική, πρέπει να πάρεις ειδικές προσφορές μέσω τηλεφώνου από κάθε πάροχο. Έτσι δουλεύει το σύστημα στα συμβόλαια, παίρνεις βελτιωμένες τιμές πιέζοντας.

11 minutes ago, GREGORYMO said:

Να φανταστω ότι έχει και ΣΤΑΘΕΡΟ cosmote ?

Όχι, WIND έχει νομίζω σταθερό. Εγώ που έχω και σταθερό Cosmote κουμπώνω επιπλέον έκπτωση στην κινητή, νομίζω -20%.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosripper είπε

Έκανα πληρωμή με κάρτα που είχα μέσα 15 ευρώ, τραβώντας 10 και 10 ευρώ, έφτασα σε αρνητικό υπόλοιπο 5 ευρώ . Μπήκα έπειτα σε μια ολόκληρη διαδικασία ώστε να μιλήσω με τον πάροχο , αλλά και τη τράπεζα, για να δω τι σημαίνει το αρνητικό υπόλοιπο και τι πρέπει να κάνω ( σκέφτηκα ότι ίσως μετράει σαν δάνειο κτλ) ,μετά από 5 τηλέφωνα και 3 μέρες είχαμε αίσιο τέλος.Απλα θέλω να διευκρινίσω ότι κάθε τεχνολογία προφανώς μας λύνει τα χέρια, αλλά κάπου κάπου μας δημιουργεί και προβλήματα. Αν εσύ εμπιστεύεσαι τα πάντα με κλειστά τα μάτια, μπράβο σου.

Ο CEO του παρόχου ατύχησε, καθώς προσπάθησε να κλέψει λεφτά μέσω της κάρτας σου χωρίς να το ψιλιαστείς και να τα βάλει όλα τσέπη, έπεσε όμως σε λογαριασμό με 15 ευρώ μέσα

Δημοσ.

Για αυτό σήμερα στέλνουν μηνύματα και βαράνε 6 κινητά από το πρωί για να δούμε τις νέες τιμολογιακές αλλαγές;  

Δημοσ.

παιδια το να παμε σε αλλη εταιρια δεν πολύ είναι λυση…. ειδικα για οσους εξαρτώνται από το τηλεφωνο για κλησεις, email σε απομακρυσμένα σημεια κλπ....

πριν 5 χρονια  εφυγα από την q που ημουν για καμια δεκαετια … ο λογος το ανυπαρκτο σημα της wind... χαρακτηριστικο παράδειγμα εγω με q σε φυλακιο στρατοπεδου να πιανω σημα gprs (Ουτε καν edge) και διπλα ο συφανταρος με κοσμοτε να εβλεπε Live streaming την λιβερπουλ με 3g….

το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι…. γιαυτο και εφυγα…...

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Beefeater είπε

παιδια το να παμε σε αλλη εταιρια δεν πολύ είναι λυση…. ειδικα για οσους εξαρτώνται από το τηλεφωνο για κλησεις, email σε απομακρυσμένα σημεια κλπ....

πριν 5 χρονια  εφυγα από την q που ημουν για καμια δεκαετια … ο λογος το ανυπαρκτο σημα της wind... χαρακτηριστικο παράδειγμα εγω με q σε φυλακιο στρατοπεδου να πιανω σημα gprs (Ουτε καν edge) και διπλα ο συφανταρος με κοσμοτε να εβλεπε Live streaming την λιβερπουλ με 3g….

Εξαρτάται τις ανάγκες που έχει ο καθένας. Εγώ προσωπικά που δεν είναι φαντάρος και δε με ενδιαφέρει να έχω καμπάνα σήμα στη μέση του πουθενά (αν και αυτό σχετικό είναι)   η wind με καλύπτει και με το παραπάνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Beefeater είπε

Πριν 5 χρόνια και σε συγκεκριμένη ερημιά μπορεί να μην έπιανες. Τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν έχω πάει σε ερημονησια αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. 

Στην κοτε λεφτά δε δίνω και 1ε να το πάνε 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Γιατί υπάρχει τόση πρεμούρα που ένα πανάκριβο πακέτο αντικαταστάθηκε με ένα ακόμα ακριβότερο.

Σοβαρά τώρα; €8,50 για 300 λεπτά και μισό GB; Υπάρχει κόσμος που σκορπάει τα λεφτά του έτσι;

η καρτα των 10 αφήνει μέσα περίπου 9 ευρω. Το μόνο πακέτο που μπορείς να βάλεις ειναι με 8,5. Εχω τον αριθμό αυτό απο το 2002. Βάζω ΠΑΝΤΑ 10 ευρω και μιλάω. 20 fucking χρόνια μετά που οι παροχές προφανώς ειναι πιο φθηνές η κοσμοτε μου λέει δωσε μου περισσότερα λεφτα με το έτσι θέλω. Εγω θέλω να δωσω 10 ευρω. Αν ειναι λιγότερα τα λεπτά η τα mb θα την βρώ την άκρη. Το θέμα ειναι οτι με το ζόρι θέλει να πάρει 12 ευρω!

Αν ειναι φθηνο η ακριβο σε σχέση με αυτά που δινει δεν με ενδιαφέρει. εγω δεν δίνω σε κανέναν κλέφτη πάνω απο 10 ευρω. Το 2010 με τα 10 ευρω αυτα είχα 300΄ προς όλους και 600mb. 10 ολόκληρα χρόνια πριν η τηλεφωνια στην κοσμοκαρτα ηταν φθηνοτερη....

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Εμείς που έχουμε auto combo call them all plus, το οποίο καταργείται από ότι καταλαβαίνω, τα λεπτά και τα gb που έχουνε μαζεμένα τα χάνουμε αν πάμε και φτιάξουμε ένα πακέτο στο DIY; Αν και με 8.5 που έκανε αυτο που ειχαμε ήδη, στο DIY παίρνουμε μόλις 100 λεπτά προς όλους, αντί για 300...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

η καρτα των 10 αφήνει μέσα περίπου 9 ευρω. Το μόνο πακέτο που μπορείς να βάλεις ειναι με 8,5. Εχω τον αριθμό αυτό απο το 2002. Βάζω ΠΑΝΤΑ 10 ευρω και μιλάω. 20 fucking χρόνια μετά που οι παροχές προφανώς ειναι πιο φθηνές η κοσμοτε μου λέει δωσε μου περισσότερα λεφτα με το έτσι θέλω. Εγω θέλω να δωσω 10 ευρω. Αν ειναι λιγότερα τα λεπτά η τα mb θα την βρώ την άκρη. Το θέμα ειναι οτι με το ζόρι θέλει να πάρει 12 ευρω!

Αν ειναι φθηνο η ακριβο σε σχέση με αυτά που δινει δεν με ενδιαφέρει. εγω δεν δίνω σε κανέναν κλέφτη πάνω απο 10 ευρω. Το 2010 με τα 10 ευρω αυτα είχα 300΄ προς όλους και 600mb. 10 ολόκληρα χρόνια πριν η τηλεφωνια στην κοσμοκαρτα ηταν φθηνοτερη....

Ακριβώς έτσι. 

Για ποιο λόγο πρέπει μια υπηρεσία πρέπει να ακριβαίνει συνεχώς αντί να μειώνεται? 

Σε λίγο θα αρχίσει ο ομαδικός εκβιασμός αισχροκερδιας και στη σταθερή τηλεφωνία? 

Δημοσ.

Πολές φορές έχω βάλει το πακέτο των 8,5 ευρώ σε γονείς.

Χρήσιμο πακέτο και του έδωσαν να καταλάβει

Αλλά και όσοι έχουν κοσμοκάρτα από παλιά από 6 σε 7,5 ευρώ

Μόνο αυξήσεις  και συχνά  καλοκαίρι για λιγότερες αντιδράσεις.

Πάμε καλά κοιμηθείτε.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, linman είπε

Πολές φορές έχω βάλει το πακέτο των 8,5 ευρώ σε γονείς.

Χρήσιμο πακέτο και του έδωσαν να καταλάβει

Αλλά και όσοι έχουν κοσμοκάρτα από παλιά από 6 σε 7,5 ευρώ

Μόνο αυξήσεις  και συχνά  καλοκαίρι για λιγότερες αντιδράσεις.

Πάμε καλά κοιμηθείτε.

τι να κάνουμε? εδω εχουμε καρτελ με τις ευλογίες του κράτους. εννοειτε οτι μια τοσο σημαντική ειδηση δεν παίζει σε κανένα σαιτ έτσι? Ούτε στις τερμα κάτω στήλες. Θα ψαχτώ με άλλες λύσεις αλλα νομιζω και οι 3 πάροχοι κάνουν αυτο που θέλουν και συνεννοηθήκανε. +2 ευρω απο όλους ειναι πολλά λεφτά...

Πραγματικά σκέφτομαι λύσεις τύπου viber out και ας βγαινουν πιο ακριβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...