Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Οι περισσότεροι αυτό το πακέτο χρησιμοποιούσαν.

και τώρα που καταργείται σε ποιο πακέτο πάμε;

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Nick77 said:

Με οποιοδήποτε συμβόλαιο για ιδιώτη, μη εταιρικό, με την καλύτερη δυνατή προσφορά που μπορεί να σου δώσουν, αποκλείεται να μην πληρώνεις λιγότερα από 40 ευρώ το μήνα (τελική τιμή, όταν μπουν όλα τα διάφορα τέλη κτλ κτλ). Δεν υπάρχει φτηνότερο συμβόλαιο στον τιμοκατάλογο των εταιρειών. Συνεπώς με τα 10 ευρώ πλήρωνες το 1/4 του πιο basic συμβολαίου. Αν σου αρκούν αυτά που δίνει (εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο πακέτο που ανέφερα με υπερκαλύπτει), δεν έχω λόγο να πάω σε συμβόλαιο.

Εγώ σου λέω και 30 ευρώ να ήταν, πληρώνοντας 30x12 βγαίνει 360 ευρώ το χρόνο. Με τα 10 ευρώ πληρώνεις 120.

Δεν έχει νόημα η τιμή τιμοκαταλόγου, μην την κοιτάς καν. Παίρνεις τηλέφωνα, σου κάνουν προσφορές και μετά αρχίζεις την πάρλα και το παίζεις δύσκολος μέχρι να ξεβρακωθούν οι εταιρείες. Με λίγη προσπάθεια παίρνεις ειδική προσφορά με πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις από αυτές που γράφουν στα σάιτ τους. Πριν από τρεις μήνες γνωστός μου πήρε το Cosmote Mobile L για €13/μήνα (τελική τιμή, όλα μέσα). 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, adi32 είπε

Πας και αλλάζεις το νούμερο σε q. Βρίσκεις ένα φίλο σου με q σου κάνει πρόσκληση. Παίρνετε και οι 2 δωρεάν 12 gb για ένα χρόνο. 

Για κάθε φίλο που φέρνεις παίρνεις αλλά 12 gb 

Βάζοντας 6 ε παίρνεις πακέτα με 3ε 200-300 λεπτά προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. 

Οπότε με 6-7 €το δίμηνο περνάς 

Εγώ μπαίνοντας στο site της q δεν βλέπω πουθενά να έχει πακέτα των 6 και 3 ευρώ.Το φτηνότερο είναι 8,5 ευρώ για 200 λεπτά ομιλίας και 750ΜΒ ιντερνετ.Που τις βλέπεις αυτές τις τιμές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tarantules είπε

Εγώ μπαίνοντας στο site της q δεν βλέπω πουθενά να έχει πακέτα των 6 και 3 ευρώ.Το φτηνότερο είναι 8,5 ευρώ για 200 λεπτά ομιλίας και 750ΜΒ ιντερνετ.Που τις βλέπεις αυτές τις τιμές;

Αυτά που βλέπεις είναι τα βασικά πακέτα. 

Στην εφαρμογή βάζει κάθε 3 μέρες countdown προσφορές με τις οποίες μπορείς να βάλεις 6ε και να πάρεις πακέτα ομιλίας και gb με 3-4 €

Screenshot_20200606-105454.png

Επεξ/σία από adi32
  • Like 2
Δημοσ.

Την κάνω από cosmote, πάω q. Φραγή στο τετράμηνο τουλάχιστον και χωρίς ελάχιστη χρέωση κλήσης. Μια χαρά δίκτυο έχει και η Wind για την πλειοψηφία των χρηστών. Αντίο cosmote, αντίο Deutsche Telekom. 

Δημοσ.

Ωραίος.Δεν το γνώριζα.Μάλον θα στραφώ προς τα εκεί γιατί και μένα με έχουν ζαλίσει συνέχεια να το γυρίσω σε καρτοσυμβόλαιο.Η q είναι της Wind σωστά;

Επίσης αν δεν ανανεώσεις μέχρι πόσο κρατάς το νούμερο χωρίς να γίνει φραγή;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν έχει νόημα η τιμή τιμοκαταλόγου, μην την κοιτάς καν. Παίρνεις τηλέφωνα, σου κάνουν προσφορές και μετά αρχίζεις την πάρλα και το παίζεις δύσκολος μέχρι να ξεβρακωθούν οι εταιρείες. Με λίγη προσπάθεια παίρνεις ειδική προσφορά με πολύ μεγαλύτερες εκπτώσεις από αυτές που γράφουν στα σάιτ τους. Πριν από τρεις μήνες γνωστός μου πήρε το Cosmote Mobile L για €13/μήνα (τελική τιμή, όλα μέσα). 

Και τι θα κάνουμε ωρέ αδερφέ, θα παρακαλάμε κάθε φορά σα ζητιάνοι; Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά πόσοι από εδώ πιστεύεις θα πάρουν τηλ cosmote και θα τους δώσει ίδια προσφορά;  Αυτες οι προσφορές είναι η εξαίρεση από όσο γνωρίζω, όχι ο κανόνας. 

1 λεπτό πριν, tarantules είπε

Ωραίος.Δεν το γνώριζα.Μάλον θα στραφώ προς τα εκεί γιατί και μένα με έχουν ζαλίσει συνέχεια να το γυρίσω σε καρτοσυμβόλαιο.Η q είναι της Wind σωστά;

Είναι της Wind, και κρατάς τουλάχιστον 4 μήνες χωρίς φραγή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tarantules είπε

Απλά για να κρατήσεις τα 12gb δώρο πρέπει να μη μηδενίσει το υπόλοιπο δηλ πρέπει κάθε 2 μήνες να βάζεις έστω 6ε

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Καταλαβαίνετε πως ακούγεστε, έτσι;

Έκανα πληρωμή με κάρτα που είχα μέσα 15 ευρώ, τραβώντας 10 και 10 ευρώ, έφτασα σε αρνητικό υπόλοιπο 5 ευρώ . Μπήκα έπειτα σε μια ολόκληρη διαδικασία ώστε να μιλήσω με τον πάροχο , αλλά και τη τράπεζα, για να δω τι σημαίνει το αρνητικό υπόλοιπο και τι πρέπει να κάνω ( σκέφτηκα ότι ίσως μετράει σαν δάνειο κτλ) ,μετά από 5 τηλέφωνα και 3 μέρες είχαμε αίσιο τέλος.Απλα θέλω να διευκρινίσω ότι κάθε τεχνολογία προφανώς μας λύνει τα χέρια, αλλά κάπου κάπου μας δημιουργεί και προβλήματα. Αν εσύ εμπιστεύεσαι τα πάντα με κλειστά τα μάτια, μπράβο σου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tarantules είπε

Και μόλις πάμε στην q θα μας πουν "καλώς τα τα παιδιααααααααα...." Νέα τιμολόγια αυξημένα και εκεί.....Τους έχω ικανούς.

Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αλλάζουμε συνέχεια στον φθηνότερο. 

Αλλά είναι ντροπή τους που αυξάνουν συνέχεια τις τιμές αντί να τις μειώνουν. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αλλάζουμε συνέχεια στον φθηνότερο. 

Αλλά είναι ντροπή τους που αυξάνουν συνέχεια τις τιμές αντί να τις μειώνουν. 

Δυστυχώς, για κάποιους δεν είναι εφικτό (ποιότητα σήματος). Πχ εγώ είμαι 'δέσμιος' της cosmote, αφού μόνο αυτή έχει σήμα στη δουλειά.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, cgioris said:

Και τι θα κάνουμε ωρέ αδερφέ, θα παρακαλάμε κάθε φορά σα ζητιάνοι; Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά πόσοι από εδώ πιστεύεις θα πάρουν τηλ cosmote και θα τους δώσει ίδια προσφορά;  Αυτες οι προσφορές είναι η εξαίρεση από όσο γνωρίζω, όχι ο κανόνας. 

Γίνεσαι ζητιάνος όταν τους ζητάς να σου κόψουν €20-€30 από προγράμματα με 2000'/5GB και δεν γίνεσαι ζητιάνος όταν στραβώνεις που σου κόβουν 100 MB και στο χρεώνουν €1,5 παραπάνω; 

Αρχικά γίνονται οι ίδιοι γύφτοι που διαθέτουν εν έτει 2020 τέτοια φαιδρά προγράμματα κι έπειτα δεν είναι ζητιανιά τίποτα. Διαπραγμάτευση λέγεται, τους λες «ο ανταγωνιστής το δίνει τόσο, αν θέτε να έρθω σε εσάς κόψτε κάτι». Ειδικά τώρα που δεν γίνεται να αλλάξεις πάροχο άπαξ και υπογράψεις με κάποιον, καληνύχτα, ξεβρακώνονται με το καλημέρα.

Τέσπα, διαχειριστείτε όπως θέλετε τις τσέπες σας, δικές σας είναι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αρχικά γίνονται οι ίδιοι γύφτοι που διαθέτουν εν έτει 2020 τέτοια φαιδρά προγράμματα κι έπειτα δεν είναι ζητιανιά τίποτα. Διαπραγμάτευση λέγεται, τους λες «ο ανταγωνιστής το δίνει τόσο, αν θέτε να έρθω σε εσάς κόψτε κάτι». Ειδικά τώρα που δεν γίνεται να αλλάξεις πάροχο άπαξ και υπογράψεις με κάποιον, καληνύχτα, ξεβρακώνονται με το καλημέρα.

Ποιόν λες ανταγωνιστή; Το φιλαράκι του στο καρτέλ;

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γίνεσαι ζητιάνος όταν τους ζητάς να σου κόψουν €20-€30 από προγράμματα με 2000'/5GB και δεν γίνεσαι ζητιάνος όταν στραβώνεις που σου κόβουν 100 MB και στο χρεώνουν €1,5 παραπάνω; 

Τέσπα, διαχειριστείτε όπως θέλετε τις τσέπες σας, δικές σας είναι.

Να σε ρωτήσω κάτι; Εγώ έχω καρτοκινητή cosmote και δίνω μέχρι τώρα 8,5 ευρώ για 300 λεπτά ομιλίας τα οποία ζήτημα είναι αν μιλάω τα 100 και από τα 500ΜΒ ίντερνετ άντε να χαλάω τα μισά.

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα με συμβόλαιο σαν εναλλακτική; Γιατί για συμβόλαιο μας μιλάς τόση ώρα και οτι είναι πιο συμφέρον από την καρτοκινητή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...