GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, adi32 είπε Βάλτε q βάζεις 6ε και περνάς 2μηνο Q η frog, δεν γίνεται αλλιώς. 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Το περίμενα εδώ και καιρό, όσο περνάνε τα χρόνια θα καταργούνται φθηνά πακέτα και θα αυξάνεται η τιμή.
banned_acc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Το περίμενα εδώ και καιρό, όσο περνάνε τα χρόνια θα καταργούνται φθηνά πακέτα και θα αυξάνεται η τιμή. Ακολούθησε τη Vodafone
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάνω στην ώρα που κάποιοι δεν λένε να πιστέψουν ότι οι άγιες εταιρείες κάνουν συστηματικά παράνομες χρεώσεις Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από cthulhucarbide
MitsosDaBest13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Κι από του χρόνου πάμε ολοταχώς για 12€ πακέτα και 15€ κάρτες το λιγότερο... 😵
kage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεταξύ μας τώρα..ποιος δεν κουβαλάει δεδομένα κ χρόνο ομιλιας επί μήνες ή χρόνια από ανανέωσεις πριν λήξουν δεδομενα-χρονο?(+τις προσφορές με φτηνά gb)? Καλύτερα μην ξέρετε πόσα δίνουν και σε τι τιμές τα συμβόλαια ιδιωτών η εταιρικών.. Υ.γ επί χρόνια έλεγαν στα προμο calls ότι θα υπάρχει κατωτατο όριο πάνω από 13€ στα καρτοκινητα...με φόρους κτλ μάλλον το ξεπερνάνε.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από kage
logica1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Καλυτερη λυση: Κοβεις τη συνδεση. Πετας τη sim. Κρατας κινητο. Κ οποιος θελει με παιρνει ειτε στο face ειτε στο viber. Wifi πλεον εχει παντου. Οποτε τι να την κανεις την sim? 2 2
dafnoula13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, logica1 είπε Καλυτερη λυση: Κοβεις τη συνδεση. Πετας τη sim. Κρατας κινητο. Κ οποιος θελει με παιρνει ειτε στο face ειτε στο viber. Wifi πλεον εχει παντου. Οποτε τι να την κανεις την sim? Χωρις sim δεν δουλευει το viber, νομιζω. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από dafnoula13
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 14 hours ago, basilis_k6 said: Ελα να πληρώνουμε ανάπτυξη... https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/050620_announcements.pdf Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COSMOKAPTA VOICE & DATA,που παρέχει 300 ́ προς όλους & 500ΜΒ με κόστος 8,50€ και COSMOKAPTA VOICE &SMS που παρέχει 350 ́ & 50SMS προς όλους με κόστος 8,50€. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των πακέτων αυτών, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO που προσφέρει 300 ́ προς όλους & 300 ́προς προορισμούς COSMOTE & 200SMS προς όλους & 400MB με κόστος 10€. Γιατί υπάρχει τόση πρεμούρα που ένα πανάκριβο πακέτο αντικαταστάθηκε με ένα ακόμα ακριβότερο. Σοβαρά τώρα; €8,50 για 300 λεπτά και μισό GB; Υπάρχει κόσμος που σκορπάει τα λεφτά του έτσι; 1
Nick77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί υπάρχει τόση πρεμούρα που ένα πανάκριβο πακέτο αντικαταστάθηκε με ένα ακόμα ακριβότερο. Σοβαρά τώρα; €8,50 για 300 λεπτά και μισό GB; Υπάρχει κόσμος που σκορπάει τα λεφτά του έτσι; Παράλληλα καταργεί και το Combo Call Them All Plusi του What's Up, το οποίο πάλι με 8,5 ευρώ δίνει 400 λεπτά ομιλίας προς what's up συνδρομητές, 200 λεπτά προς όλους (300 αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση του πακέτου κάθε μήνα), 400 sms προς what's up, 200 sms προς όλους και 200 mb δεδομένα. Ναι ακούγεται γελοίο το τελευταίο, αλλά βάζοντας 10 ευρώ κάθε μήνα για να ενεργοποιήσεις το πακέτο μέσω της εφαρμογής μπορείς να πάρεις δώρο άλλα 1200mb για ένα μήνα, οπότε συνολικά βγαίνουν 1400mb.
Lanike71 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί υπάρχει τόση πρεμούρα που ένα πανάκριβο πακέτο αντικαταστάθηκε με ένα ακόμα ακριβότερο. Σοβαρά τώρα; €8,50 για 300 λεπτά και μισό GB; Υπάρχει κόσμος που σκορπάει τα λεφτά του έτσι; Αν εννοείς ως λύση, να το κόψει εντελώς, μάλλον είναι δύσκολο. Είχε βολέψει πολύ κόσμο, γιατί δε μιλάνε όλοι πολύ και με μία ανανέωση των 10 ευρώ, την έβγαζαν ένα μήνα άνετα. Σημειωτέον η frog, δε δίνει sim πλέον, λόγω έλλειψης. Αν έχεις κάποιο τρόπο για φτηνή ομιλία, το λες.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά, είναι πανάκριβα αυτά τα πακέτα. Δεν θα πω τι δίνω εγώ γιατί έχω εταιρικό, αλλά σε απλό συμβόλαιο βγαίνει πολλαπλάσιες φορές μικρότερο το ratio €/GB και €/λεπτό. Τα πακέτα που περιγράφετε είναι σκέτη κοροϊδία, κλέψιμο εντελώς, απορώ γιατί έχετε καρτοκινητή αν είναι αυτοί οι όροι. Με λίγο μπλα μπλα και λίγο εκβιασμό κάνουν τεμενάδες οι εταιρείες για να σας πιάσουν πελάτες. Γνώμη μου ε. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από Malthador
Lanike71 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, Nick77 είπε Παράλληλα καταργεί και το Combo Call Them All Plusi του What's Up, το οποίο πάλι με 8,5 ευρώ δίνει 400 λεπτά ομιλίας προς what's up συνδρομητές, 200 λεπτά προς όλους (300 αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση του πακέτου κάθε μήνα), 400 sms προς what's up, 200 sms προς όλους και 200 mb δεδομένα. Ναι ακούγεται γελοίο το τελευταίο, αλλά βάζοντας 10 ευρώ κάθε μήνα για να ενεργοποιήσεις το πακέτο μέσω της εφαρμογής μπορείς να πάρεις δώρο άλλα 1200mb για ένα μήνα, οπότε συνολικά βγαίνουν 1400mb. Οι περισσότεροι αυτό το πακέτο χρησιμοποιούσαν. 1
Nick77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Παιδιά, είναι πανάκριβα αυτά τα πακέτα. Δεν θα πω τι δίνω εγώ γιατί έχω εταιρικό, αλλά σε απλό συμβόλαιο βγαίνει πολλαπλάσιες φορές μικρότερο το ratio €/GB και €/λεπτό. Τα πακέτα που περιγράφετε είναι σκέτη κοροϊδία, κλέψιμο εντελώς, απορώ γιατί έχετε καρτοκινητή αν είναι αυτοί οι όροι. Με λίγο μπλα μπλα και λίγο εκβιασμό κάνουν τεμενάδες οι εταιρείες για να σας πιάσουν πελάτες. Γνώμη μου ε. Με οποιοδήποτε συμβόλαιο για ιδιώτη, μη εταιρικό, με την καλύτερη δυνατή προσφορά που μπορεί να σου δώσουν, αποκλείεται να μην πληρώνεις λιγότερα από 40 ευρώ το μήνα (τελική τιμή, όταν μπουν όλα τα διάφορα τέλη κτλ κτλ). Δεν υπάρχει φτηνότερο συμβόλαιο στον τιμοκατάλογο των εταιρειών. Συνεπώς με τα 10 ευρώ πλήρωνες το 1/4 του πιο basic συμβολαίου. Αν σου αρκούν αυτά που δίνει (εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο πακέτο που ανέφερα με υπερκαλύπτει), δεν έχω λόγο να πάω σε συμβόλαιο. Εγώ σου λέω και 30 ευρώ να ήταν, πληρώνοντας 30x12 βγαίνει 360 ευρώ το χρόνο. Με τα 10 ευρώ πληρώνεις 120. 1
adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Αν έχεις κάποιο τρόπο για φτηνή ομιλία, το λες Πας και αλλάζεις το νούμερο σε q. Βρίσκεις ένα φίλο σου με q σου κάνει πρόσκληση. Παίρνετε και οι 2 δωρεάν 12 gb για ένα χρόνο. Για κάθε φίλο που φέρνεις παίρνεις αλλά 12 gb Βάζοντας 6 ε παίρνεις πακέτα με 3ε 200-300 λεπτά προς όλους με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Οπότε με 6-7 €το δίμηνο περνάς Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα