Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

εγω θέλω 1) να τους ξεφωνήσω στα social τους και 2) να βρώ εναλλακτική. Δεν δίνω πάνω απο 10 ευρω για τις παροχές τους που να χτυπάνε τον κ#$^ τους κάτω!

φιλε αν βρεις στειλε μου ένα πμ, κι εγω μια από τα ιδια...

ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με το γελοιο καρτελ οποτε γινει η εξαπλωση του 5G και στην Ελλαδα,να δω πως θα βαζουν κοφτη στα mb οι καραγκιοζηδες.

Δημοσ.

Όπως έλεγε ο γύφτος για τη βενζίνη : "Εγώ 10 ευρώ έβαζα, 10 ευρώ βάζω".

Κάπως έτσι θα πάει. To viber out δεν ξέρω αν συμφέρει τώρα.

Δημοσ.

Δλδ από εκεί που με 8.5€ είχαμε 300 λεπτά και 500 μβ τώρα θα έχουμε 400μβ  +200sms που ανάθεμα αν στέλνει κανείς τόσα SMS πλέον +200 λεπτά για κόσμοτε με 10€.  Εμένα που τα SMS μου είναι αδιάφορα το εναλλακτική υπάρχει ωστε να έχω τουλάχιστον 500 μβ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ντανό, σε περίπτερα κλπ δεν υπάρχει πάντως

Σωστά, με πιστωτική γίνεται απλά δεν το είχα κάνει ποτέ. Γενικά είμαι πολύ προκατειλημμένος με τις εταιρείες κινητής και φοβόμουν λίγο μην πάρουν τον κωδικό της κάρτας και αρχίσουν να ενεργοποιούν μόνοι τους πακέτα κλπ. Δεν ξέρω πως πάει το σύστημα της ανανέωσης και αν αποθηκεύεται κάπου ο αριθμός βέβαια, ίσως ο φόβος να είναι αβάσιμος

Δύο μέρες μετά την ανανέωση μου τράβηξαν ξανά λεφτά. Μίλησα πολλές φορές μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα, έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής από τη τράπεζα και τότε τα επέστρεψαν. ( το περιστατικό πριν δύο βδομάδες)

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό έχει γίνει με το F2GO εδώ και καιρό.  Και μένα με έχουν πρήξει να κάνω καρτοσυμβόλαιο αλλά προτιμώ να φάω ενα μαγκάλι κάρβουνα. Γελοίοι. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panosripper είπε

Δύο μέρες μετά την ανανέωση μου τράβηξαν ξανά λεφτά. Μίλησα πολλές φορές μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα, έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής από τη τράπεζα και τότε τα επέστρεψαν. ( το περιστατικό πριν δύο βδομάδες)

Για κάτι τέτοια περιστατικά είναι που φοβάμαι και δεν δίνω από εδώ και από εκεί τον αριθμό της κάρτα μου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panosripper είπε

2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Για κάτι τέτοια περιστατικά είναι που φοβάμαι και δεν δίνω από εδώ και από εκεί τον αριθμό της κάρτα μου

Καταλαβαίνετε πως ακούγεστε, έτσι;

• Like 8
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι πως όχι. Για πες μου πως ακούγεται που πήγαν στον φίλο από πάνω να του φάνε λεφτά από την πιστωτική;

Όπως και εμένα που πέρσυ μου φάγανε και μένα λεφτά για ενεργοποίηση πακέτου που δήθεν έκανα (την ώρα που κοιμόμουν μάλιστα)

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Predatorkill είπε

Παντως η wind & vodafone εχουν αργησει να ανακοινωσουν τις δικες τους αλλαγες ως ειθισται, συννενοηθηκαν φαινεται να αργησουν λιγο για ξεκαρφωμα μετα το κραξιμο.

Μπααα....απο Φεβρουαριο -ηδη- πληρωνουμε αυξημενα κερατιατικα στην βονταφον.....

Pioneer...οχι αστεια...

250px-Double_Moutza.jpg

Επεξ/σία από 1600
  • Like 1
Δημοσ.

οσοι δεν θελουμε να κανουμε συμβολαιο για ποιο λογο δεν θελουμε? (όπως εμενα)

προσωπικα προτιμω να αποφευγω τα "μηνιατικα" στις εταιρειες οσο περισσοτερο μπορω… εχω, χρησιμοποιώ, δεν εχω δεν χρησιμοποιώ...

καμια ιδεα τι να κανουμε? δεν εχω ορεξη να δινω πανω από 10 ευρω τον μηνα...αν δεν ειχε το νουμερο μου η μιση ελλαδα + ασφαλεια λογαριασμων email , φβ κλπ αυτό μαλλον θα ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι..

καμια ιδεα?

Δημοσ.

Εντάξει, να πω την αλήθεια, το περίμενα.

Ήταν πολύς ο κόσμος που χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο πακέτο, αναμενόμενη η αύξηση τιμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικά το ότι κατεβάζουν τα δεδομένα από το πολύ 😁 500ΜΒ σε 400ΜΒ παρά την αύξηση είναι καραγκιόζηδες ολικής.

Κάνανε αμάν να κόψουμε τα sms -ακόμα και αυτοί που έστελναν κάπου κάπου το κατήργησαν- ανεβάζοντας τις τιμές στο θεό, και τώρα σου δίνουν και καλά "δωρεάν¨μια υπηρεσία που και οι ίδιοι απαξίωσαν.

Ένα άλλο θέμα είναι με τους φόρους, το 12ευρο πόσα χρήματα αφήνει για ενεργοποίηση πακέτου?

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iml είπε

Ειδικά το ότι κατεβάζουν τα δεδομένα από το πολύ 😁 500ΜΒ σε 400ΜΒ παρά την αύξηση είναι καραγκιόζηδες ολικής.

Κάνανε αμάν να κόψουμε τα sms -ακόμα και αυτοί που έστελναν κάπου κάπου το κατήργησαν- ανεβάζοντας τις τιμές στο θεό, και τώρα σου δίνουν και καλά "δωρεάν¨μια υπηρεσία που και οι ίδιοι απαξίωσαν.

Ένα άλλο θέμα είναι με τους φόρους, το 12ευρο πόσα χρήματα αφήνει για ενεργοποίηση πακέτου?

ναι τραγικο... 400mb λες και εχουμε 2008. Αραγε το 2030 στην ελλάδα θα μιλάμε ακομα με mb?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...