Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και το paypal φοβάσαι?

Πάντως άλλο είχες γράψει πριν, "Δεν νομίζω ότι υπάρχει με 10 εδώ και κάμποσα χρόνια", και όχι πως υπάρχει αλλά προτιμάς πληρωμή με μετρητά.

Το πέιπαλ δεν το έχω δουλέψει από τότε που μπήκαν τα κάπιταλ κοντρόλς και ίσως είναι πιο πολύ μπελάς να το ενεργοποιήσω μόνο για να βάζω κάρτα.

Δεν υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια όταν πας να βάλεις κάρτα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Από σήμερα είναι η αλλαγή στην cosmocarta;;;;;;;;;;;;;;;;;

Από 20/07, το λέει στην ανακοίνωση στο πρώτο post.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefkrc είπε

Ισχύει για το what's up, καταργεί κι εκεί το πακέτο των 8.5 ευρώ...άραγε τα λεπτά ομιλίας και τα mb που εχουν μαζευτεί απο παλαιότερη χρήση να τα περναει σε επόμενη αν επιλεξεις το 10ευρω πακέτο??

(Τραγική και η Cosmote, η vodafone το χει κανει καιρό αυτό ετσι κι αλλιώς...)

Στο What's up, αν θες 200' ομιλίας, όσα είχε το πακέτο των 8.5Ε, πλέον ούτε με 12Ε κάρτα μπορείς να τα έχεις, καθώς κοστίζει 12,5Ε!
Αστείοι...

Δημοσ.

Είναι στα πλαίσια του φθηνού ίντερνετ😇 εγώ που ζω εξωτερικό στην ουσία πλέον για να διατηρώ το νούμερο και να μπορώ να κάνω 2-3 τηλ. Αν χρειαστεί πρέπει να δίνω κανά 15αρι το μήνα πλεον...

Φαινόταν ότι θα πάει εκεί βέβαια αφού εδώ και πάνω από χρόνο μας επρηξαν με τα συμβόλαια. Μόνο τον Φεβρουάριο σε αριθμό που τον έβαλα Μπλάκ Λιστ μέτρησα 45 κλήσεις για να πάρω συμβόλαιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

εγω θέλω 1) να τους ξεφωνήσω στα social τους και 2) να βρώ εναλλακτική. Δεν δίνω πάνω απο 10 ευρω για τις παροχές τους που να χτυπάνε τον κ#$^ τους κάτω!

• Like 1
Δημοσ.

Τους προγκηξε η ερευνα και καποια αφελεις πιστεψαμε οτι ισως αλλαξει κατι προς το καλυτερο. Ρουφατε τωρα γατακια που νομιζατε οτι κατι κανατε.

Τραγικοι απλα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

Είναι στα πλαίσια του φθηνού ίντερνετ😇 εγώ που ζω εξωτερικό στην ουσία πλέον για να διατηρώ το νούμερο και να μπορώ να κάνω 2-3 τηλ. Αν χρειαστεί πρέπει να δίνω κανά 15αρι το μήνα πλεον...

Φαινόταν ότι θα πάει εκεί βέβαια αφού εδώ και πάνω από χρόνο μας επρηξαν με τα συμβόλαια. Μόνο τον Φεβρουάριο σε αριθμό που τον έβαλα Μπλάκ Λιστ μέτρησα 45 κλήσεις για να πάρω συμβόλαιο.

Kαταργεί και τα πακέτα με τα 100λεπτα για 7 μέρες με 3€ ?Εγώ αυτό βάζω όταν θέλω να πάρω Ελλάδα με το ελληνικό νούμερο.Με 10€ το δίμηνο εγώ το διατηρώ πλέον το νούμερο μου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εγω θέλω 1) να τους ξεφωνήσω στα social τους και 2) να βρώ εναλλακτική. Δεν δίνω πάνω απο 10 ευρω για τις παροχές τους που να χτυπάνε τον κ#$^ τους κάτω!

Δε νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι φίλε μου. Αν μπορείς να βρεις εναλλακτική, μαγκιά σου.
Αλλά γενικά στα καρτοκινητά οι εταιρείες κάνουν ότι θέλουν και όποτε θέλουν. Δεν έχεις υπογράψει κάποιο συμβόλαιο. 

Δημοσ.

Παντως η wind & vodafone εχουν αργησει να ανακοινωσουν τις δικες τους αλλαγες ως ειθισται, συννενοηθηκαν φαινεται να αργησουν λιγο για ξεκαρφωμα μετα το κραξιμο.

Δημοσ.

Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά με τα δεδομένα. Έχουμε κολλήσει μια δεκαετία τώρα στα ίδια νούμερα ρε μάγκες. Με 1 και 2 gb την βγάζουμε, είστε σοβαροί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

κόστος 10€.

10 ευρώ ειναι 10 ευρώ..

spacer.png

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, valkon είπε

Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά με τα δεδομένα. Έχουμε κολλήσει μια δεκαετία τώρα στα ίδια νούμερα ρε μάγκες. Με 1 και 2 gb την βγάζουμε, είστε σοβαροί;

Ολα γινονται για να παμε σε συμβολαιο, γι αυτο εχουν βγαλει το -45% προσφορα στα συμβολαια αυτες τις μερες.

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, valkon είπε

Μην περιμένεις να αλλάξει τίποτα για τα επόμενα 10 χρόνια.

21s3jltzl9k21.png

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα που δεν έχει roaming στην ΕΕ δεν γίνεται να αγοράσω καμία κάρτα από άλλο κράτος να την χρησιμοποιήσω εδώ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zelmanblue είπε

Ρε παιδιά τώρα που δεν έχει roaming στην ΕΕ δεν γίνεται να αγοράσω καμία κάρτα από άλλο κράτος να την χρησιμοποιήσω εδώ; 

Ναι...  αλλά κάθε λίγους μήνες πρέπει να παίρνεις καινούργια . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...